Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
direct aan het strand in Friesland!

Uw vakantiehuis
in Friesland

Zoekt u een vakantiehuis in Friesland? Beach Resort Makkum beschikt over vele verschillende soorten vakantiehuizen, dichtbij of zelfs aan strand. Zo geniet u met uw vakantiehuis in Friesland gewoon van een heerlijke strandvakantie! Door het ruime aanbod van verschillende vakantiehuizen is er voor ieder wat wils. Wordt het een bungalow, luxe villa of vakantie-appartement? 

Extra luxe in uw vakantiehuis?

Ook tijdens uw vakantie hoeft het u niet te ontbreken aan luxe. U kunt kiezen voor een vakantiehuis met luxe kenmerken als een sauna, buiten bubbelbad, open haard, of voor zoiets praktisch als een magnetron, oven, vaatwasser of wasmachine. Elk vakantiehuis op Beach Resort Makkum is uniek doordat elke accommodatie anders is ingericht en eigen kenmerken heeft. In onze Zoek & Boek kunt u de kenmerken selecteren die bij uw ideale vakantiehuis passen. Door het maken van een voorkeursboeking weet u zeker dat u het vakantiehuis krijgt dat u heeft uitgezocht.

Zoek en boek uw ideale vakantiehuis in Friesland

In onze Zoek & Boek kunt u de kenmerken selecteren die bij uw ideale vakantiehuis passen. Een andere mogelijkheid is dat u op basis van de plattegrond uw keuze voor het ideale vakantiehuis bepaalt. Of bekijk de interieurfoto's van onze vakantiehuizen. Eén ding is zeker; door het maken van een voorkeursboeking weet u dat uw vakantiehuis aan al uw wensen voldoet. Een goed begin van een onbezorgde vakantie in Friesland! 

Heerlijk rustig park
Al voor de 9e keer geweest en hopelijk volgend jaar weer. Altijd in een ander luxe huis voorzien van alle gemakken. Een echte aanrader!

Geniet van de luxe van de Strandvilla
Geniet van de luxe
van de Strandvilla