Beach Resorts Makkum
Suppen Friesland Makkum
  • Gelegen aan het IJsselmeer
  • Perfect om te suppen
  • Comfortabele accommodaties
 

Suppen op het IJsselmeer

Stel u eens voor: je drijft op het prachtige IJsselmeer met een peddel in uw hand staand op een supboard. Heerlijk om op deze manier vakantie te vieren toch? Bij Beach Resorts Makkum is het mogelijk om te suppen in Friesland. Even weg van alle drukte en genieten van de natuur. Dit is hoe u uw supvakantie in Nederland voor moet stellen. Beach Resorts Makkum is de perfecte plek voor watersportliefhebbers. U kunt hier ook varen, zeilen, vissen, foil-, wind-, en kitesurfen.

 
 
 

Onze accommodaties tijdens uw supvakantie in Friesland

Na een dag of middagje suppen in Makkum keert u terug naar uw comfortabele verblijf. Beach Resorts Makkum biedt diverse accommodaties aan, zoals luxe villa's, mooie bungalows en ruime appartementen. Hier kunt u genieten van de rust en de prachtige bosrijke omgeving van uw verblijf tijdens uw supvakantie in Nederland. De villa's zijn geschikt voor maximaal 12 personen, de bungalows en appartementen voor maximaal 6 personen. Alle accommodaties staan in directe verbinding met het IJsselmeer. Boek snel uw verblijf aan het IJsselmeer om te suppen in Friesland!

Bekijk onze accommodaties:

 

Uw supvakantie bij Beach Resorts Makkum ⤵

Ontdek de omgeving

Ontdek de omgeving vanuit uw accommodatie bij Beach Resorts Makkum met uw supboard.

 

Eten en drinken

Beach Resorts Makkum heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een lekkere ijssalon en snackcorner.

 

Wellness faciliteiten

Wilt u na een lange dag suppen in Friesland kunnen relaxen? Maak gebruik van de wellness faciliteiten.

 

Strand en IJsselmeer

Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over privé stranden, heerlijk om naar toe te suppen.

 
 

Ontdek de omgeving tijdens uw supvakantie aan het IJsselmeer

Heeft u nog nooit gesupt? Geen probleem! U leert het heel snel met een beetje balans. Bent u al een ervaren supper? Dan kunt u meedoen aan de SUP Elfstedentocht. Deze tocht vindt jaarlijks plaats op 7 september. U peddelt hier 204 kilometer. U kunt kiezen om dit in één keer te doen of in vijf dagen. Als u even iets anders wilt doen dan suppen op het IJsselmeer dan zijn er in de omgeving nog genoeg dingen te zien en te doen. Maak bijvoorbeeld een mooie wandel- of fietstocht in de prachtige bosrijke omgeving. De routes zijn te vinden bij de receptie. U kunt hierna genieten van een hapje en een drankje in ons restaurant aan de boulevard. Met wie komt u suppen in Friesland?

 
 
 

Checklist voor uw supvakantie:

 
  • Friesland op de sup ontdekken
  • Suppen op het IJsselmeer
  • Aan de SUP Elfstedentocht meedoen
  • Ontspannen in uw accommodatie
  • Dineren in ons restaurant
  • Wandelen in de bosrijke omgeving
 

Veelgestelde vragen over supvakanties in Friesland

🏄‍♂ Waar kan ik een supvakantie in Friesland boeken?

Bij Beach Resorts Makkum is het mogelijk om een supvakantie in Friesland te boeken. Vanuit uw accommodatie supt u het prachtige IJsselmeer op! Naast suppen is het ook mogelijk om heerlijk te wandelen, fietsen, varen, vissen, zeilen en nog veel meer!

⏰ Kan ik een last minute supvakantie aan het IJsselmeer boeken?

Bij Beach Resorts Makkum kunt u heerlijk genieten van een supvakantie aan het IJsselmeer. Dankzij ons ruime aanbod aan accommodaties heeft u ook last minute nog voldoende keuze om prachtig te suppen in Friesland.

 
suppen op het ijsselmeer