Vissen op roofvis
Vissen op roofvis
op het bungalowpark
Vissen
Vissen
vanuit de tuin van uw eigen bungalow

Uw ideale visvakantie
vindt u in Makkum, Friesland

U bent een fervent visser en op zoek naar een vakantieverblijf waar u ook goed kunt vissen maar waar ook voor uw gezin genoeg te doen is? Kom dan naar bungalowpark Beach Resort Makkum in Friesland! De Friese wateren op en rond ons park staan bekend om grote aantallen (roof)vissen. De binnenwateren van het park staan in directe verbinding met het IJsselmeer. Hierdoor kunt u, zowel met als zonder boot, genieten van een échte visvakantie in Friesland. U kunt o.a. vissen op snoek, baars en snoekbaars. Maar ook karper, blei en voorn tieren welig in de wateren op en rondom vakantiepark Beach Resort Makkum.

Uw visvakantie in Friesland start op de steiger van uw vakantiehuis

Niet alleen voor de vissen, maar ook voor de hengelaars is het goed toeven op Beach Resort Makkum tijdens deze unieke visvakantie. Gooi vanaf de steiger van uw luxe villa of bungalow een hengeltje uit of stap in uw boot vanaf uw eigen aanlegsteiger. Er is een trailerhelling op het park en de trailer kan bij uw bungalow staan of bij de trailerstalling. Ook de omgeving van Makkum is heel geschikt voor visliefhebbers. 

De visstand (met name roofvissen) is bijzonder goed en daarom ideaal voor uw visvakantie in Friesland. De omliggende polders, vaarten en meren zijn vanuit het bungalowpark gemakkelijk te bereiken. Zo vindt u op 30 min. rijden het Sneeker- en Heegermeer. Ook kunt u uw visvakantie in Friesland voortzetten op het zoute water. Makkum ligt namelijk vlakbij de Afsluitdijk en binnen 10 minuten zit u op de Waddenzee.

Wij vonden het park ontzettend leuk.

Wij vonden het park ontzettend leuk, vooral de mogelijkheid vanuit huis te vissen is bij ons gezin erg in de smaak gevallen!! Het park zelf is erg mooi opgezet.

Heer F., Gastenenquête, Juni 2017, 10p. Beachvilla Royaal
Lekker vissen tussen de rietkragen op het park
Lekker vissen
tussen de rietkragen op het park