Beach Resorts Makkum
zeilen ijsselmeer

Een onvergetelijke zeilvakantie in Friesland

  • Zeilen aan het IJsselmeer
  • Luxe accommodaties
  • Zeilboot verhuur
  • Zeilen door Friesland en de Waddenzee

Geniet van een luxe zeilvakantie aan het IJsselmeer

Met de zeilboot zeilen over het IJsselmeer, zo vanuit uw luxe accommodatie het IJsselmeer op. Dat klinkt als de ideale zeilvakantie in Nederland voor elke watersporter. Bij Beach Resorts Makkum kunt u volop genieten van het water, wanneer u maar wilt. En dat alles in Nederland op ons vakantiepark in Friesland. Bent u even klaar met zeilen in Friesland en zoekt u andere manieren om te ontspannen en plezier te maken met uw vrienden, partner of gezin? Dan is er naast zeilen nog genoeg te doen in de omgeving van Beach Resorts Makkum!

 
 

Zoek en boek uw zeilvakantie in Friesland ⤵︎

Een luxe accommodatie tijdens uw zeilvakantie in Nederland

Beach Resorts Makkum biedt naast diverse luxe accommodaties ook bungalows aan tijdens uw zeilvakantie in Friesland. Ieder met een eigen unieke inrichting en uitstraling, maar altijd ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Uiteraard beschikt u over een eigen ligplaats die geschikt is voor zeilboten. Heeft u geen eigen zeilboot? U kunt een zeilboot huren in Makkum. U vaart dus zo het water op vanuit uw bungalow. Uiteraard is het ook mogelijk met de ‘tender’ van de boot naar het park te varen tijdens uw zeilvakantie aan het IJsselmeer. Er is genoeg te doen in de omgeving van Beach Resorts Makkum. Wandel over de boulevard voor een gezellig diner of drankje, maak een uitgebreide strandwandeling of plons het water in om een stuk te zwemmen. Ook zandkastelen maken gaat prima op het fijne zandstrand met ondiep, zoet zwemwater: fijn voor kinderen.

Ontdek de luxe accommodaties van Beach Resorts Makkum ⤵︎

Ontdek de faciliteiten tijdens uw zeilvakantie in Nederland ⤵︎

 

Catamaran huren

Het zeilen met een catamaran is een spectaculaire vorm van zeilen. U kunt deze huren op het strand.

 

Bootverhuur

 Huur een zeilboot, boot, kano, catamaran of SUP en ontdek de prachtige omgeving van Makkum.

 

Strand en IJsselmeer

Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over privé stranden, ideaal voor een strandvakantie. 

 

Eigen ligplaats

Vakantiehuizen met een eigen ligplaats zodat u uw eigen of gehuurde boot mee kan nemen.

 
 

Ontdek de omgeving tijdens uw zeilvakantie

Friesland heeft veel leuke en cultuurrijke dorpjes en steden. Zeven van de Friese Elfsteden liggen in het IJsselmeergebied. Een perfecte kans om deze eens te bezoeken tijdens uw zeilvakantie in Nederland. U kunt een dagje zeilen in Friesland naar de dicht bijzijnde Waddeneilanden Terschelling en Vlieland bezoeken vanuit Harlingen. Beach Resorts Makkum ligt in het Friese vissersdorpje Makkum dat vlak aan het IJsselmeer ligt. Wanneer u hier arriveert komt u volledig tot rust in de natuur en op het water. Geen tijd voor een volledige vakantie? Bij Beach Resorts Makkum is het ook mogelijk om een weekend te zeilen in Friesland.

Wat biedt de omgeving?

  • Gezellige terrassen
  • (Kite-)surfscholen
  • Heerlijke restaurants
  • Strandbibliotheek
  • Diverse musea
 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een vakantiehuis huren met eigen aanlegsteiger?

Bij Beach Resorts Makkum kunt u een vakantiehuis huren tijdens uw zeilvakantie in Friesland met eigen aanlegsteiger. Beach Resorts Makkum biedt verschillende luxe villa's en bungalows aan met een eigen aanlegsteiger waar u uw zeilboot kunt aanleggen.

Is het mogelijk om een boot te huren tijdens een zeilvakantie aan het IJsselmeer?

Bij Beach Resorts Makkum is het zeker mogelijk om een zeilboot te huren tijdens uw zeilvakantie in Friesland. Naast zeilboten kunt u hier ook elektroboten, waterfietsen, kano's, SUB en zwemvesten huren. Bikes & Boats is geopend van maandag t/m zondag van 09:00 tot 17:00.

 
zeilen in friesland