Beach Resorts Makkum
  • Vakantie aan het IJsselmeer
  • Perfect voor foil surfing
  • Ruime accommodaties

Foil surfing op vakantie in Friesland?

Dat kan! Beach Resorts Makkum is gelegen aan het IJsselmeer, en dat is de ideale plek voor de beginnende foil surfer. Foil surfing, ook wel hydrofoil surfing genoemd, is een relatief nieuwe sport die de laatste jaren enorm in populariteit is toegenomen. Bij deze nieuwe surftechniek zweeft u letterlijk boven het water. In een paar woorden is foil surfing snel, spectaculair en een beetje gevaarlijk. Gemaakt voor de echte daredevils dus! Wilt u dit graag eens proberen? Het IJsselmeer is dé perfecte locatie. Boek nu een foil surfing vakantie in Nederland!

Zoek en boek uw foil surfing vakantie in Nederland ⤵︎

 

Foil surfing vanuit een vakantiehuis in Nederland

Beach Resorts Makkum biedt diverse vakantiehuizen aan in Makkum. Van een 12-persoons Beachvilla tot een 4-persoons Duinvilla, huisdiervriendelijk en huisdiervrij en zelfs wellness behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor zit er voor iedereen een geschikt vakantiehuis tussen. Na een actieve dag op het water kunt u heerlijk tot rust komen in uw vakantiehuis met ruime tuin, en genieten van een hapje eten bij restaurant Strandhuys Makkum. Wat onze vakantiehuizen zo ideaal maakt voor een foil surfing vakantie in Nederland is natuurlijk de ligging direct aan het IJsselmeer. Wat het IJsselmeer zo geschikt maakt voor foil surfing is de aanwezigheid van voldoende diep water en een gepaste afstand van het strand, dit om de veiligheid te waarborgen.

Ontdek de luxe accommodaties van Beach Resorts Makkum ⤵︎

Beach Resorts Makkum in het kort ⤵︎

Privé stranden

Ons park heeft meerdere privé stranden waar u van kunt genieten tijdens uw verblijf.

Het IJsselmeer

Dankzij de directe ligging aan het IJsselmeer, de ideale locatie voor foil surfing.

Culinair genieten

Geniet van een hapje en drankje bij een van onze horecagelegenheden. Ga zitten en relax!

Breed aanbod

Van bungalows tot grote groepsvilla's met eigen aanlegsteiger, we bieden het allemaal.

Ontdek de omgeving van Makkum

Hoewel u zich natuurlijk uren kunt vermaken op het water met foil surfing en talloze andere watersporten zoals suppen, windsurfen en zeilen, heeft de omgeving van Makkum nog veel meer leuks te bieden. Ga een dagje shoppen en cultuur snuiven in een van de Friese steden Sneek, Heerenveen of Leeuwarden. Wist u dat Leeuwarden in 2018 zelfs de culturele hoofdstad van Europa was? Genoeg te bekijken dus! Daarnaast zijn er ook veel leuke musea en (indoor) speelgelegenheden in de buurt voor de kids. Doet u aan foil surfing of wilt u er graag kennis mee maken? Boek dan nu uw foil surfing vakantie in Nederland!

De omgeving:

  • Sneek - 20 autominuten
  • Leeuwarden - 35 autominuten
  • Friese Museumdorp - 6 autominuten
  • Harlingen - 19 minuten

Veelgestelde vragen over foil surfing op vakantie:

Waar kan ik het beste foil surfen in Nederland?

Foil surfing is een nieuwe sport waarbij men met hoge snelheid over het water vliegt op een surfboard. Hiervoor is het belangrijk dat er voldoende diep water en ruimte aanwezig is. Het IJsselmeer is dan ook de ideale plek voor een foil surfing vakantie in Nederland.

Wat zijn leuke watersporten om te doen in Nederland?

Foil surfing is één van de leukste en hipste watersporten van Nederland. Bovendien is het ook voor beginners makkelijk in te stappen. Andere populaire watersporten zijn suppen, zeilen en natuurlijk kite- en windsurfen.