Beach Resorts Makkum
Last minute vakantie Friesland

Onverwachts genieten, net zo leuk!

 
 • Vakantiepark gelegen aan het IJsselmeer
 • Villa's, bungalows en appartementen
 • Diverse sport- en spelmogelijkheden
 

Last minute genieten; uwΒ vakantie is dichterbij dan u denkt!

Wilt u er even lekker tussenuit enΒ zien de weerberichten er goed uit? Wij nodigen u uit voor een last minute vakantie naar Friesland!Β Regelmatig bieden wij diverse accommodaties aan met een aantrekkelijke last minute korting. GaΒ voor een comfortabeleΒ bungalow,Β luxeΒ villa of knus appartement aan het IJsselmeer.Β Of u nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of gewoon wat quality time metΒ uw dierbaren;Β een last minute vakantie bij Beach Resorts MakkumΒ belooft een onvergetelijke ontsnapping te worden naar een wereld van ongeΓ«venaarde schoonheid en gelukzaligheid aan het water. Voordat u het weet zit u met uw voeten in het zand of met een drankje aan de boulevard van Makkum!

 

Bekijk de last minute beschikbare accommodaties en boek mét korting! ‡︎

 
 

Ons last minute aanbod, uw vakantiegenot

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en laat u verwennen in een oase van luxe en ontspanning.Β Voel de zilte bries in uw haren en het zand tussen uw tenen terwijl u uzelf onderdompelt in een last minute vakantie in Friesland. Dankzij ons ruime aanbod vindt u vrijwel altijd de geschikteΒ accommodatie.Β Welke accommodatie u ook kiest;Β bij Beach Resorts Makkum geniet u optimaal! Waarom? Denk aan de uitgebreide faciliteitenΒ zoals sport- en spelmogelijkheden, een fitness ruimte en een gave midgetgolfbaan. En er zijn natuurlijk talloze leuke uitjes mogelijk in het prachtige Friese landschap Γ©n op de wateren van IJsselmeer!

 
  Smakelijk genieten

  Beach Resorts MakkumΒ heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een ijssalon voor de warme dagenΒ Γ©n eenΒ snackcorner voor de snelle hap.

  Optimaal relaxen

  Dankzij de ligging aan het IJsselmeer en de fijne zandstranden kunt u hier optimaal genieten van een welverdiende last minute vakantie.

  Eindeloos vermaak

  Sla een balletje op de tennisbaan, speel een potje midgetgolf of voetbiljart en ontdek samen met uw kinderen de speeltuinen en sportvelden.

Ontdek welke accommodatie bij u past‡︎

 
 

Doen, ontdekken en beleven in Makkum

Tijdens uw last minute vakantie aan het IJsselmeer zijn er meer dan genoeg dingen te doen en te ontdekken. Bezoek een van de beroemde Friese elf steden zoals Sneek of Leeuwarden.Β Daarnaast zijn er ook diverse musea die u kunt bezoeken, zoals Het Friese Museumdorp. Heeft u interesse in geschiedenis? Bezoek dan Kazematten Museum of het Woudagemaal. Bent u een echte natuurliefhebber? Dan is hetΒ Afsluitdijk Wadden Center een perfect uitje.Β Liever helemaal tot rust komen tijdens uw vakantie in Friesland? In de omgeving bevinden zich verschillende wellness centra. Of ga samen met uw gezelschap heerlijk zwemmen in een van de zwembaden in de nabije omgeving.Β 

 

De boulevard van Makkum:

 • Gezellige terrassen
 • (Kite-)surfscholen
 • Catamaranzeilschool
 • Diverse winkeltjes
 • Strandbibliotheek