Beach Resorts Makkum
wandelvakantie in friesland
  • Gelegen aan het IJsselmeer
  • Perfect voor wandel- en natuurliefhebbers
  • Comfortabele accommodaties
 

Wandelen tijdens uw vakantie in Friesland πŸ₯Ύ

Bent u op zoek naar een vakantie waar u heerlijk kunt wandelen in Friesland? Dan bent u bij Beach Resorts Makkum aan het juiste adres! Stelt u zich voor: u wordt wakker in één van onze accommodaties en u kunt er gelijk op uit om de mooie natuur te verkennen. U kunt namelijk het mooist wandelen aan het IJsselmeer. Start direct vanaf ons vakantiepark. Beach Resorts Makkum ligt direct aan het schitterend beschermd natuurgebied, namelijk Makkumersúdwaard. U bent tijdens uw vakantie van alle gemakken voorzien in ons vakantiepark in Friesland.

 
 
 

Onze accommodaties tijdens uw wandelvakantie in Friesland

Beach Resorts Makkum is de perfecte plek om te verblijven tijdens uw wandelvakantie aan het IJsselmeer. Het park is namelijk direct gelegen aan het IJsselmeer en ligt vlak bij leuke steden waar u heerlijk kunt wandelen. Beach Resorts Makkum biedt diverse accommodaties aan, zoals villa's, bungalows en appartementen. Bij sommige accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Let hier dus goed op als u uw trouwe viervoeter wilt meenemen tijdens uw wandelvakantie in Friesland. Optimaal relaxen na een dagje wandelen in Friesland? Wij bieden ook accommodaties aan met wellness faciliteiten.

Een greep uit onze faciliteiten:

 

Uw wandelvakantie bij Beach Resorts Makkum ‡

Ontdek de omgeving

Β Ontdek de Friese elf steden tijdens uw wandelvakantie in Friesland metΒ het rijke handelsverleden.

 

Strand en IJsselmeer

Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over privΓ© stranden, heerlijk om overheen te wandelen.

 

Eten en drinken

Makkum Beach heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een lekkere ijssalon en snackcorner.

 

Wellness faciliteiten

Wilt u na een lange dag wandelen in Friesland kunnen relaxen? Maak gebruik van de wellness faciliteiten.

 
 

Wat te zien tijdens uw wandelvakantie aan het IJsselmeer

Beach Resorts Makkum grenst aan een schitterend beschermd natuurgebied. Dit mooie natuurgebied is deels toegankelijk voor wandelaars, let hier dus goed op wanneer u gaat wandelen in Friesland. De Friese uitgestrekte weiden, het IJsselmeer, en de Gaasterlandse bossen bieden super veel mooie bezienswaardigheden. Bij de receptie kunt u terecht voor wandelroutes- en kaarten voor uw wandelvakantie aan het IJsselmeer. Wilt u even wat anders dan wandelen? Dan liggen er bij de receptie ook fietsroutes- en kaarten. Bij Captains Bikes & Boats kunt u fietsen met versnellingen huren voor een dag, weekend of voor uw gehele verblijf. Naast fietsen en wandelen zijn er ook diverse watersporten te beoefenen, zoals suppen!

 
 

Checklist voor uw wandelvakantie:

 
  • Het IJsselmeer te voet ontdekken
  • Wandelen op het strand
  • De Friese elf steden bezoeken
  • Beschermd natuurgebied ontdekken
  • Wandelroutes lopen
  • Gaasterlandse bossen bezoeken
 

Veelgestelde vragen over wandelvakanties in Friesland

🚢 Waar kan ik een wandelvakantie in Friesland boeken?

Bij Beach Resorts Makkum is het mogelijk om een wandelvakantie in Friesland te boeken. Vanaf uw accommodatie stapt u de prachtige natuur van Friesland in! Naast wandelen is het ook mogelijk om heerlijk te fietsen.

⏰ Kan ik een last minute wandelvakantie aan het IJsselmeer boeken?

Bij Beach Resorts Makkum kunt u heerlijk genieten van een wandelvakantie aan het IJsselmeer. Dankzij ons ruime aanbod aan accommodaties heeft u ook last minute nog voldoende keuze voor een prachtige wandelvakantie in Friesland.

 
wandelen aan het ijsselmeer