Strandvakantie
Strandvakantie
aan het IJsselmeer in Friesland

Strandvakantie
in Nederland

Voor een strandvakantie in Nederland bent u bij Beach Resort Makkum op het juiste adres. Het vakantiepark ligt aan het IJsselmeerstrand. Verschillende accommodaties liggen zelfs direct aan het strand. U loopt dus zo vanuit uw villa of appartement het strand op. Ook de bungalows liggen op loopafstand van het strand. Als dat geen échte strandvakantie in Nederland is!

Geniet van een strandvakantie in Nederland

Een strandvakantie is heerlijk. Maar helemaal als dat in eigen land kan. Geen uren in de auto maar gewoon in Makkum, Friesland. In het voorjaar en de zomer geniet u van zon, water, strand en de gezellige boulevard van Makkum. Terwijl u in het najaar en de winter heerlijk kunt uitwaaien op het strand of langs de dijk. Met het zachte zand en het kabbelende water waant u zich aan de Noordzeekust, maar dan zonder het zoute water. Kortom; een heerlijke plek voor een strandvakantie in Nederland in elk jaargetijde.

Alle ingrediënten voor een onvergetelijke strandvakantie

Het bungalowpark en de omgeving bieden alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde strandvakantie. Een heerlijke accommodatie direct aan, of dichtbij het strand, een gezellige boulevard en natuurlijk het IJsselmeer. Het IJsselmeer leent zich bij uitstek om te zwemmen, zeilen, surfen of nog spectaculairder: kitesurfen! 

 

Aan de gezellige boulevard van Makkum vindt u o.a.:

  • Gezellige terrassen
  • (Kite-)surfscholen
  • Winkeltjes
  • Een catamaranzeilschool
  • Beach Hotel de Vigilante met o.a. restaurant en terras met uitzicht op het IJsselmeer.
  • Strandbibliotheek (in de zomervakantie 7 dagen per week geopend van 11.00 - 17.00 uur)

 

Ideaal met kinderen

De kinderen hebben het ook super naar hun zin gehad. Binnen 2 minuten op het strand om te vliegeren en zandkastelen te bouwen.

Beoordeeld op Zoover
Strandvakantie, in elk jaargetijde heerlijk
Strandvakantie,
in elk jaargetijde heerlijk