Lente
Lente
op ons vakantiepark
Ons vakantiepark:
Ons vakantiepark:
een plek van rust

Vakantiepark Friesland
aan strand en IJsselmeer

Beach Resort Makkum is een uniek vakantiepark in Friesland direct gelegen aan het strand en IJsselmeer. Naast deze fantastische ligging, die u vele mogelijkheden biedt voor sport en recreatie, is er ook in de omgeving van het vakantiepark genoeg te beleven! Ontdek de wateren rondom het vakantiepark in Friesland door middel van een huurboot, of geniet van de natuur aan de hand van de fiets. Beide zijn te huur bij ons verhuurcentrum Captain's Bikes & Boats.

Wat maakt Beach Resort Makkum tot het mooiste vakantiepark in Friesland?

Wilt u weten wat ons vakantiepark in Friesland zo bijzonder maakt naast onze unieke ligging? Neem dan eens een kijkje op ons vakantiepark via de webcam die op het appartementencomplex "Residence Sudersee" staat, bekijk de filmpjes op YouTube van o.a. Droneflights over ons vakantiepark of blader door de mooie beoordelingen die wij van onze gasten kregen op Zoover en die hebben geresulteerd in een mooie 8! 

 

Meer dan het leukste vakantiepark van Friesland

Beach Resort Makkum is verkozen tot leukste vakantiepark van Friesland! Maar ook de titel 'Leukste vakantiepark van Nederland' hebben wij gewonnen! Lees er hier alles over. Wilt u zelf ondervinden waarom Beach Resort Makkum het Leukste vakantiepark van Friesland én van Nederland is? Neem eens een kijkje bij onze accommodaties en boek uw vakantie aan de Friese wateren. Voor vragen of hulp bij het boeken kunt u altijd contact met ons opnemen!

Tot volgend jaar!

Voor het eerst naar Friesland geweest. Op zich al regelmatig huisjes gehuurd maar nog niet eerder meegemaakt dat het huisje zo overeenkwam met de informatie op internet. Ontzettend vriendelijke mensen, een geweldig park, mooi gelegen. We hebben een geweldige week gehad in Friesland en we gaan hier zeker volgend jaar terugkomen. Hebben al verschillende huizen omcirkeld op de plattegrond die onze voorkeur hebben. Team Beach Resort bedankt voor alles en tot volgend jaar!

Mevrouw G., Gastenenquête, April 2019, 5P. Star+
Strandvakantie aan het IJsselmeer
Strandvakantie
aan het IJsselmeer