Beach Resorts Makkum
Zomervakantie Friesland Makkum
  • Aan het IJsselmeer en privé strand
  • Appartementen, bungalows en villa's
  • Volop watersport mogelijkheden

Genieten aan het IJsselmeer tijdens de zomervakantie

Een zomervakantie in Friesland klinkt natuurlijk al super, maar wat als we zeggen: een zomervakantie in Friesland direct aan het IJsselmeer? Dat klinkt toch nóg beter?! Beach Resorts Makkum beschikt over bungalows, villa's en appartementen direct aan of nabij het water. Onze bungalows en villa's liggen allemaal direct aan het water, sommige beschikken zelfs over een eigen aanleg-/ vissteiger, ideaal voor een visvakantie of vakantie met uw boot. De appartementen bieden een weergaloos uitzicht over het IJsselmeer. Een zomervakantie aan het IJsselmeer, wat kunt u dan zoal doen? Wat dacht u van talloze watersporten, zwemmen, zonnen op het privé strand, een bootje huren, fietsen in de omgeving, een potje minigolf en veel meer! Dat wordt een heerlijke zomervakantie in Friesland.

 

Zoek en boek uw zomervakantie in Friesland ⤵

 

Een vakantiehuis huren in Friesland in de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is het goed toeven in Friesland. Het verkoelende water van het IJsselmeer en de idylische setting van Makkum maken dit een perfecte vakantiebestemming. We begrijpen het dus dat u hier een vakantiehuis of appartement wilt huren. Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 12 personen. De accommodaties beschikken optioneel over een eigen aanlegsteiger, zijn huisdiervriendelijk óf juist huisdiervrij en u kunt ook kiezen voor een huisje met wellness. Een zomervakantie in Friesland verbrengt u het liefst natuurlijk zoveel mogelijk buiten. Alle vakantiehuizen en appartementen beschikken dan ook over een tuin, terras of balkon. Dat wordt genieten tijdens uw zomervakantie in Friesland bij Beach Resorts Makkum!

Een greep uit onze zomerse faciliteiten:

 

Strand en IJsselmeer

Direct aan het IJsselmeer én met een privé strand. Dat is pas genieten tijdens de zomervakantie. 

 

Sport en spel

Midgetgolf, tennis, voetbiljard, speeltuinen en sportvelden. Voor de kids is er bovendien Captain's Games.

 

Eten en drinken

Geniet van ons sfeervolle restaurant met terras aan het strand, een verkoelende ijssalon en snackcorner.

 
 

Alles is aanwezig voor een fantastische zomervakantie aan het IJsselmeer

Genieten van de zomer in Makkum, dat doet u het beste bij Beach Resorts Makkum! Ervaar de midgetgolfbaan, tennisbaan of indoor activiteiten van Captain's Games. Daarnaast zijn er ook diverse sportvelden en speeltuinen te vinden waar jong en oud zich in de zomer zal vermaken. Maar het grootste vermaak tijdens uw zomervakantie in Friesland vindt u natuurlijk aan én op het IJsselmeer! De zomerse temperaturen nodigen uit om te genieten van het water. Windsurfen, suppen, zeilen, foilsurfen, kitesurfen, vissen, of varen: bij Beach Resorts Makkum kan het allemaal! Bekijkt u dit spektakel liever vanaf de zijlijn? Geniet dan van ons privé strand! Heerlijk zonnebaden, zandkastelen bouwen en zwemmen. De omgeving is ook het ontdekken waard: struin over de boulevard van Makkum, fiets naar steden als Harlingen, Bolsward en Workum of ga een dagje naar de Waddeneilanden Terschelling of Vlieland. Een zomervakantie aan het IJsselmeer is puur genieten.

 

Makkums strandboulevard

  • Gezellige terrassen
  • (Kite-)surfscholen
  • Winkeltjes
  • Catamaranzeilschool
  • Privé strand aan het IJsselmeer
  • Strandbibliotheek (in de zomervakantie 7 dagen per week geopend van 11.00 - 17.00 uur)

Veelgestelde vragen over een zomervakantie aan het IJsselmeer in Friesland

Waar kan ik fijn op vakantie aan het IJsselmeer in de zomervakantie?

Bij Beach Resorts Makkum beleeft u een fijne zomervakantie in Friesland op ons vakantiepark aan het IJsselmeer. Geniet van vele watersporten zoals kitesurfen, windsurfen, zeilen of suppen. Maar ook gewoon lekker zwemmen en relaxen op ons privé strand behoort tot de mogelijkheden. Kiest u voor een bungalow, villa of appartement voor uw zomervakantie in Makkum?

Wat is een leuk kindvriendelijk vakantiepark in Friesland voor de zomervakantie?

Voor jong en oud is het genieten op ons kindvriendelijke vakantiepark aan het IJsselmeer: Beach Resorts Makkum. Vele speeltuinen, sportvelden, een privé strand aan het IJsselmeer en volop indoor activiteiten van Captain's Games. Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen!

 
Zomervakantie IJsselmeer