Vissen
Vissen
vanuit de tuin van uw eigen bungalow

Uw ideale visvakantie
vindt u in Makkum, Friesland

U bent een fervent visser en op zoek naar een vakantieverblijf waar u ook goed kunt vissen maar waar ook voor uw gezin genoeg te doen is? Kom dan naar bungalowpark Beach Resort Makkum in Friesland! De Friese wateren op en rond ons park staan bekend om grote aantallen (roof)vissen. De binnenwateren van het park staan in directe verbinding met het IJsselmeer. Hierdoor kunt u, zowel met als zonder boot, genieten van een échte visvakantie in Friesland. U kunt o.a. vissen op snoek, baars en snoekbaars. Maar ook karper, blei en voorn tieren welig in de wateren op en rondom vakantiepark Beach Resort Makkum.

De benodigdheden voor een onbezorgde visvakantie in Friesland

De benodigdheden voor een onbezorgde visvakantie in Friesland

Tijdens uw visvakantie in Friesland zijn er enkele regels waar u zich aan moet houden. Zo geldt op Beach Resort Makkum het motto 'Catch & Release'. Verder gelden de landelijke visregels.

 

Van 16 maart tot 30 juni mag je niet met kunstaas, een stukje vis of met een dode vis vissen en moet je iedere snoek, snoekbaars of baars die je eventueel vangt, direct terugzetten (zowel gesloten tijd voor aassoorten als voor de vissoorten snoek, snoekbaars en baars).

  

Vergeet niet uw VISpas mee te nemen op uw vakantie in Friesland. Voor visvergunningen en -benodigdheden kunt u (met uw Gasten kortingspas) terecht bij Idzenga Hengelsport, Buren 3 in Makkum. 

Uw visvakantie in Friesland start op de steiger van uw vakantiehuis

Niet alleen voor de vissen, maar ook voor de hengelaars is het goed toeven op Beach Resort Makkum tijdens deze unieke visvakantie. Gooi vanaf de steiger van uw luxe villa of bungalow een hengeltje uit of stap in uw boot vanaf uw eigen aanlegsteiger. Er is een trailerhelling op het park en de trailer kan bij uw bungalow staan of bij de trailerstalling. Ook de omgeving van Makkum is heel geschikt voor visliefhebbers. 

De visstand (met name roofvissen) is bijzonder goed en daarom ideaal voor uw visvakantie in Friesland. De omliggende polders, vaarten en meren zijn vanuit het bungalowpark gemakkelijk te bereiken. Zo vindt u op 15 min. afstand het Sneeker- en Heegermeer. Ook kunt u uw visvakantie in Friesland voortzetten op het zoute water. Makkum ligt namelijk vlakbij de Afsluitdijk en binnen 10 minuten zit u op de Waddenzee.

Vrijwel altijd beet

Het is hier een ideale omgeving voor grote roofvissen door het ondiepe water, de rietkragen en kronkelende uitlopers van het IJsselmeer. Eigenlijk is het vrijwel altijd prijs. Dus een ideale plek voor een visvakantie in Friesland. Zo vanaf de steiger van uw eigen bungalow.

Rory Teigeler, medewerker van Beach Resort Makkum
Lekker vissen tussen de rietkragen op het park
Lekker vissen
tussen de rietkragen op het park