Beach Resorts Makkum
Vaarvakantie Friesland
  • Gelegen aan het IJsselmeer
  • Huizen met eigen aanlegsteiger
  • Vele vaarroutes

Vaarvakantie in Friesland op het IJsselmeer

Sprankelende meertjes, bochtige sloten en het ruime IJsselmeer. Wanneer u aan water denkt, denkt u natuurlijk aan Friesland! Wist u dat deze provincie voor maar liefst 40% uit water bestaat? Perfect dus voor een vaarvakantie in Nederland! Beach Resorts Makkum ligt aan het IJsselmeer; u wordt vast verrast door de prachtige natuur! Op ons vakantiepark in Friesland kunt u overnachten in een fijne accommodatie met eigen aanlegsteiger. Zo meert u gemakkelijk aan en vaart u vervolgens zo weer het water op. Hoe fijn is dat tijdens uw vaarvakantie in Friesland!

Zoek & Boek een vakantiehuis mét aanlegsteiger ⤵

 

Varen op het IJsselmeer

Wanneer u uw vakantie wilt combineren met varen op het IJsselmeer bent u bij Beach Resorts Makkum aan het juiste adres! Overnacht in een comfortabele villa, geschikt voor 2 tot 8 personen, en vaar vervolgens het prachtige IJsselmeer op. Ervaar de rust en stilte wanneer metershoog riet u omsluit. Of ga samen met uw gezin varen en zoek de levendige, gezellige drukte op de meren! Zo klinkt een vaarvakantie in Friesland toch heerlijk? Er zijn veel verschillende vaarroutes te vinden over het IJsselmeer. Vaar bijvoorbeeld langs pittoreske dorpjes zoals Workum, Stavoren of Makkum. Beschikt u niet over een eigen boot? Huur dan bij ons een boot of sloep voor een vaarvakantie in Nederland. Zo kunt ook u genieten van uw favoriete watersport bij Beach Resorts Makkum!

Ontdek de accommodaties van Beach Resorts Makkum ⤵︎

Een greep uit onze faciliteiten:

Strand en IJsselmeer

Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over privé stranden, ideaal voor een strandvakantie. 

 

Sport en spel

Speel tennis, midgetgolf of voetbiljard of ontdek samen met uw kinderen de speeltuinen en sportvelden.

 

Eten en drinken

Makkum Beach heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een lekkere ijssalon en snackcorner.

 

Vaarvakantie in Nederland aan het water

Wanneer u uw vaarvakantie in Friesland bij Beach Resorts Makkum doorbrengt kunt u overnachten in een comfortabele bungalow, luxe villa of fijn appartement. Sommige van onze villa's beschikken zelfs over een eigen aanlegsteiger, wel zo handig tijdens uw vaarvakantie in Nederland! Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 12 personen, dus ook wanneer u met een grotere groep op vakantie wilt kunt u bij ons terecht! Naast varen op het IJsselmeer valt er natuurlijk nog veel meer te beleven. Gooi bijvoorbeeld uw hengel uit en vang de grootste vis, ga relaxen op het strand of geniet van een lekkere maaltijd bij ons restaurant. Of speel een potje tennis op de tennisbaan, sla een hole-in-one op de midgetgolfbaan of ontdek samen met uw kinderen de speeltuinen!

Onze accommodaties in het kort:

  • Geschikt voor maximaal 12 personen
  • Mogelijk met eigen aanlegsteiger
  • Volledig ingerichte keuken
  • Slaapkamers met comfortabele bedden
  • Privé terras

Veelgestelde vragen over een vaarvakantie in Friesland

Kan ik mijn eigen boot aanmeren tijdens een vaarvakantie in Friesland?

Dat kan zeker bij Beach Resorts Makkum! Sommige van onze vakantiehuizen beschikken namelijk over een eigen aanlegsteiger. Zo kunt u tijdens een vaarvakantie in Nederland gewoon uw eigen boot meenemen en vanuit uw vakantiehuis het water op varen! En wist u dat het IJsselmeer ook uitermate geschikt is om te vissen? Super leuk om te doen tijdens uw vaarvakantie in Friesland!

Waar kan ik varen op het IJsselmeer?

Er zijn veel verschillende vaarroutes te vinden wanneer u wilt varen op het IJsselmeer. Een van onze aanraders is om een aantal van de Elfsteden te bezoeken, zoals Stavoren, Harlingen, Workum of Leeuwarden. En wat is er dan fijner om tijdens uw vaarvakantie in Friesland te blijven overnachten? Dat kan bij Beach Resorts Makkum! Ook wanneer u last minute wilt blijven overnachten, bent u bij ons van harte welkom!

 
Varen