Ontdek Friesland
Ontdek Friesland
tijdens uw vakantie in Makkum

Friesland
waar van alles te beleven is

Friesland heeft veel leuke en cultuurrijke dorpjes en steden. Maar liefst zeven van de Friese Elfsteden liggen in het IJsselmeergebied. Vanuit Harlingen kunt u zelfs een dagje naar de Waddeneilanden Terschelling of Vlieland. Bungalowpark Beach Resort Makkum ligt vlak aan het IJsselmeer in het Friese vissersdorpje Makkum. Zodra je van de snelweg bent, kom je in een oase van rust en natuur, uw vakantie kan beginnen! 

Verken de omgeving van het bungalowpark

Aan de rand van het IJsselmeer vindt u rust en water onlosmakelijk verbonden met de Friese cultuur. Vanuit ons unieke bungalowpark kunt u alle kanten op. U kunt door pittoreske oude stadjes en dorpen slenteren, fietsen of wandelen door het Friese landschap, luieren op het strand of gewoon lekker shoppen in een van de grotere steden. Bungalowpark Beach Resort Makkum grenst aan een prachtig natuurgebied. Hier kunt u heerlijk wandelen of joggen en genieten van de natuur. En met uw Gasten kortingspas krijgt u ook nog eens korting op vele uitstapjes in de omgeving.

Ontdek Friesland via haar elf steden

De Friese elf steden hebben een kleurrijke geschiedenis en zijn stuk voor stuk de moeite van het bezoeken waard. Snuif het rijke verleden op in Harlingen of in de voormalige hanzestad Hindeloopen. Verbaas u in het Planetarium in Franeker, of ga gewoon gezellig shoppen in Sneek of Leeuwarden. In de diverse musea maakt u kennis met de rijke cultuurhistorie van Friesland. En het avontuurlijke Kameleondorp Terherne is zeker een bezoek met de kinderen waard. Geinteresseerd in het historisch erfgoed van de Friese voorvaderen? Volg dan de Aldfaers Erfroute. Onze receptie kan u precies vertellen wat u zeker niet mag missen tijdens uw vakantie in Friesland. Ook liggen er vele folders voor u klaar. 

Watersporten in Friesland

Watersportliefhebbers kunnen niet om Friesland heen. Door slootjes, vaarten en kanalen vaart u naar de Friese meren, het IJsselmeer of zelfs naar de Waddenzee. U kunt uren zeilen op de Friese meren; het grootste aaneen­gesloten merengebied van Europa. En wat te denken van het skûtsjesilen of surfen op het IJsselmeer? Beach Resort Makkum biedt ook talrijke mogelijheden voor sportvissers. Vanaf de steiger van uw bungalow of villa liggen het IJsselmeer en de Friese wateren binnen handbereik.
 

Genoten van de schitterende omgeving

Het resort ligt ontzettend mooi aan het IJsselmeer. Direct bij onze villa een mooi en goed onderhouden strand. We hebben met een boot over de plassen gevaren en genoten van de schitterende omgeving en de gezellige plaatsen. Beach Resort Makkum is een aanrader!

Meneer B., Gastenenquête, Augustus 2018, 6p. Beachvilla
IJsselmeer by night
IJsselmeer
by night