Ontspannen genieten
Ontspannen genieten
doet u in Friesland, bij Beach Resort Makkum

Vakantie in Friesland
ontspannen vakantie vieren

Na het vele thuisblijven is het tijd voor vakantie!  En wist u dat u helemaal niet over de grens hoeft te reizen voor een echte strandvakantie? Beach Resort Makkum heeft een fantastiche locatie aan het IJsselmeerstrand in Makkum. Ons vakantiepark is met haar 15ha zeer ruim opgezet, biedt grote kavels met veel ruimte & privacy en uiteraard hebben wij onze dienstverlening zodanig aangepast dat u veilig op vakantie kunt gaan in eigen land. Eindelijk even onthaasten en ontspannen genieten van een heerlijke accommodatie, strand, IJsselmeer en de prachtige natuur. En voor de snelle beslissers geldt er nu 20% last minute korting

 

 

Ruim opgezet park

Bungalowpark Beach Resort Makkum is zeer ruim opgezet. Zo heeft iedere bungalow of villa een eigen terras of grote tuin waar u heerlijk kunt genieten van een ontspannen vakantie in Nederland. Voor gezinnen met kinderen is een Schakel, Solo, Star of Duinvilla uitermate geschikt. Deze beschikken allemaal over een grote tuin. Wilt u lekker vissen vanaf uw terras boven het water? Kijk dan eens naar onze Visservilla's. Voor de liefhebbers van luxe en prachtige uitzichten over het IJsselmeer zijn de Dijkvilla en de Strandvilla onze aanraders. Liever een appartement? Zuiderzee State en Residence Sudersee bieden appartementen voor 2 - 6 personen.  

✔ Strandvakantie in Friesland ✔ boeken zonder risico ✔ contactloos verblijf ✔ Veel ruimte & privacy ✔ Honden welkom 

Zoveel te beleven

Onze unieke locatie aan het IJsselmeer biedt vele mogelijkheden. Zo staat Makkum bekend als het walhalla onder de windsurfers. Dit is niet alleen leuk om zelf te doen, maar ook geweldig om naar te kijken. De omgeving leent zich uitermate goed om te verkennen met de fiets. Zo is ons park erg populair bij fietsliefhebbers. De winkeltjes op de boulevards zijn open, maar hanteren uiteraard hun eigen protocollen. Vanaf 1 juni mogen de terrassen weer open op de boulevard van Makkum. Wilt u liever in uw eigen accommodatie eten? Onze collega's van Strandhuys Makkum hebben allerlei afhaal- en bezorgmenu's en -pakketten voor u samengesteld. Er zit zelfs een ontbijtpakket bij zodat u de dag goed kunt beginnen met een uitgebreid ontbijt. 

 

Activiteiten met het gezin tijdens corona

✔ Genieten met het gezin in een heerlijke vakantieaccommodatie met genoeg ruimte, zowel binnen als buiten

✔ Een fiets huren bij onze Bikes & Boats en de prachtige omgeving verkennen.

✔ Heerlijke wandelingen maken door het aangrenzende natuurgebied

✔ Genieten van het strand 

✔ Terrasjes en winkeltjes bezoeken op de boulevard van Makkum

✔ Windsurfen 

✔ Bootje varen door het park

✔ Midgetgolfen

 

Boeken zonder risico

Wij begrijpen het als u het toch nog een beetje spannend vindt om een definitieve boeking te maken. Stel dat de regels toch weer worden aangescherpt? Daar hoeft u zich bij ons geen zorgen over te maken. Voor vakanties met aankomst tot 12 juni geldt dat u dan gratis kunt omboeken of uw boeking kosteloos kunt omzetten in een voucher. Deze periode schuift per week op. Dus wanneer u ook boekt, indien 28 dagen voor aankomst blijkt dat u vanwege het Coronavirus niet kunt komen, kunt u gratis omboeken of uw boeking kosteloos omzetten in een voucher. Wilt u meer lezen over het huidige beleid? Bekijk alle informatie over omboeken en onze voucherregeling hier.

Strand voor iedereen

Het park kent maar liefst 4 prive stranden voor onze gasten en ligt tevens aan het grote strand van Makkum. Zo is er voor iedereen ruimte om heerlijk te genieten van de zon en IJsselmeer. 

 Wij komen zeker terug!

Het is nu de vierde maal dat wij onze vakantie hier hebben doorgebracht en zijn steeds heel tevreden. Een beter park ga je niet vinden qua netheid, ligging, ruime huizen met alle comfort, proper onderhouden, parking aan de woning zelf, een strand vlakbij, vriendelijke mensen bij de receptie. Wij komen zeker volgend jaar terug.

Mevrouw R., Gastenenquête, Juni 2018, 4p. Star
Benieuwd naar onze accommodaties?
Benieuwd naar onze
accommodaties?