Beach Resorts Makkum
 • Unieke ligging direct aan het IJsselmeer
 • Villa's, bungalows en hotelkamers
 • Talloze faciliteiten

Beach Resorts Makkum, genieten aan het IJsselmeer

Direct gelegen aan het IJsselmeer vindt u Beach Resorts Makkum. Een prachtig resort waar avontuur, ontspanning en verrassing samenkomen. Weer of geen weer, bij Beach Resorts Makkum beleeft u gegarandeerd een heerlijke vakantie.

Dit maak Beach Resorts Makkum een must vitit.

 

Swipe voor een sfeerimpressie ⤵

 
  Activiteiten

  Weer of geen weer, bij Beach Resort Makkum is het nooit saai. 

  Luxe verblijven

  Of u nu met een grote groep of een klein gezelschap vakantie viert, u verblijft altijd in stijl.

  Het Friese landschap

  Ontdek de elfsteden, de prachtige natuur en Friese cultuur.

 

Activiteiten

Beach Resorts Makkum is de perfecte plek voor een actieve vakantie. Ga kiten, suppen of surfen op het IJsselmeer of huur fietsen en fiets rondom het meer. Tijd voor een beetje competitie? Speel een potje tennis, midgetgolf of biljardvoetbal. Ook fitnessliefhebbers kunnen hun hart ophalen in onze eigen sportschool. Na een actieve dag geniet u van een heerlijk diner in ons restaurant. Bekijk direct alle faciliteiten op het resort.

 

Luxe verblijven

Bij Beach Resorts Makkum kunt u in alle rust verblijven in de mooiste accommodaties. Kies voor een luxe villa of bungalow direct aan het strand, met aanlegsteiger of wellness. Naast de vrijstaande villa's kunt u ook verblijven in het prachtige hotel Vigilante dat prominent aan het IJsselmeerstrand staat of in één van de appartementencomplexen met een spectaculair uitzicht op het water.

 

Het Friese landschap

Friesland is een provincie die het ontdekken waard is. Bezoek de historische centra van de Elfsteden, wandel door natuurgebieden zoals Makkumersúdwaard en geniet van Friese lekkernijen. Een ander Fries fenomeen is natuurlijk de alombekende elfstedentocht. Hoewel er de laatste jaren weinig op natuurijs geschaatstst kan worden, kan dit wel op de indoor ijsbaan van Makkum. Benieuwd naar wat er nog meer te doen is in de omgeving?

 
 

Proef de sfeer

 

Verken het park

 

Wanneer komt u langs?