Watersportvakanties,
Watersportvakanties,
geniet bij Beach Resort Makkum!

Watersportvakanties
bij Beach Resort Makkum

Makkum is een geliefde surfspot voor watersporters en zeilfanaten. Het weer is hier echt vaak net even mooier. Bovendien heeft het IJsselmeer hier tot ver uit de kust een ideale diepte. Dit maakt een ideale watersportvakantie mogelijk voor zowel beginners als gevorderden.

 

Windsurfen, suppen, zeilen, kanoën, kitesurfen, vissen, of varen met uw boot of sloep:
Beach Resort Makkum maakt uw watersportvakantie onvergetelijk.

 

Bent u een beginnende surfer of niet in het bezit van eigen materiaal? Dat is geen enkel probleem. In de directe omgeving van Beach Resort Makkum vindt u verschillende surfscholen en watersportwinkels. Zij verkopen en verhuren diverse watersportmaterialen. Dit geldt ook voor het huren van zeilboten, catamarans of een fijne sloep.

Watersporten in Makkum: geniet van alle mogelijkheden

Beach Resort Makkum biedt een grote diversiteit aan luxe vakantieverblijven, die van alle gemakken zijn voorzien. Alle accommodaties zijn uniek als het gaat om de inrichting en uitrusting ervan. De meeste vakantievilla’s en appartementen liggen direct aan het strand of water. Beach Resort Makkum heet niet voor niets zo: het beschikt over een eigen zandstrand. Dat betekent: een fantastisch start- en landingsplaats aan het IJsselmeer en natuurlijk ook plezier op het strand.

 

Diverse accommodaties zijn voorzien van een steiger voor uw boot of sloep. Zo kunt u comfortabel aanmeren en direct naar uw bungalow. Nog even snel een rondje varen? U stapt zo weer in.

 

Heeft u even geen zin om iets sportiefs te doen? Bij Beach Resort Makkum aan het IJsselmeer is nog veel meer te beleven dan watersport alleen. Maak een heerlijke strandwandeling, bouw zandkastelen met uw kinderen terwijl u van de zon geniet of neem een verfrissende duik in het IJsselmeer. En wilt u de omgeving verder verkennen? Ontdek dan het sfeervolle watersportplaatsje Makkum en haar gezellige boulevard. Verken de mooie Friese elf steden. Er is altijd iets te beleven.

 

Een watersportvakantie met comfortabel verblijf

 

Beach Resort Makkum doet er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het bieden van comfort staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom verblijft u als gast in een luxe uitgeruste accommodatie voor optimale ontspanning. Vanuit uw accommodatie gaat u regelrecht het water op, welke watersport u ook beoefent.

 

Graag bieden wij u nóg iets extra’s. Omdat wij u als gast waarderen, krijgt u van ons een gratis gastenkortingspas. Hiermee profiteert u van kortingen bij onze partners. Denkt u hierbij aan kortingen op wind- en kitesurflessen, hengelsportartikelen en watersportartikelen.

 

Luxe, comfort, vermaak, watersport en korting: wat wilt u nog meer? Hieronder vindt u een overzicht van alle watersporten die wij aanbieden. Uw perfecte watersportvakantie begint bij Beach Resort Makkum!

 

Vakantiehuis direct aan het IJsselmeer!
Vakantiehuis direct
aan het IJsselmeer!