Beach Resorts Makkum
Visvakantie Friesland

Visvakantie in Friesland

 • Direct aan viswater
 • Gelegen aan het IJsselmeer
 • Met eigen vis-/ aanlegsteiger

Uw hengel uitgooien tijdens een visvakantie in Friesland

Vissen vanuit uw huisje in Friesland? U bent een fervent visser en wilt een vakantiehuis direct aan viswater. Bij Beach Resorts Makkum in Friesland is het mogelijk. Een deel van onze vakantiehuizen ligt direct aan viswater. De binnenwateren van het park staan in directe verbinding met het IJsselmeer. Hierdoor is er veel vis in het binnenwater van ons park. Bij onze vakantiehuizen aan het water is het mogelijk om uw boot aan te leggen. Met uw eigen boot vaart u makkelijk naar het IJsselmeer om te gaan vissen. Voor het gezin zijn er veel activiteiten op en rond het park. Komt u binnenkort op visvakantie in Friesland?

 

Boek een huisje met vissteiger in Friesland โคต

Vakantiehuis aan viswater huren in Friesland

Een huisje aan viswater in Friesland huren, doet u bij Beach Resorts Makkum. Al onze vakantiehuizen liggen direct aan het water. Bovendien beschikt een aantal van onze vakantiehuizen over een vissteiger. Vanaf uw eigen steiger kunt u dus uitstekend vissen of u kunt er een boot aanleggen. Kiest u voor een Vissersvilla? Dan kunt u zelfs vissen vanuit uw huisje in Friesland! Het terras zweeft over het water, u hoeft dus amper de deur uit te stappen om beet te hebben. Ook kunt u kiezen voor een appartement, deze zijn direct aan het strand gelegen en bieden een uniek uitzicht over het IJsselmeer. Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Met maximaal 12 personen geniet u van een visvakantie in Friesland aan het IJsselmeer.

 
 
 • Luxe met optionele wellness
 • Maximaal 12 personen
 • Optioneel met vissteiger
 
 
 • Halfvrijstaand of vrijstaand
 • Maximaal 6 personen
 • Optioneel met vissteiger
 
 
 • Uitzicht over het IJsselmeer
 • Maximaal 6 personen
 • Optioneel met wellness
 

Onze faciliteiten in de spotlight:

 

Aan het IJsselmeer

Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over vele binnenwateren, ideaal voor een visvakantie in Friesland.

 

Sport en spel

Speel tennis, midgetgolf of voetbiljard of ontdek samen met uw kinderen de speeltuinen en sportvelden.

 

Eten en drinken

Beach Resorts Makkum heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een ijssalon en snackcorner.

 
 
 

Vissen in Friesland bij Beach Resorts Makkum

Niet alleen voor de vissen, maar ook voor de hengelaars is het goed toeven op Beach Resorts Makkum tijdens deze unieke visvakantie in Friesland. Gooi vanaf de vissteiger van uw luxe villa of bungalow een hengeltje uit of stap in uw boot vanaf uw eigen aanlegsteiger. Er is een trailerhelling op ons vakantiepark in Friesland en de trailer kan bij uw bungalow staan of bij de trailerstalling. Ook de omgeving van Makkum is heel geschikt voor visliefhebbers. De visstand (met name roofvissen) is bijzonder goed en daarom ideaal om te vissen in Friesland. De omliggende polders, vaarten en meren zijn vanuit ons bungalowpark gemakkelijk te bereiken. Zo vindt u op 30 minuten rijden het Sneeker- en Heegermeer. Ook kunt u uw visvakantie in Friesland voortzetten op het zoute water. Makkum ligt namelijk vlakbij de Afsluitdijk en binnen 10 minuten zit u op de Waddenzee.

Goed om te weten

 • Een VISpas is verplicht.
 • Op ons resort geldt het motto 'Catch & Release'.
 • Walhalla om te vissen op roofvissen.
 • In het najaar volop voorn, platten en kolblei.
 • Tussen 16 maart en 16 juni mag u niet vissen met kunstaas, een stukje vis of een dode vis en moet u iedere snoek, snoekbaars of baars die u eventueel vangt, direct terugzetten.
 

Veelgestelde vragen over vissen in Friesland

Waar huur ik een vakantiehuisje aan viswater in Friesland?

Bij Beach Resorts Makkum! Al onze ruime vakantiehuizen liggen direct aan het water. En de binnenwateren van ons vakantiepark liggen in directe verbinding met het IJsselmeer waardoor er een gezonde visstand aanwezig is. Een aantal van onze vakantiehuizen beschikt zelfs over een vissteiger waardoor u kunt vissen vanuit uw huisje in Friesland.

Welke vissoorten kan ik vangen in Friesland?

Door de directe verbinding met het IJsselmeer, vist u bij Beach Resorts Makkum op onder andere karper, snoek, voorn, baars, snoekbaars en blei. Ook het zoute water is via de Afsluitdijk bereikbaar waardoor ook de zoutwatervissen binnen handbereik zijn. Een visvakantie in Friesland is altijd een goed idee als weekend, midweek of weekje weg.

Wat kan ik naast vissen in het IJsselmeer nog meer doen?

Natuurlijk is vissen in het IJsselmeer een topactiviteit tijdens uw visvakantie in Friesland. Maar onze unieke ligging biedt nog veel meer mogelijkheden! Wat dacht u van het uitoefenen van diverse watersporten zoals zeilen, kitesurfen, suppen of windsurfen.ย 

Voor hoeveel personen kan ik een vakantiehuis met vissteiger huren?

Voor maximaal 12 personen bij Beach Resorts Makkum. Afhankelijk van het type vakantiehuis dat u kiest, kunt u met de hele familie of vriendengroep een vakantiehuisje met vissteiger huren. En wist u dat we zelfs een aantal woningen met wellness hebben? Dat is pas genieten!

 
 
Vissen in Friesland