Beach Resorts Makkum
  • Zowel droge als natte sauna's
  • Voor maximaal 10 personen
  • Direct aan het strand van het IJsselmeer

Ultiem relaxen in een vakantiehuis met sauna in Friesland

Wat is er nou fijner dan na een intensieve dag vol met watersporten, wandelen, fietsen en/of steden bezoeken uzelf terug te trekken in uw vakantiehuis met sauna? Bij Beach Resorts Makkum doet u precies dat! Een huisje met sauna huren doet u voor 4 tot maximaal 10 personen en u heeft de keuze uit bungalows, villa's of appartementen. Voor iedere saunaliefhebber is er wel een passend vakantiehuis met sauna in Friesland. We bieden namelijk zowel huisjes met een droge als natte sauna aan. Uw favoriete sauna ervaring beleeft u dus zonder zorgen op vakantie bij Beach Resorts Makkum.

Kies uw favoriete sauna onder 'Wellness en sanitair' en bekijk de diverse opties ‡

Een huisje met sauna huren bij Beach Resorts Makkum

Een vakantiehuis met sauna in Nederland vind u dus in Makkum, Friesland. U heeft als wellnessliefhebber zowel de keuze uit een vakantiehuis met een natte sauna of een droge sauna. Een natte sauna is de meest traditionele variant waar u stoom creΓ«ert door water over verwarmde stenen te gieten. Een droge sauna is bij ons een infrarood sauna waar de warmte door straling wordt gecreΓ«erd. Er komt hier geen warme lucht bij te pas. Wat wordt jouw favoriete vakantiehuis met sauna? Wanneer u kiest voor een villa of bungalow dan ligt uw accommodatie direct aan het water. En onze appartementen liggen direct aan de boulevard en bieden een prachtig uitzicht over het IJsselmeer.

Ontdek de accommodaties van Beach Resorts Makkum ‡︎

Een greep uit onze faciliteiten:

Strand en IJsselmeer

Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over privΓ© stranden, ideaal voor een heerlijke vakantie.Β 

Sport en spel

Speel tennis, midgetgolf of voetbiljard of ontdek samen met uw kinderen de speeltuinen en sportvelden.

Eten en drinken

Makkum Beach heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een ijssalon en snackcorner.

Maak uw verblijf compleet met deze must-do's!

Vakantiehuisje met sauna? Check! Prachtige locatie aan het IJsselmeer? Check! Vermaak voor jong en oud? Check! De basisingrediΓ«nten voor een fijne vakantie in een huisje met sauna zijn dus aanwezig. Maar wist u dat Beach Resorts Makkum en haar omgeving zoveel meer bieden! Makkum en haar omgeving zijn een watersportparadijs. U kunt er naar hartelust suppen, zeilen, windsurfen en kitesurfen. Liever niet het water op? De omgeving nodigt ook uit om te voet of per fiets ontdekt te worden. En wat dacht u van de Friese elf steden? Deze oude steden met stadsrechten zijn voornamelijk bekend van de Elfstedentocht en zijn ook absoluut een bezoekje waard. Na een drukke dag vol activiteiten schuift u lekker aan bij ons restaurant en daarna ploft u natuurlijk op de bank van uw vakantiehuis met sauna in Friesland.

Onze tips in Friesland

  • Watersporten op het IJsselmeer
  • Shoppen in Leeuwarden of Sneek
  • Struin door de bossen van Gaasterland
  • Eten bij Strandhuys Makkum
  • Een bootje huren
  • Het Friese Museumdorp bezoeken

Veelgestelde vragen over een huisje met sauna huren

Waar huur ik een vakantiehuis met sauna in Friesland?

Bij Beach Resorts Makkum! Bij ons huurt u vakantiehuisjes met droge of natte sauna, u mag kiezen. Tevens heeft u de keuze uit een bungalow, villa of appartement. Zo is er voor ieder wat wils! Ons vakantiepark ligt bovendien direct aan het IJsselmeer waar u kunt zwemmen, watersporten, relaxen op het strand of langs de boulevard kunt wandelen.

Met hoeveel personen kan ik een vakantiehuis met sauna huren?

Bij Beach Resorts Makkum bieden wij vakantiehuizen met sauna's aan tot maximaal 10 personen. U heeft de keuze uit bungalows, villa's of appartementen. Zo kunt u met de hele familie of vriendengroep lekker genieten van een ontspannen vakantie aan het IJsselmeer.

Waar moet ik op letten als ik een huisje met sauna wil huren?

Ten eerste moet u de keuze maken wat voor een soort accommodatie Γ©n sauna u graag wilt. Wilt u een vrijstaande bungalow of vakantievilla? Of gaat u toch liever voor het gemak van een appartement? Qua sauna zijn er twee types waar u uit kunt kiezen: droog en nat. Beide hebben respectievelijk zo hun voordelen. Bij Beach Resorts Makkum in Friesland bieden wij u verscheidene combinaties van vakantiehuizen met een sauna aan! Tip: ook heel leuk als last minute vakantie.

Huisje huren met sauna