Beach Resorts Makkum
Fietsvakantie Friesland
  • Prachtige fietsroutes vanaf Makkum
  • Luxe villa's, bungalows en appartementen
  • Aan het IJsselmeer in Friesland

Ontdek Makkum tijdens uw fietsvakantie in Friesland

Zoekt u een ideale bestemming voor een fietsvakantie? Overweeg dan eens een fietsvakantie in Friesland! Friesland heeft vele mooie fietsroutes langs onder andere het IJsselmeer, langs de elfsteden of door de prachtige natuur. Na een dag vol prachtige fietsroutes kunt u heerlijk overnachten bij Beach Resorts Makkum. Wij hebben verschillende luxe accommodaties aan of vlak bij het strand, waar u heerlijk kunt ontspannen na het fietsen, of neemt u nog een heerlijke duik in het IJsselmeer? We snappen dat het niet altijd mogelijk is om uw eigen fiets mee te nemen, daarom verhuren wij ook fietsen bij Beach Resorts Makkum! Wanneer mogen wij u verwelkomen?

 

Zoek en boek uw fietsvakantie in Friesland ‡︎

 

Fietsen in Friesland met een luxe overnachting

Na een heerlijke dag gefietst te hebben, wilt u comfortabel overnachten. Bij Beach Resorts Makkum hebben wij verschillende soorten luxe accommodaties. Overnacht bijvoorbeeld in een bungalow aan het water of in een appartement met een prachtig uitzicht op het IJsselmeer. Liever wat groter overnachten? Boek dan een villa aan het water of het strand of boek een wellness accommodatie met een sauna, bubbelbad of whirlpool! Kortom, er is voor iedereen een accommodatie waarin u heerlijk kan overnachten tijdens uw fietsvakantie. Met wie gaat u op fietsvakantie in Friesland bij Beach Resorts Makkum?

Ontdek de accommodaties van Beach Resorts Makkum ‡︎

Een greep uit onze faciliteiten:

 

PrivΓ© strandΒ 

Ons park beschikt over privΓ© stranden aan het IJsselmeer.

 

Sport en spel

U hoeft geen moment stil te zitten op ons park!

 

Eten en drinken

Geniet van al onze horecagelegenheden op ons park.

 
 

Tips voor de leukste fietsroutes vanaf Makkum

Vanaf Makkum zijn er verschillende leuke fietsroutes in de omgeving. Fiets bijvoorbeeld De Ald Faers Erfroute. Deze museumroute van 20 km bied een leuke afwisseling van natuur en cultuur. Ook kunt u verschillende dagtochten fietsen tijdens uw fietsvakantie in Friesland. Wat dacht u van een dagtochtje naar Harlingen (20 km), Heeg (25 km), Stavoren (26 km) of Balk (30 km)? Of fietst u liever een stuk langs het IJsselmeer? Lange-afstand-fietsers kunnen vanaf ons park ideaalΒ (een deel van) de fietsroute langs deΒ Friese elf stedenΒ of de Zuiderzeeroute (300 km) fietsen.Β Natuurlijk kunt u ook zelf uw routes uitzetten met behulp van de fietsknooppunten. Welke fietsroute in FrieslandΒ heeft uw voorkeur?

Tips voor de leukste fietsroutes

  • De Ald Faers Erfroute
  • Zuiderzeeroute
  • Friese elf steden
  • Harlingen
  • Heeg
  • Stavoren

Veelgestelde vragen over een fietsvakantie in Friesland

Wat is een leuke locatie voor een fietsvakantie?

Friesland! Friesland heeft alles voor een leuke fietsvakantie. Of u nu houdt van natuur, cultuur of het strand, er is voor iedereen wel een prachtige route te vinden die aansluit bij de wensen van uw fietsvakantie in Friesland.

Welk vakantiepark bij het IJsselmeer is leuk voor een fietsvakantie?

Beach Resorts Makkum is een ideale uitvalsbasis voor een fietsvakantie bij het IJsselmeer. Ons park ligt aan het IJsselmeer, wij bieden verschillende accommodaties die een prachtig uitzicht hebben op het water. Wist u dat u ook last minute een fietsvakantie bij het IJsselmeer bij ons kunt boeken?

Waar kan ik mooie routes fietsen in Friesland met een overnachting?

Beach Resorts Makkum heeft niet alleen luxe accommodaties voor een comfortabele overnachting tijdens uw fietsvakantie in Friesland, maar ook een ruim aanbod aan prachtige fietsroutes. Fiets bijvoorbeeld langs het IJsselmeer, naar de elf steden van Friesland of door de prachtige natuur.

Kan ik fietsen huren bij Beach Resorts Makkum?

We begrijpen dat u niet altijd uw fiets mee kunt nemen op uw fietsvakantie. Daarom verhurenΒ wij fietsen bij Beach Resorts Makkum. Wij hebben onder andere fietsen, e-bikes en familiefietsen te huur.

 
9,4

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,4.

 
Fietsvakantie Friesland