Van alles te doen
Van alles te doen
op en rond ons vakantiepark

Vakantiepark Friesland
aan strand en IJsselmeer

Beach Resort Makkum is een uniek vakantiepark in Friesland direct gelegen aan het strand en IJsselmeer. Naast deze fantastische ligging, die u vele mogelijkheden biedt voor sport en recreatie, is er ook in de omgeving van het vakantiepark genoeg te beleven! Ontdek de wateren rondom het vakantiepark in Friesland door middel van een huurboot, of geniet van de natuur aan de hand van de fiets. Beide zijn te huur bij ons verhuurcentrum Captain's Bikes & Boats.

Wat maakt Beach Resort Makkum tot het mooiste vakantiepark in Friesland?

Wilt u weten wat ons vakantiepark in Friesland zo bijzonder maakt naast onze unieke ligging? Neem dan eens een kijkje op ons vakantiepark via de webcams die op beide appartementencomplexen staan, bekijk de filmpjes op YouTube van o.a. Droneflights over ons vakantiepark of blader door de mooie beoordelingen die wij van onze gasten kregen op Zoover en die hebben geresulteerd in een mooie 8,5! 

 

Meer dan het leukste vakantiepark van Friesland

Beach Resort Makkum is verkozen tot leukste vakantiepark van Friesland! Maar ook de titel 'Leukste vakantiepark van Nederland' hebben wij gewonnen! Lees er hier alles over. Wilt u zelf ondervinden waarom Beach Resort Makkum het Leukste vakantiepark van Friesland én van Nederland is? Neem eens een kijkje bij onze accommodaties en boek uw vakantie aan de Friese wateren. Voor vragen of hulp bij het boeken kunt u altijd contact met ons opnemen!

Een beter park dan Beach Resort Makkum is niet te vinden.

Mooi onderhouden park, alle comfort in de woningen, prachtige ligging. We hebben andere parken bezocht maar een beter park dan Beach Resort Makkum is niet te vinden. Gewoon fantastisch, al voor de 3e keer op rij het park bezocht en telkens even enthousiast. Zeker een aanrader, een primeur!

Mevrouw C., Gastenenquête, Juni 2017, 6P. Solo
Strandvakantie aan het IJsselmeer
Strandvakantie
aan het IJsselmeer