Voordelig genieten
Voordelig genieten
van uw vakantie in Friesland

Weekendje Friesland?
Bekijk eerst onze last minutes

Bent u een snelle beslisser of nog op zoek naar even een weekendje weg in Friesland? Bekijk dan eerst hier eventuele last minutes en aanbiedingen op Beach Resort Makkum. Regelmatig bieden wij hier variërende accommodaties aan met een aantrekkelijke korting. Hou deze pagina dus in de gaten voor de meest recente last minutes in Friesland bij Beach Resort Makkum.

Op dit moment geen passende last minutes?

Het kan natuurlijk zo zijn dat er op dit moment geen last minute is voor de periode waarin u weg wilt. Wilt u toch weg, bekijk dan ook even onze vaste kortingen zoals 10% korting op een lang verblijf of 30% korting op een midweek in een familievilla . Deze gelden gedurende een groot gedeelte van het jaar. Wellicht komt u hier voor in aanmerking en pakt u toch een leuke korting op uw vakantie in Friesland! 

 

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt om u te voorzien van de meest actuele last minutes op Beach Resort Makkum. Kom daarom regelmatig terug om ons aanbod last minutes en aanbiedingen te zien. 

Tot volgend jaar!

Voor het eerst naar Friesland geweest. Op zich al regelmatig huisjes gehuurd maar nog niet eerder meegemaakt dat het huisje zo overeenkwam met de informatie op internet. Ontzettend vriendelijke mensen, een geweldig park, mooi gelegen. We hebben een geweldige week gehad in Friesland en we gaan hier zeker volgend jaar terugkomen. Hebben al verschillende huizen omcirkeld op de plattegrond die onze voorkeur hebben. Team Beach Resort bedankt voor alles en tot volgend jaar!

Mevrouw G., Gastenenquête, April 2019, 5P. Star+
Last minute er even tussen uit?
Last minute
er even tussen uit?