Beach Resorts Makkum
Wingsurfen

Wingsurfen in Makkum

  • Een populaire watersport
  • Vakantiehuizen nabij de boulevard in Makkum
  • Diverse andere watersportmogelijkheden

Vier uw wingsurfvakantie bij Beach Resorts Makkum

Wingsurfen is één van de meest populaire watersporten van dit moment, dat weten we ook bij Beach Resorts Makkum. Daarom kunt u sinds kort ook wingsurfen aan de boulevard! Met een opblaasbare sup en een wing in uw handen surft u over het IJsselmeer. Kunt u nog helemaal niet surfen? Geen probleem! Bij Funsport in Makkum wordt het u van A tot Z uitgelegd! Is wingsurfen in Makkum toch niks voor u? Probeer dan eens één van de andere watersporten nabij Beach Resorts Makkum. Wanneer kunnen we u zien wingsurfen over het IJsselmeer?

 

Watersporten nabij Beach Resorts Makkum

Vanwege de geweldige ligging aan het IJsselmeer bent u voor een watersportvakantie in Friesland bij ons aan het goede adres! Naast het populaire wingsurfing zijn er nog vele andere to do's. Zo kunt u nog een rustig boottochtje maken, suppen, vissen of kitesurfen. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Beach Resorts Makkum! Funsport Makkum helpt u graag bij het beoefenen van het wingsurfen of één van de andere watersporten. Zo is wingsurfing leuk voor gevorderden, maar ook voor beginners! Verblijft u bij Beach Resorts Makkum? Dan bevindt het IJsselmeer met alle watersportactiviteiten zich op loopafstand van uw accommodatie!

Watersportmogelijkheden⤵

  • Kitesurfen
  • Vissen
  • Varen en zeilen
  • Suppen
  • Wingsurfen
 

Dé perfect uitvalsbasis tijdens een wingsurfvakantie

Beach Resorts Makkum heeft een ruim aanbod aan accommodaties die zich allemaal op loopafstand van het IJsselmeer bevinden. Zo zijn de diverse watersportmogelijkheden ook makkelijk te bereiken en te beoefenen. Komt u wingsurfen in Makkum en zoekt u een accommodatie? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Beach Resorts Makkum biedt u ruime vissersvilla's welke beschikking hebben over een eigen aanlegsteiger vanaf waar u heerlijk kunt varen. Er zijn ook beachvilla's met bubbelbad buiten en strand- en dijkvilla's met een fantastisch uitzicht over het water. Welke accommodatie kiest u tijdens uw wingsurfvakantie aan het IJsselmeer?

 
 

Ontdek onze accommodaties⤵

 

Wat eerdere gasten ons vroegen⤵

🎣 Welke watersportmogelijkheden zijn er in Makkum naast wingsurfen?

Wingsurfen is niet de enige watersport die u kunt beoefenen in Makkum. Zo kunt u er ook kitesurfen, vissen, varen, suppen, zeilen, windsurfen en foil surfen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos bij Beach Resorts Makkum!

🏠 Welke accommodaties biedt Beach Resorts Makkum?

Bij Beach Resorts Makkum kunt u verblijven in een vissersvilla met eigen aanlegsteiger, beachvilla met buiten bubbelbad of een strand- of dijkvilla met een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer. Ook kunt u verblijven in een appartement of een ruime bungalow.