Beach Resorts Makkum
Sportieve vakantie
  • Eigen sportschool op het park
  • Diverse watersporten op het IJsselmeer
  • Luxe villa's en bungalows

Genieten van een sportvakantie aan het IJsselmeer

Wilt u heerlijk op vakantie en profiteren van eindeloze sportmogelijkheden? Bij Beach Resorts Makkum zijn de opties oneindig en ervaart u de ultieme sportvakantie! Dankzij de geweldige ligging aan het IJsselmeer kunt u de meeste watersporten beoefenen en gooit u gemakkelijk uw hengel uit. Maar ook zijn er diverse sportvelden aanwezig op ons vakantiepark, er is zelfs een eigen sportschool te vinden waar u elke dag even kunt sporten. Tijdens een actieve vakantie bij Beach Resorts Makkum verblijft u in luxe villa's of bungalows die van alle gemakken zijn voorzien. Wanneer kunnen we u verwelkomen?

 

Eindeloos sportplezier aan het IJsselmeer

Top fit blijven tijdens een vakantie bij Beach Resorts Makkum? Dat is bij ons geen probleem! Dankzij een eigen sportschool op het resort kunt u elke dag even een workout doen met de nieuwste apparatuur. Waar een vakantie bij Beach Resorts Makkum om bekend staat zijne uitgebreide mogelijkheden om te watersporten. Van varen en vissen tot foil surfing en suppen, het kan allemaal tijdens uw actieve vakantie in Friesland. De diverse sport- en speelvelden zoals voetbiljard, tennissen op het park en een midgetgolfbaan maken een het een sportieve vakantie om nooit te vergeten!

Een greep uit de activiteiten⤵

  • Eigen sportschool met nieuwe apparatuur
  • Varen over het IJsselmeer
  • Vissen vanaf uw eigen aanlegsteiger
  • Gave watersporten beoefenen
  • Tennisbanen op het park
 

Luxe verblijven tijdens uw actieve vakantie in Makkum

Beach Resorts Makkum biedt u accommodaties die een perfecte uitvalbasis zijn tijdens uw sportieve vakantie in Friesland. Van luxe villa's tot ruime bungalows voor maximaal 12 personen, er is voor ieder wat wils! Met 2 personen op vakantie? Dan kunt u goed gebruik maken van ons luxe hotel met prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Verblijft u in één van de vissersvilla's? Dan heeft u de beschikking over een eigen aanlegsteiger vanaf waar u kunt vissen of met de boot het IJsselmeer op kunt varen! Kortom, alle ingrediënten voor een actieve vakantie in Nederland zijn aanwezig bij Beach Resorts Makkum

 
 

Hier vindt u ons luxe resort⤵

Dit vroegen eerdere gasten ons⤵

🐕 Kan ik mijn hond meenemen tijdens een sportieve vakantie?

Dat kan, want bij Beach Resorts Makkum zijn er in vrijwel alle accommodaties honden toegestaan! Uw hond vermaakt zich gegarandeerd tijdens een sportieve vakantie in Makkum, dankzij de geweldige ligging aan het water en de wandelmogelijkheden.

🏋 Welke sportmogelijkheden zijn er bij Beach Resorts Makkum?

Tijdens uw actieve vakantie in Friesland verveelt u zich geen moment! Zo is er een eigen sportschool op het resort, zijn er eindeloze mogelijkheden voor watersporten en zijn er diverse sport- en speelvelden voor jong en oud!