Voordelig genieten
Voordelig genieten
van uw vakantie in Friesland

Weekendje Friesland?
Bekijk eerst onze last minutes

Bent u een snelle beslisser of nog op zoek naar even een weekendje weg in Friesland? Bekijk dan eerst hier eventuele last minutes en aanbiedingen op Beach Resort Makkum. Regelmatig bieden wij hier variërende accommodaties aan met een aantrekkelijke korting. Hou deze pagina dus in de gaten voor de meest recente last minutes in Friesland bij Beach Resort Makkum.

Op dit moment geen passende last minutes?

Het kan natuurlijk zo zijn dat er op dit moment geen last minute is voor de periode waarin u weg wilt. Wilt u toch weg, bekijk dan ook even onze vaste kortingen zoals 10% korting op een lang verblijf of 20% korting op een midweek in een familievilla . Deze gelden gedurende een groot gedeelte van het jaar. Wellicht komt u hier voor in aanmerking en pakt u toch een leuke korting op uw vakantie in Friesland! 

 

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt om u te voorzien van de meest actuele last minutes op Beach Resort Makkum. Kom daarom regelmatig terug om ons aanbod last minutes en aanbiedingen te zien. 

Een beter park dan Beach Resort Makkum is niet te vinden.

Mooi onderhouden park, alle comfort in de woningen, prachtige ligging. We hebben andere parken bezocht maar een beter park dan Beach Resort Makkum is niet te vinden. Gewoon fantastisch, al voor de 3e keer op rij het park bezocht en telkens even enthousiast. Zeker een aanrader, een primeur!

Mevrouw C., Gastenenquête, Juni 2017, 6P. Solo
Last minute er even tussen uit?
Last minute
er even tussen uit?