Beach Resorts Makkum
Last minute vakantie Friesland
  • Aan het IJsselmeer
  • Villa's, bungalows en appartementen
  • Diverse watersport mogelijkheden
 

Last minute vakantie vieren in Friesland

Bent u nog op zoek naar een last minute in Friesland? Bekijk dan hier de last minutes en aanbiedingen op Beach Resorts Makkum. Regelmatig bieden wij hier diverse accommodaties aan met een aantrekkelijke korting. Boek nu uw last minute vakantie in Nederland bij Beach Resorts Makkum! Kies bijvoorbeeld voor toffe een bungalow of een mooie villa. Heerlijk uitwaaien langs het IJsselmeer, een bootje huren en het ruime sop kiezen. Of één van de vele leuke steden en dorpen in Friesland bezoeken. Het kan vanaf Beach Resorts Makkum allemaal.

 
 

Zoek en boek uw last minute vakantie in Nederland en profiteer van korting⤵︎

 
 

Last minute accommodaties in Nederland

Voor een last minute in Nederland bent u bij Beach Resorts Makkum aan het juiste adres. Dankzij ons ruime aanbod vindt u vrijwel altijd de geschikte accommodatie. In Nederland kunt u verblijven in een luxe villa, bungalow of appartement. Welke accommodatie u ook kiest, bij Beach Resorts Makkum geniet u optimaal! Waarom? Denk aan de uitgebreide faciliteiten, zoals een fiets- en watersportverhuur, sport- en spel mogelijkheden, een fitness ruimte en een gave midgetgolfbaan. En er zijn natuurlijk talloze leuke uitjes mogelijk in het prachtige Friese landschap.

 

Ontdek de accommodaties van Beach Resorts Makkum ⤵︎

 

Eten en drinken

Makkum Beach heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een lekkere ijssalon en snackcorner.

 

Strand en IJsselmeer

Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over privé stranden, ideaal voor een strandvakantie. 

 

Boot- en fietsverhuur

 Huur een elektrische fiets, e-chopper, boot, kano of SUP en ontdek de prachtige omgeving van Makkum.

 

Sport en spel

Speel tennis, midgetgolf of voetbiljard of ontdek samen met uw kinderen de speeltuinen en sportvelden.

 
 

Ontdek de omgeving tijdens uw last minute vakantie in Friesland

Tijdens uw last minute vakantie aan het water van het IJsselmeer zijn er meer dan genoeg dingen te doen en te zien. Bezoek de bekende steden van de Elfstedentocht; Sneek, Leeuwarden, Harlingen, Franeker, Hindeloopen, Bolsward, Dokkum, IJlst, Sloten, Stavoren of Workum tijdens uw vakantie in Friesland. Daarnaast zijn er ook diverse musea die u kunt bezoeken, zoals Het Friese Museumdorp. Heeft u interesse in geschiedenis? Bezoek dan Kazematten Museum of het Woudagemaal. Bent u een echte natuurliefhebber? Dan is het Afsluitdijk Wadden Center een perfect uitje. Liever helemaal tot rust komen tijdens uw vakantie in Friesland? In de omgeving bevinden zich verschillende wellness centra. Of ga samen met uw familie heerlijk zwemmen in een van de zwembaden in nabije omgeving. 

De boulevard van Makkum:

 
  • Gezellige terrassen
  • (Kite-)surfscholen
  • Catamaranzeilschool
  • Diverse winkeltjes
  • Beach Hotel de Vigilante
  • Strandbibliotheek
 

Veelgestelde vragen over een last minute vakantie in Friesland

 

⏰ Waar boek ik een last minute vakantie in Friesland?

U bent opzoek naar een last minute vakantie boeken aan het water. Boek een last minute vakantie bij Beach Resorts Makkum! Wij hebben verschillende soorten bungalows, villa's en zelfs appartementen aan het prachtige strand van Makkum. U kunt ook een last minute weekend boeken in Friesland!

👨‍👩‍👧‍👦 Waar kan ik met het gezin last minute vakantie vieren?

U bent plotseling een paar dagen vrij en u bent op zoek naar een last minute vakantie met het gezin. Kies voor een last minute vakantie in Nederland in een villa, bungalow of appartement. Dankzij de vele faciliteiten is er genoeg te doen tijdens uw last minute vakantie aan het water.