Beach Resorts Makkum
Vakantiepark aan het water
 • Luxe villa's, bungalows en appartementen
 • Direct gelegen aan het IJsselmeer
 • Walhalla voor watersporters

Luxe vakantiepark aan het water in Friesland

Vakantie vieren op een luxe vakantiepark aan het water? Dan moet u bij Beach Resorts Makkum zijn! Dit resort bevindt zich direct aan het IJsselmeer en leent zich dan ook perfect voor een strandvakantie, surfvakantie of visvakantie. U heeft de keuze uit diverse accommodaties, van luxe villa’s tot bungalows en vakantie appartementen. Dankzij de diverse faciliteiten op ons vakantiepark in Friesland aan het water is vervelen zeker geen optie! Wanneer komt u vakantie vieren bij Beach Resorts Makkum?

 
 
 • Geschikt voor maximaal 12 personen
 • Op de dijk of direct aan het strand
 • Te boeken met wellness
 
 
 • Geschikt voor maximaal 6 personen
 • Direct gelegen aan het water
 • Te boeken met eigen steiger
 
 
 • Geschikt voor maximaal 6 personen
 • Uniek uitzicht over het IJsselmeer
 • Twee appartementencomplexen
 

Uw verblijf op ons bungalowpark aan het water

Bungalows aan het water? Check! Luxe villa’s met wellness faciliteiten? Check! Appartementen met uniek uitzicht? Check! Waar kiest u voor tijdens uw verblijf op ons bungalowpark aan het water? Onze bungalows zijn geschikt voor maximaal 6 personen, zijn ruim opgezet en beschikken over een grote tuin. De luxe villa’s bieden plek aan maximaal 12 personen en zijn te boeken met een sauna, bubbelbad, whirlpool of open haard. Onze vakantie appartementen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn direct aan het strand gelegen. Wilt u met uw huisdier verblijven op ons bungalowpark aan het water? In sommige accommodaties is uw hond van harte welkom!

 
 

To do's op ons vakantiepark aan het water in Nederland

Beach Resorts Makkum beschikt over een groot aanbod aan faciliteiten voor jong en oud. Denkt u aan een actieve activiteit? U kunt bij ons tennissen op onze all-weather tennisbanen of prachtig golfen op de midgetgolfbaan. Maar dat is nog lang niet alles. Wat dacht u van een potje tafeltennis, basketbal, volleybal of voetbal! Wilt u de omgeving verkennen? Huur dan een fiets en neem een verzameling fietsroutes mee van de receptie. Wandelen kan natuurlijk ook. De mooiste natuurwandelingen starten direct vanaf ons vakantiepark aan het water in Nederland! Bent u een watersport fan? Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden in de omgeving. Van windsurfen, suppen en zeilen tot aan kanoën, kitesurfen en vissen! Kortom, bij ons beleeft u een topvakantie met volop activiteiten op ons vakantiepark aan het water in Nederland.

 
 
 
 
 

Veelgestelde vragen over een vakantiepark aan het water

✦ Wat is een kindvriendelijk vakantiepark aan het water in Friesland?

Beach Resorts Makkum leent zich perfect voor een vakantie met kinderen in Nederland aan het water. In de omgeving van het resort en op het resort zijn vindt u kindvriendelijke faciliteiten en activiteiten. Zandkastelen bouwen, vliegeren, zwemmen, varen, midgetgolfen, spelen in de speeltuin en meer! Tip: breng samen een bezoek aan het Friese Museumdorp, het Afsluitdijk Wadden Center of indoor speelparadijs Ballorig in Sneek.

✦ Wat is een mooi vakantiepark in Friesland voor mij en mijn hond?

Uw hond is van harte welkom bij ons op Beach Resorts Makkum. Een vakantie aan het water, dat is natuurlijk perfect voor u en uw hond. Heerlijk zwemmen en pootje baden in het IJsselmeer of wandelen langs het strand*. Tegenover ons resort bevindt zich een hondenlosloopgebied, speciaal voor uw trouwe viervoeter! Hier kan uw hond zich heerlijk uitleven. Geniet samen van een topvakantie in Friesland!

* Uw hond mag van 1 oktober t/m 15 april het strand van Makkum op.