Beach Resorts Makkum
Vakantiehuisje met aanlegsteiger

Vakantiehuis met aanlegsteiger

  • Natuurgebied Makkumersúdwaard
  • Eigen aanlegsteiger
  • Gelegen aan het IJsselmeer

Vakantie in een huisje met aanlegsteiger

Wilt u graag uw vakantie doorbrengen in een huisje met een eigen aanlegsteiger aan het water? Dan bent u bij Makkum Beach aan het goede adres. Bij onze luxe villa's en bungalows kunt u namelijk aanleggen met uw eigen of gehuurde boot om vervolgens het IJsselmeer te gaan verkennen. Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 12 personen en enkele zijn voorzien van een sauna of jacuzzi. Dankzij een adembenemend uitzicht over het IJsselmeer en faciliteiten zoals midgetgolf en voetbiljart is een topvakantie gegarandeerd in uw vakantiehuis met aanlegsteiger in Friesland!

Bekijk onze huizen met aanlegsteiger⤵

Uw vakantiehuis met aanlegsteiger in Friesland

Boekt u een vakantiehuis bij Makkum Beach, dan boekt u een bungalow of luxe villa voor maximaal 12 personen dicht bij het strand. Bijvoorbeeld onze visservilla's staan direct aan het water en beschikken over een eigen aanlegsteiger waar u met uw eigen boot kan aanleggen. Uw huisje met aanlegsteiger is voorzien van een sfeervolle inrichting, voldoende parkeerplek en comfortabele bedden. Onze vrijstaande huisjes vormen een perfecte uitvalsbasis na een ontspannen dagje weg tijdens uw vakantie bij Makkum Beach!

 
 

Ontdek de prachtige omgeving en andere to do's

Tijdens uw verblijf in een huisje met aanlegsteiger is er genoeg te beleven op en rondom Makkum Beach. Zo kunt u genieten van een hapje en een drankje bij Strandhuys Makkum, een fiets of boot huren en de omgeving ontdekken, uitwaaien op het strand of fit blijven in de sportschool. Ook in de omgeving is er genoeg te doen. De waterrijke omgeving leent zich perfect voor een boottochtje vanaf uw eigen aanlegsteiger of een wandeling door de prachtige natuur. De Waddeneilanden zijn natuurlijk ook een goede optie voor een dagje uit!

To do's tijdens uw vakantie ⤵

  • Hapje en drankje bij Strandhuys Makkum
  • Wandelen door natuurgebied Makkumersúdwaard
  • Uitwaaien op het strand
  • Midgetgolfen

Wat mensen ons vroegen⤵

🌊 Wat is er te doen in de omgeving van Makkum Beach?

Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis met aanlegsteiger kunt u genieten van een prachtige, waterrijke omgeving! Vanaf uw aanlegsteiger kunt u met uw eigen boot óf een gehuurde boot de omgeving van Makkum Beach verkennen. Of u maakt een wandeling door één van de mooie natuurgebieden.

🏠 Waarover beschikken de vakantiehuisjes met aanlegsteiger?

Uw huisje met aanlegsteiger in Friesland is voorzien van een sfeervolle inrichting, comfortabele bedden en een terras met prachtig uitzicht over het IJsselmeer of het strand! Ook zijn er voldoende parkeerplekken nabij uw accommodatie.