Beach Resorts Makkum
  • Kitesurfen op het IJsselmeer
  • Kitescholen in Makkum
  • Luxe resort met eigen strand

Kitesurfvakantie in Makkum, Friesland

"Echt spectaculair! Vanuit mijn luxe bungalow aan het strand bewonderde ik de kitesurfers op het IJsselmeer. Achteroverleunend met een drankje in mijn hand, dacht ik: Morgen ga ik dat ook proberen, dit wordt super!" Een ervaring van één van onze gewaardeerde gasten over Beach Resorts Makkum. Samen met zijn gezin keert hij elk jaar terug voor een kitevakantie in Friesland. Makkum is één van de meest geliefde kitesurfspots van Nederland. Kornwerderzand ligt om de hoek én er zijn veel kitescholen in de buurt om het onder de knie te krijgen of nog beter te worden. Boek een villa, bungalow of appartement en geniet van een kitesurfvakantie in Nederland!

Zoek en boek uw kitesurfvakantie in Makkum ‡︎

Maak kitesurfen in Friesland onvergetelijk

Hoe? Door te kiezen voor een kitesurfvakantie in Makkum bij Beach Resorts Makkum! Waarom? Vanaf uw villa, bungalow of appartement stapt u zo het strand op. Hier krijgt u direct een beeld van de condities, windrichting en windsterkte. Perfect om te bepalen wat de dag gaat brengen! Ook is het strand perfect om na het kitesurfen in Nederland nog even lekker bij te komen. Hoe u nog meer kunt bijkomen? Uitwaaien tijdens een wandeling langs onze boulevard of ontspannen in uw luxe accommodatie (eventueel met wellness)! Dit alles staat garant voor een heerlijke kitesurfvakantie.

Ontdek de accommodaties van Beach Resorts Makkum ‡︎

Een greep uit onze faciliteiten:

Strand en IJsselmeer

Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over privΓ© stranden, ideaal voor een kitesurfvakantie.

Sport en spel

Speel tennis, midgetgolf of voetbiljard of ontdek samen met uw kinderen de speeltuinen en sportvelden.

Eten en drinken

Makkum Beach heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een lekkere ijssalon en snackcorner.

Leren kitesurfen in Makkum

Is het uw wens om te leren kitesurfen in Nederland? Dan is Beach Resorts Makkum dΓ© plek! Vlak bij ons resort vindt u verschillende gecertificeerde kitesurfscholen en surfshops, zodat u de spectaculaire sport snel onder de knie krijgt. U kunt privΓ© les of les in groepsverband krijgen. Denk bijvoorbeeld aan NorthWest Kiteboarding, Funsport Makkum en Surf N Sail Makkum. Zij leren u het vak en voor u weet staat u op het board het IJsselmeer te verkennen. Gaat u liever niet zelf het water op? Vanaf het strand of uw accommodatie is ook super leuk om de capriolen van de kitesurfers te bewonderen. Echt spectaculair, zo'n kitesurfvakantie!

Waarom kitesurfen in Makkum?

  • Het hele jaar door kitesurfplezier
  • Kitesurfscholen en surfshops in de buurt
  • Resort met een privΓ© strand
  • Vanaf het strand stapt u zo op het board
  • Super geliefd watersportdorp

Veelgestelde vragen over kitesurfen in Friesland:

⏰ Wanneer kan ik kitesurfen in Makkum?

Het hele jaar door! Van 1 oktober tot 1 mei, vijf maanden lang, is het mogelijk om te kitesurfen in Makkum. Liever op kitesurfvakantie buiten het surfseizoen? Van 1 mei tot 1 oktober kunt u terecht in het nabijgelegen Kornwerderzand, slechts 10 kilometer van ons vakantiepark.

πŸ„ Kan ik ook leren kitesurfen in Nederland?

Ja hoor, bij ons kunt u lerenΒ kitesurfen in Makkum, Friesland. Gelukkig is het relatief makkelijk te leren. In Makkum bevinden zich meerdere kitesurfscholen. Ook ideaal wanneer u uw skills even wilt opfrissen. Veiligheid gaat immers voorop! Zien we u binnenkort voor een watersportvakantie?

πŸ“ Waar kan ik op kitesurfvakantie in Nederland?

Beach Resorts Makkum is dΓ© plek voor een kitevakantie! Het resort ligt direct aan het strand, waar u de kitesurfers kunt bewonderen. Een spectaculair gezicht! En durft u het zelf aan om het water op te gaan? Er liggen diverse surfshops en kitesurfscholen in de buurt. Zien we u binnenkort voor een weekendje kiten?

Kitesurfen Makkum