Beach Resorts Makkum
  • Vakantiehuizen voor max.12 personen
  • Gelegen aan het IJsselmeer
  • Talloze leuke wateractiviteiten

Vakantie met kinderen in Nederland aan het IJsselmeer

Het IJsselmeer is een perfecte locatie voor een vakantie met kinderen in Nederland.Β  Kinderen kunnen zich uren vermaken op het IJsselmeer-strand met het bouwen van zandkastelen, vliegeren of zwemmen natuurlijk! Op ons kindvriendelijke vakantiepark in Makkum kunt u verblijven in luxe en ruime accommodaties. Wanneer u verblijft op ons vakantiepark met kinderen zult u een afwisselende vakantie beleven, relax aan het IJsselmeer, verken de omgeving en maak gebruik van de faciliteiten. Wanneer mogen we u verwelkomen op ons vakantiepark dat super leuk is voor kinderen?

Wat te doen op ons vakantiepark met kinderen?

Op ons vakantiepark hoeven kinderen, én volwassenen, zich zéker niet te vervelen! Het IJsselmeer biedt talloze opties: huur een bootje en vaar samen over het water, leer windsurfen of gooi uw hengel uit en geniet van een ontspannen visvakantie in Friesland. Op het park kunt u verblijven in ruime en luxe villa's geschikt voor maximaal 12 personen, ook kunt u kiezen voor een vakantiehuisje met omheinde tuin. Wanneer u met het hele gezin op vakantie gaat, mag uw hond natuurlijk niet ontbreken. Kies daarom voor één van onze huisdiervriendelijke accommodaties. Bent u dol op luxe? Kies dan voor een villa met wellness. Zo kunt u heerlijk ontspannen terwijl de kids spelen in de tuin.

Leukste activiteiten

  • Midget golfen
  • Samen een bootje varen
  • Huur fietsen
  • Bezoek leuke steden
  • Spelen op het strand

Een greep uit onze faciliteiten:

Strand en IJsselmeer

Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over privΓ© stranden, ideaal voor een strandvakantie.Β 

Sport en spel

Speel tennis, midgetgolf of voetbiljard of ontdek samen met uw kinderen de speeltuinen en sportvelden.

Eten en drinken

Makkum Beach heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een lekkere ijssalon en snackcorner.

Ontdek de omgeving van ons vakantiepark samen met de kinderen

Beach Resorts Makkum is gelegen in Makkum, direct aan het IJsselmeer. Het is dan ook heerlijk vertoeven op het vakantiepark, ook voor de kids! Het is echter ook zeker de moeite waard om eropuit te trekken en de omgeving te verkennen. Friesland kent talloze leuke, kleine Γ©n grote, steden. Hoeveel van de welbekende Elfsteden heeft u al gezien? Daarnaast is het ook enorm leuk voor de kids om langs een aantal musea te gaan zoals bijvoorbeeld het Friese Museumdorp en het Afsluitdijk Wadden Center. Tijd om te spelen? Ga dan naar Ballorig in Sneek, een super leuk indoor speelparadijs!

Kies snel uw favoriete vakantiehuis op ons kindvriendelijke vakantiepark en boek uw vakantie.

Veelgestelde vragen over een vakantie met kinderen:

Wat is een leuk kindvriendelijk vakantiepark in Nederland?

Beach Resorts Makkum is een super leuk kindvriendelijk vakantiepark in Nederland. Het park is gelegen aan het water en biedt daardoor talloze mogelijkheden om te spelen, varen en ontdekken. Dat wordt gegarandeerd een top vakantie!

Waar vind ik een groot vakantiehuis op een kindvriendelijk vakantiepark?

Op ons kindvriendelijke vakantiepark in Friesland vindt u diverse grote vakantiehuizen welke plek bieden aan maximaal 12 personen. Zo kunt u met de hele familie genieten van een vakantie aan het IJsselmeer.