Beach Resorts Makkum
Strand en Ijsselmeer
Op het park

Strand en IJsselmeer

Beach Resorts Makkum is een ruim opgezet vakantiepark met diverse privéstranden en direct gelegen aan het IJsselmeer. Het is de ideale uitvalbasis voor een heerlijke stranddag of strandwandeling. Ook is het een geliefde plek voor surfers, watersporters en zeilfanaten. Dit maakt Makkum een ideale watersportvakantie voor zowel beginners als gevorderden.

Watersport

Windsurfen, suppen, zeilen, kanoën, kitesurfen, vissen, of varen met uw boot of sloep: Beach Resorts Makkum maakt uw watersportvakantie onvergetelijk.

Bent u een beginnende surfer of niet in het bezit van eigen materiaal? Dat is geen enkel probleem. In de directe omgeving van Beach Resorts Makkum vindt u verschillende surfscholen en watersportwinkels. Zij verkopen en verhuren diverse watersportmaterialen. Dit geldt ook voor het huren van zeilboten, catamarans of een fijne sloep.

Vissen

Vissen vanuit uw vakantiehuis? Onze vakantiehuizen liggen direct aan het viswater. De binnenwateren van het park staan in directe verbinding met het IJsselmeer.

Als u wilt vissen op de Nederlandse binnenwateren buiten en op ons park dan moet u in het bezit zijn van een Nederlandse vispas. Deze vipas kunt u online bestellen of bij Idzenga Hengelsport in Makkum. Bij Idzenga Hengelsport in Makkum bedragen de kosten voor een weekpas € 10,-, indien u een jaarvergunning wenst zijn de kosten € 36,-. De vispas is geldig in heel Friesland.

Precies weten waar wel en niet gevist mag worden in de omgeving van ons park, download dan de Visplanner App: https://www.sportvisserijnederland.nl/vispas/visplanner/
 

Ontdek de andere faciliteiten van Makkum Beach ⤵