Beach Resorts Makkum
Vakantie appartementen Friesland
 • Appartementen tot 6 personen
 • Direct aan het strand gelegen
 • Uniek uitzicht over het IJsselmeer

Appartementen in Friesland

Geniet van een vakantie appartement in Friesland aan het strand. Beach Resorts Makkum beschikt over twee appartementencomplexen die een ongeΓ«venaard uitzicht hebben over het IJsselmeer. De appartementencomplexen liggen direct aan het strand en IJsselmeer. Zoekt u rust en ruimte? Kies dan voor Residence Sudersee. Heeft u liever wat meer levendigheid om u heen? Kies dan voor Zuiderzee State. Dit complex ligt direct aan het grote strand van Makkum Γ©n de gezellige boulevard. Wat u ook kiest; bij Makkum Beach geniet u van een heerlijke vakantie in een appartement in Friesland.

 
 
9,4

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,4.

 
 
 

Sfeerimpressies van de appartementen:


Appartementen aan het strand bij Beach Resorts Makkum

Wij verhuren prachtige, comfortabele en luxe appartementen aan het IJsselmeer voor maximaal 6 personen. Alle appartementen hebben een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en hebben een ligging direct aan het strand van het IJsselmeer. Wilt u heerlijk ontspannen in uw eigen infrarood sauna tijdens uw vakantie? Boek dan een vakantie appartement in Friesland met wellness. Een aantal van onze appartementen zijn huisdiervriendelijk.

Dit betekent dat u vanuit uw appartement zo het strand op loopt. Door deze prachtige ligging is het een ideaal park voor water(sport)liefhebbers. Wij verhuren dan ook diverse watersport benodigdheden zoals kano's en SUP's. Natuurlijk kunt u ook relaxen op het strand en genieten van ons terras bij het water. Ook verhuren wij bij Beach Resorts Makkum fietsen, zodat u de prachtige natuur van Friesland kunt ontdekken. Na een dag vol plezier kunt u terecht bij het sfeervolle Strandhuys Makkum voor een heerlijk hapje en drankje, voordat u naar uw vakantie appartement in Friesland terug gaat.

Β 

 
  Strand en IJsselmeer

  Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over privΓ© stranden, ideaal voor een strandvakantie.Β 

  Boot en fietsverhuur

  Huur een elektrische fiets, e-chopper, boot, kano of SUP en ontdek de prachtige omgeving van Makkum.

  Eten en drinken

  Makkum Beach heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een lekkere ijssalon en snackcorner

  Sport en spel

  .Speel tennis, midgetgolf of voetbiljard of ontdek samen met uw kinderen de speeltuinen en sportvelden.

 

Wanneer huurt u een vakantie appartement in Friesland? Bekijk onze beschikbaarheid ‡