Beach Resorts Makkum

Wat maakt Beach Resorts Makkum een must visit?

De 4 nieuwe redenen voor een bezoek aan het resort

Al jarenlang geldt Beach Resorts Makkum als een erkend luxe vakantiepark. Met name tijdens de zomerperiode genieten hier jaarlijks honderden gasten van een geweldige vakantie. Er zijn al genoeg goede redenen om het resort te bezoeken. Toch hebben we vier nieuwe weten te vinden! Deze worden hieronder uitgelicht. Komt u dit jaar ook?

De 11 fountains

Sinds 2018 staat er in elke Elfstedenstad een unieke fontein. Deze fonteinen zijn ontworpen door intenationale kunstenaars en zijn gebaseerd op de geschiedenis van de desbetreffende stad. Elk waterkunstwerk heeft zijn eigen verhaal. Maak tijdens uw verblijf bij Beach Resorts Makkum dus zeker een speciale Elfstedentocht langs de Friese steden en bezoek de fonteinen!

De vernieuwde accommodaties

De laatste tijd zijn een groot gedeelte van de accommodaties vernieuwd! Ten eerste hebben erg veel vakantiewoningen een volledig nieuwe inrichting gekregen. Ten tweede zijn er nieuwe accommodaties toegevoegd aan ons assortiment. Daarmee is ons aanbod dus vergroot! Deze woningen zijn allemaal volledig verniewd en voorzien van een moderne inrichting. Ten derde zijn veel vakantiewoningen omgetoverd tot luxe plus-accommodaties. Dit zijn accommodaties die volledig gerenoveerd zijn en voorzien van een nieuwe inrichting, keuken en veelal ook een nieuwe badkamer. De vakantiewoningen zijn weer helemaal fris en eigentijds, dus neem snel een kijkje en geniet van een extra luxe vakantie!

Beach Resort

De exclusiviteit voor de gasten

Er zijn een aantal leuke nieuwe activiteiten toegvoegd aan de gastenkortingspas. Met deze pas krijgt u als gast bij Beach Resorts Makkum aantrekkelijke aanbiedingen bij onder andere restaurants, musea's, winkels en vele andere activiteiten die er te doen zijn in de omgeving van het resort. Één van de onlangs toegevoegde bedrijven, zoals de Waterskibaan Sneek, is een erg leuke activiteit om te doen tijdens uw verblijf met een voordelige prijs. Bekijk de gastenkortingspas dus snel!

Een tropische zomer

U heeft het vast al gemerkt, maar de zomers worden in Nederland de laatste jaren steeds warmer. Ook dit jaar wordt er wederom een tropische zomer verwacht met lange warme dagen en veel zon. U hoeft dus niet meer naar Spanje, Frankrijk of Griekenland af te reizen voor een strandvakantie om te genieten van het warme weer. Dit kan nu gewoon hier in uw eigen land. Kom naar Beach Resorts Makkum en geniet van een heerlijke zon- en strandvakantie! Een aantal van de accommodaties liggen zelfs direct aan het strand en hebben een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer.

Beach Resorts Makkum

Genoeg nieuwe redenen dus om Beach Resorts Makkum te bezoeken. Boek nu een accommomodatie en verzeker u alvast van een heerlijke vakantie waar genieten op één staat!