Beach Resorts Makkum
windsurfen aan het ijsselmeer
  • Aan het IJsselmeer
  • Populair onder watersporters
  • Bungalows, villa's en appartementen

DΓ© windsurfvakantie in Nederland

Beach Resorts Makkum is het walhalla voor windsurfers. Een constante wind, geen afhankelijkheid van eb en vloed en heerlijk in de zon. Dat is hoe windsurfen op het IJsselmeer eruit ziet! Ook is het niet belangrijk of je een beginnende of gevorderde surfer bent. Iedereen is hier welkom en kan de geweldige watersport uitproberen. Beach Resorts Makkum ligt nabij het strand. Dit is ideaal voor het optuigen van de windsurfmaterialen, omdat u geen tijd kwijt bent met de voorbereiding hiervan. Naast windsurfen zijn er nog andere watersporten mogelijk, zoals zeilen, suppen, kitesurfen, varen en foilsurfen. Met wie komt u windsurfen in Friesland?

Zoek en boek uw windsurfvakantie in Friesland ‡︎

 

Uw verblijf tijdens uw windsurfvakatie in Makkum

Beach Resorts Makkum is de perfecte uitvalbasis voor een geweldige windsurfvakantie aan het IJsselmeer. In september is Makkum de plaats om te zijn voor de Nederlandse windsurfsport met een unieke tweedaagse wedstrijd: The Real Trip. Deze wedstrijd behoort tot één van de meest succesvolle windsurf-evenementen van Nederland! Dit wilt u niet missen! Boek dus snel uw verblijf in een comfortabele bungalow, luxe villa of gezellig appartement. Ervaar de rust, ruimte en geniet van de prachtige omgeving van Friesland tijdens uw windsurfvakantie.

 

Ontdek de accommodaties van Beach Resorts Makkum ‡︎

Een greep uit onze faciliteiten:

 

Strand en IJsselmeer

Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over privΓ© stranden, ideaal voor een strandvakantie.Β 

 

Sport en spel

Speel tennis, midgetgolf of voetbiljard of ontdek samen met uw kinderen de speeltuinen en sportvelden.

 

Eten en drinken

Beach Resorts Makkum heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een ijssalon en snackcorner.

 
 
 

Wat te zien tijdens uw windsurfvakantie aan het IJsselmeer

Beach Resorts Makkum en haar omgeving bieden alles wat u nodig heeft voor een fantastische windsurfvakantie in Nederland. Verblijf in een comfortabele accommodatie, loop over de gezellige boulevard en natuurlijk langs het IJsselmeer. Naast windsurfen kunt u ook een bezoekje brengen aan de elf steden van Friesland en bekijk alle elf de fontijnen. Ook kunt u op het park genieten van een hapje en drankje in ons restaurant aan de boulevard. Voor heerlijke wandel- en fietsroutes kunt u terecht bij de receptie van Beach Resorts Makkum. U kunt bij verschillende windsurfscholen en surfshops in de buurt van het park windsurfmaterialen huren om te windsurfen in Friesland.

 

De omgeving van uw windsurfvakantie:

  • Bolsward - 16 autominuten
  • Sneek - 20 autominuten
  • Harlingen - 20 autominuten
  • IJlst - 24 autominuten
  • Hindeloopen - 25 autominuten
  • Leeuwarden - 35 autominuten
 

Veelgestelde vragen over windsurfen aan het IJsselmeer

πŸ„ Waar kan ik het beste windsurfen in Friesland?

Windsurfen is een toffe watersport die u kunt uitoefenen tijdens uw windsurfvakantie in Nederland. Beach Resorts Makkum is het vakantie-walhalla als het om windsurfen gaat. Het IJsselmeer heeft contstante wind, geen invloed van eb en vloed en heerlijk in de zon.

🌊 Welke watersporten kan ik beoefenen naast windsurfen?

Naast windsurfen kunt u ook zeilen, suppen, foilsurfen en varen tijdens uw windsurfvakantie in Friesland. Kortom, er is genoeg te doen als u een echte watersportliefhebber bent bij Beach Resorts Makkum.

 
 
windsurfen friesland