Beach Resorts Makkum
Vakantie met hond

Ontdek Makkum samen met uw hond

 • Vakantie aan het IJsselmeer
 • Compleet ingerichte bungalows en villa's
 • Vlak bij een hondenlosloopgebied

Samen met uw trouwe viervoeter vakantie vieren in Friesland

Uw trouwe viervoeter mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vakantie met uw partner of het hele gezin. Bij Beach Resorts Makkum begrijpen wij dat heel goed. Daarom zijn in een aantal vakantiehuizen op ons park honden gewoon toegestaan. Tegenover het park vindt u ook nog eens een losloopgebied voor honden waar zij zich heerlijk kunnen uitleven en ravotten met andere honden. Van 1 oktober t/m 15 april mag u ook met de hond het strand van Makkum op. Lekker samen pootje badenΒ of zwemmen in het IJsselmeer. Wanneer boekt u een vakantie met uw hond in Makkum?

 

 ✦ Beoordeling | Zelfs voor onze honden een topvakantie ✦

' Onze honden hadden in de villa voldoende ruimte, ook om te spelen. Op het park met de honden wandelen (aangelijnd, maar geen probleem), ruimte genoeg, poepbakken zijn aanwezig, en buiten het seizoen mag je ook op de stranden wandelen.Β Pal tegenover het park ligt een hondenlosloopgebied om een water heen. Daar konden de honden lekker los rennen en spelen.'Β 

Groet Willem en Margo, poot Dushi en Jameelah 🐾

Zie hier onze huisdiervriendelijke accommodaties ‡

 

Onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen

Bij Beach Resorts Makkum huurt u huisjes in Friesland die zeer geschikt is voor een vakantie met uw hond. Wat dacht u van een villa welke direct aan het strand ligt? Of een vakantiehuis met een omheinde tuin? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele soorten accommodaties waar uw hond met u mee naartoe mag op vakantie. Ziet u het al voor zich? Na een heerlijke dag vol wandelingen en plezier komt u terug in uw luxe accommodatie. Deze is van alle gemakken voorzien, zodat u en uw hond niets tekortkomen! Geniet samen in het huisje met uw familie of vrienden en natuurlijk uw hond aan uw zijde. Kortom; als u een ideale vakantiebestemming zoekt voor uw vakantie met uw hond, dan heeft u die hierbij gevonden!

 
 

Onze accommodaties:

 • Voor maximaal 12 personen
 • Complete en ruime inrichting
 • Vakantiehuizen met wellness
 • Optioneel met aanlegsteiger
 • Met omheinde tuin
 

Op pad samen met uw hond, er is hier zoveel te beleven!

Er is op Beach Resorts Makkum van alles te doen wanneer u samen met uw hond vakantie komt vieren. Wat dacht u van een lange wandeling door de prachtige Friese natuurgebieden? Of samen zwemmen in het IJsselmeer? Uuw hond mag lekker te water van oktober tot april. Bij het hondenlosloopgebiedΒ tegenover ons resortΒ kan uw trouwe viervoeter zich helemaal uitleven in het hoge gras. Uw trouwe viervoeter zal zich optimaal vermaken! En u? U kunt ook nog eens genieten van de vele faciliteiten die Beach Resorts Makkum te bieden heeft!

Een greep uit onze faciliteiten ‡

  Boot- en fietsverhuur

  Huur een fiets, e-chopper, boot, kano of supboardΒ en ontdek de prachtige omgeving van Makkum.

  Sport en spel

  Speel tennis, midgetgolf of voetbiljartΒ of ontdek samen met uw kinderen de speeltuinen en sportvelden.

  Eten en drinken

  Makkum Beach heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een ijssalon Γ©n een snackcorner.

 

Wat eerdere gasten vroegen over een vakantie met de hond:

πŸ• Hoe ziet het hondenlosloopgebied eruit?

HetΒ hondenlosloopgebiedΒ tegenover Beach Resorts Makkum is een perfecte plek om heerlijk te wandelen met uwΒ hond tijdens een vakantie in Makkum. Hier kan uw trouwe viervoeter zich helemaal uitleven in het hoge gras of een verfrissende duik nemen. Het hondenlosloopgebied heeft verschillende kleine strandjes waar uw hond te water kan gaan.

🐾 Hoeveel honden zijn er toegestaan?

In de huisdiervriendelijke accommodaties van Beach Resorts Makkum zijn maximaal 2 honden per accommodatie toegestaan. Op het park Γ©n op het strand dient uw hond aangelijnd te zijn. In het hondenlosloopgebied hoeft dit natuurlijk niet!