Voordelig genieten
Voordelig genieten
van uw vakantie in Friesland

Weekendje Friesland?
Bekijk eerst onze last minutes

Bent u een snelle beslisser of nog op zoek naar even een weekendje weg in Friesland? Bekijk dan eerst hier eventuele last minutes en aanbiedingen op Beach Resort Makkum. Regelmatig bieden wij hier variërende accommodaties aan met een aantrekkelijke korting. Hou deze pagina dus in de gaten voor de meest recente last minutes in Friesland bij Beach Resort Makkum.

Op dit moment geen passende last minutes?

Het kan natuurlijk zo zijn dat er op dit moment geen last minute is voor de periode waarin u weg wilt. Wilt u toch weg, bekijk dan ook even onze vaste kortingen van 20%. Deze gelden gedurende een groot gedeelte van het jaar. Wellicht komt u hier voor in aanmerking en pakt u toch een leuke korting op uw vakantie in Friesland! 

 

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt om u te voorzien van de meest actuele last minutes op Beach Resort Makkum. Kom daarom regelmatig terug om ons aanbod last minutes en aanbiedingen te zien. 

Peter de Vries - Koudum

Ik heb een fantastische tijd gehad afgelopen winter bij Beach Resort Makkum. Winter, zomer, herfst of lente, het is altijd een feestje!

Beoordeling op Zoover
Last minute er even tussen uit?
Last minute
er even tussen uit?