Beach Resorts Makkum
  • Directe ligging aan het IJsselmeer
  • Volop watersport mogelijkheden
  • Accommodaties voor max. 12 personen

Een midweek weg in Friesland aan het water

Surfen over het IJsselmeer, zandkastelen bouwen in de branding, flaneren over de boulevard, uitwaaien op het strandΒ of gezellig samen op de bank voor de open haard: het hele jaar door geniet je van een midweek weg in Friesland!Β Onze accommodaties liggen allemaal direct aan het (binnen)water of op steenworp afstand ervandaan, alle wateren komen uit op het IJsselmeer. Onze villa's, bungalows en appartementen zijn geschikt voor 2 tot maximaal 12 personen. Zo geniet u van een midweek in Friesland met u tweetjes, het gezin ofΒ de hele familie. Er zit vast een knus appartement of ruime villa voor u tussen.Β Het voordeel aan een midweek weg? Het is vaak rustiger dan het weekend, alle ruimte dus voor uw favoriete (watersport)activiteiten! Graag tot ziens tijdens uw midweek in Friesland aan het water.

Zoek en boek een last minute midweek weg in Friesland ‡

Een vakantiehuisΒ huren voor een midweek in Friesland

De keuze is reuze: bungalows, villa's of appartementen. Wat wordt uw favoriet tijdens een midweek weg in Friesland? Waar uΒ ook voor kiest, alle comfort is aanwezig. Alle accommodaties beschikken over een gezellige woonkamer, compleet ingerichte keuken en nette badkamer(s). U heeft bovendien ook nog keuze uit extra luxe met een wellness vakantiehuis of appartement. GaatΒ u voor een sauna of hottub? De accommodaties liggen allemaal aan of nabij het water. Beschikt uΒ over een boot? Kies dan voor een villa of bungalow met aanlegsteiger. Zo kunt uΒ tijdens uw midweek weg in Friesland de omgeving ook nog vanaf het water ontdekken. Dat wordt een heerlijke midweek in Friesland aan het water!

Ontdek de accommodaties van Beach Resorts Makkum ‡

Een greep uit onze faciliteiten tijdens een midweek in Friesland:

Strand en IJsselmeer

Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over privΓ© stranden, heerlijk tijdens een midweek in Friesland.Β 

Sport en spel

Speel tennis, midgetgolf of voetbiljard of ontdek samen met uw kinderen de speeltuinen en sportvelden.

Eten en drinken

Beach Resorts Makkum heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een ijssalon en snackcorner.

Op en top genieten tijdens uw midweek weg in Friesland

Geniet tijdens een midweek in Friesland aan het water van al het moois dat Friesland te bieden heeft. Een heerlijke watersportvakantie behoort onder andere tot de mogelijkheden. Makkum, het IJsselmeer en haar omgeving staan namelijk bekend om de perfecte omstandigheden voor diverse watersporten. Geniet u liever van het water en al het spektakel vanaf de kant? U kunt heerlijk zonnen en relaxen op onze privΓ© stranden. De kinderen vermaken zich op de sportveldjes, midgetgolfbaan of bij Captain's Games. Friesland nodigt ook uit om ontdekt te worden. Stap op de fiets om een aantal van de Friese elf steden te ontdekken. Even cultuur snuiven? Bezoek dan het Friese Museumdorp tijdens uw midweek in Friesland! Of ga shoppen in Leeuwarden of Sneek. In ieder geval komt u altijd fijn thuis bij Beach Resorts Makkum.

Onze Friesland tips:

  • Kiten, zeilen of suppen op het IJsselmeer
  • Kameleondorp Terherne
  • De Friese elf steden
  • Waterskibaan in Sneek
  • Rondvaart Makkum β€œIt Preamke”
  • Jopie Huisman Museum
  • Fietsen of wandelen

Veelgestelde vragen over een midweek in Friesland

Waar boek ik een midweek weg in Friesland?

Bij Beach Resorts Makkum! Ons vakantiepark ligt direct aan het IJsselmeer wat het een fijne bestemming maakt voor een midweek weg. U kunt watersporten beoefenen, uitwaaien, zonnen en veel meer! Kiest u voor een villa, bungalow of appartement? Er is voor iets wat wils tijdens een midweek in Friesland aan het water.

Wat is een leuk vakantiepark voor een last minute midweek in Friesland?

Dat is Beach Resorts Makkum! Een fijne last minute vindt u vast en zeker op ons park. We bieden diverse appartementen, bungalows en zelfs villa's aan. En wist u dat ons park direct aan het IJsselmeer ligt en alle accommodaties direct aan, of vlak bij, het water? Dat is pas genieten tijdens een midweek weg in Friesland!

Waar boek ik een midweek in Friesland met mijn huisdier?

Bij Beach Resorts Makkum is uw trouwe viervoeter van harte welkom. Wij bieden diverse huisdiervriendelijke accommodaties direct aan, of vlak bij, het water. Tegenover het park is een losloopgebied voor honden en van 1 oktober t/m 15 april mag u ook met de hond het strand van Makkum op. Dat wordt een heerlijk midweekje weg in Friesland!

Midweek Friesland aan het water