Beach Resorts Makkum
Strandvakantie Nederland

Strandvakantie in Makkum in Friesland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bungalows, villa's en appartementen
  • Volop watersport mogelijkheden

Geniet van een strandvakantie in Nederland aan het IJsselmeer

Een strandvakantie is heerlijk, helemaal als dat in eigen land kan. Geen uren in de auto maar gewoon in Makkum in Friesland. In het voorjaar en de zomer geniet u van zon, water, strand en de gezellige boulevard van Makkum. Terwijl u in het najaar en de winter heerlijk kunt uitwaaien op het strand of langs de dijk. Kortom; Beach Resorts Makkum is een heerlijke plek voor een strandvakantie in Nederland in elk jaargetijde. Ons vakantiepark ligt aan het strand van het IJsselmeer. Verschillende accommodaties liggen zelfs direct aan het strand. Ook de bungalows liggen op loopafstand van het strand. Als dat geen Γ©chte strandvakantie in Nederland is!

 

Zoek en boek uw strandvakantie in Nederland ‡︎

 

Vakantiehuis aan het strand

Bij Beach Resorts Makkum hebben wij verschillende accommodaties aan het strand van Makkum. Ziet u het al voor u, wakker worden met uitzicht op het strand? Of in de avond heerlijk genieten van een prachtige zonsondergang vanuit uw vakantiehuis aan het strand. Bij ons kunt u overnachten in verschillende types luxe villa's, zoals een strandvilla of beachvilla, die direct aan het strand liggen. Zo hoeft u alleen maar uw deur uit te stappen en u kunt genieten van het strand. Ook hebben we bij Beach Resorts Makkum de mooiste bungalows op loopafstand van het strand. Wilt u liever in een appartement slapen? Ook dat kan, wij hebben verschillende appartementencomplexen aan het strand die een prachtig uitzicht bieden op het IJsselmeer. Wanneer boekt u een vakantiehuis aan het strand?

 

Ontdek de accommodaties van Beach Resorts Makkum ‡︎

Een greep uit onze faciliteiten:

 

Strand en IJsselmeer

Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over privΓ© stranden, ideaal voor een strandvakantie.Β 

 

Sport en spel

Speel tennis, midgetgolf of voetbiljard of ontdek samen met uw kinderen de speeltuinen en sportvelden.

 

Eten en drinken

Beach Resorts Makkum heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een ijssalon en snackcorner.

 
 

Alle ingrediΓ«nten voor een onvergetelijke strandvakantie in Friesland

Beach Resorts Makkum en haar omgeving bieden alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde strandvakantie in Nederland. Een heerlijke accommodatie direct aan of dichtbij het strand, een gezellige boulevard en natuurlijk het IJsselmeer. Het IJsselmeer leent zich bij uitstek om te zwemmen, zeilen, surfen of nog spectaculairder: kitesurfen! Daarnaast kunt u tijdens uw strandvakantie in Nederland ook de 11 steden van de Elfstedentocht in Friesland bezoeken. Tip: bekijk ook eens de 11 fonteinen die deze steden rijk zijn. Huur tijdens uw vakantie een bootje om het IJsselmeer te ontdekken. Of blijf op het park en geniet van een hapje en drankje in ons restaurant bij het strand. Wat gaat u doen tijdens uw strandvakantie in Nederland?

 

Makkums strandboulevard:

  • Gezellige terrassen
  • (Kite-)surfscholen
  • Winkeltjes
  • Een catamaranzeilschool
  • Een restaurant en terras met uitzicht op het IJsselmeer.
  • Strandbibliotheek (in de zomervakantie 7 dagen per week geopend van 11.00 - 17.00 uur)
 

Veelgestelde vragen over een strandvakantie in Nederland

Waar boek ik een vakantiehuis aan het strand?

Wilt u graag wakker worden, uit het raam kijken en het prachtige strand zien? Boek dan een vakantiehuis aan het strand bij Beach Resorts Makkum! Wij hebben verschillende soorten bungalows, villa's en zelfs appartementen aan het prachtige strand van Makkum.

Wat is een leuke bestemming voor een strandvakantie in Nederland?

Een strandvakantie in Nederland viert u bij Beach Resorts Makkum. Ons vakantiepark ligt aan het strand van Makkum. Dit strand is niet alleen ideaal voor zwemmers en zonnebaders, maar ook watersporters kunnen hun hart ophalen op het IJsselmeer. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Waar kan ik overnachten bij het strand van Makkum?

Na een heerlijke dag doorgebracht te hebben op het prachtige strand van Makkum, wilt u het liefst natuurlijk nog een dagje blijven. Daarom kunt u bij Beach Resorts Makkum ook overnachten bij het strand! Verblijf in een villa, appartement of bunaglow, er is voor ieder wat wils.

Wat is er te doen op de strandboulevard van Makkum?

De strandboulevard van Makkum bestaat uit gezellige terrassen en vele winkeltjes. Ook vindt u op de boulevard verschillende watersport bedrijven, zoals eenΒ catamaranzeilschool en (kite-)surfscholen. Er is dus genoeg te doen tijdens uw strandvakantie op de boulevard!

 
9,4

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,4.

 
Strandvakantie Makkum