Vissen op roofvis
Vissen op roofvis
op het bungalowpark
Vissen
Vissen
vanuit de tuin van uw eigen bungalow

Visvakantie Friesland
Met vakantiehuis aan viswater

Vissen vanuit uw vakantiehuis? U bent een fervent visser en wilt een vakantiehuis direct aan viswater. Bij Beach Resort Makkum in Friesland is het mogelijk. Onze vakantiehuizen liggen direct aan het viswater. De binnenwateren van het park staan in directe verbinding met het IJsselmeer. Bij onze vakantiehuizen is het mogelijk om uw boot aan te leggen. Met uw eigen boot vaart u makkelijk naar het IJsselmeer. Voor het gezin zijn er veel activiteiten op en rond het park. Komt u binnenkort bij ons vissen? 

Vakantiehuis met eigen vissteiger

Boekt u een visvakantie bij Beach Resort Makkum dan heeft u een prachtige visstek op het park. Een vakantiehuis ligt direct aan het viswater. Bovendien vist u vanaf een eigen vissteiger. Geen afdalende tuin of lastige posities met de stoel in het gras. U zet uw stoel op de steiger en kunt direct de hengel in het water laten zakken. De wateren van het park zijn verbonden aan het IJsselmeer. Daarmee is er veel vis in het binnenwater van het park. 

 

Vissen vanuit eigen boot

Beach Resort Makkum heeft een eigen trailerhelling. Neemt u uw eigen boot mee op visvakantie dan stapt u vanuit de bungalow direct in uw boot. Er is voldoende ruimte om uw boot bij de steiger van de bungalow vast te leggen. U vaart vanaf het binnenwater van het park direct naar het IJsselmeer.

 

Karper en andere roofvissen

Door de directe verbinding van het IJsselmeer is er een goede visstand op en rond het park. Wat u zoal kunt vangen

  • karper;
  • snoek;
  • voorn;
  • baars;
  • snoekbaars;
  • blei.

 

 

In Friesland zijn vele visstekken

Naast het vissen vanaf uw vakantiehuis is de omgeving van Makkum enorm populair bij vissers. De visstand (met name roofvissen) is bijzonder goed en daarom ideaal voor uw visvakantie in Friesland. De omliggende polders, vaarten en meren zijn vanuit Beach Resort Makkum gemakkelijk te bereiken. Op 30 minuten rijden is het Sneeker- en Heegermeer. Dichterbij is het zoute water. Makkum ligt vlakbij de Afsluitdijk en binnen 10 minuten zit u op de Waddenzee.

 

Visvakantie met hond

Genieten van uw visvakantie samen met uw hond? Kies dan voor Beach Resort Makkum. Op ons vakantiepark is uw trouwe vriend zeer welkom.

 

  • Ruime tuin bij ieder vakantiehuis
  • Omheinde tuin van ieder vakantiehuis
  • Direct aan het water en strand van het IJsselmeer

 

Houdt uw hond van water? Een dagelijkse plons vanaf de steiger of een wandeling over het IJsselmeer strand zal door uw hond dan zeker worden gewaardeerd.

Uw visvakantie in Friesland start op de steiger van uw vakantiehuis

Niet alleen voor de vissen, maar ook voor de hengelaars is het goed toeven op Beach Resort Makkum tijdens deze unieke visvakantie. Gooi vanaf de steiger van uw luxe villa of bungalow een hengeltje uit of stap in uw boot vanaf uw eigen aanlegsteiger. Er is een trailerhelling op het park en de trailer kan bij uw bungalow staan of bij de trailerstalling. Ook de omgeving van Makkum is heel geschikt voor visliefhebbers. 

De visstand (met name roofvissen) is bijzonder goed en daarom ideaal voor uw visvakantie in Friesland. De omliggende polders, vaarten en meren zijn vanuit het bungalowpark gemakkelijk te bereiken. Zo vindt u op 30 min. rijden het Sneeker- en Heegermeer. Ook kunt u uw visvakantie in Friesland voortzetten op het zoute water. Makkum ligt namelijk vlakbij de Afsluitdijk en binnen 10 minuten zit u op de Waddenzee.

Wij vonden het park ontzettend leuk.

Wij vonden het park ontzettend leuk, vooral de mogelijkheid vanuit huis te vissen is bij ons gezin erg in de smaak gevallen!! Het park zelf is erg mooi opgezet.

Heer F., Gastenenquête, Juni 2017, 10p. Beachvilla Royaal
Lekker vissen tussen de rietkragen op het park
Lekker vissen
tussen de rietkragen op het park