Boot- en sloepvaren
Boot- en sloepvaren
op en rond het IJsselmeer

Boot en sloepvakantie's
aan het IJsselmeer

Sprankelende meertjes, bochtige sloten, het ruime IJsselmeer en de lange vaarten. Denkt u aan water, dan denkt u natuurlijk aan Friesland. Deze prachtige provincie bestaat voor zo’n 40% uit water.

 

Het is dus schitterend om met een boot of sloep dit authentieke stukje van Nederland te verkennen. En dat doet u gewoon vanuit uw eigen luxe vakantiehuis. De meeste bungalows in Beach Resort Makkum zijn namelijk voorzien van een steiger voor uw boot of sloep. U vaart dus zo het IJsselmeer op of Friesland in.

Verken met uw boot Makkum, het IJsselmeer en Friesland.

Vaar en ervaar de rust en stilte wanneer metershoog riet u omsluit. Ga samen met uw gezin varen en zoek de levendige, gezellige drukte op de meren. Of leg aan bij een ‘oppertje’ (een beschut, rustig plekje) en voer goede gesprekken met uw geliefde of vrienden onder het genot van een heerlijke picknick.

 

Eén ding staat in ieder geval al vast: Makkum verrast u met haar prachtige natuur. Want buiten haar fraaie wateren, grenst Makkum ook nog eens aan diverse, prachtige natuurgebieden. Door deze grote verscheidenheid aan natuur, is elke boottocht een nieuw, bijzonder avontuur.

 

De meest ontspannen vakantie met boot of sloep

 

En zodra u terug bent in ons vakantiepark, gaat de ontspanning gewoon door. Uw kinderen spelen op het strand; u gaat een potje minigolfen; op de sfeervolle boulevard toost u samen met uw vrienden op de geweldige vakantie; u kijkt vanuit uw strandstoel naar de spectaculaire actie van de windsurfers… wat u ook doet, genieten doet u zeker.

 

En heeft u zin om een dagje iets actievers te doen? Ook dan is Beach Resort Makkum de ideale uitvalsbasis. Vrijwel alle watersporten kunt u hier beoefenen: windsurfen, suppen, zeilen, kanoën, kitesurfen en vissen. Neem gerust een kijkje bij de verschillende surfwinkels. Daar huurt u ook het benodigde watersportmateriaal.

 

Uw vakantiehuis met sloep, boot of fiets, direct aan het water.

 

Uiteraard kunt u bij Beach Resort Makkum een boot of sloep huren. We hebben daarvoor alle informatie beschikbaar. U bent welkom bij het verhuurcentrum Captain's Bikes & Boats. U vindt dit centrum achter het hoofdgebouw aan het water. Ontdekte u tijdens een boot tour een natuurgebied die u graag via het vaste land wilt verkennen? Huur dan een fiets. U fietst er zo naar toe. Of ontdek per fiets de betoverende omgeving van Makkum met haar schilderachtige dorpjes. Wandelen, fietsen, ontspannen met uw sloep over het water toeren.

 

Ontdek het IJsselmeer en Friesland tijdens een onvergetelijke motorbootvakantie. Kijk snel welke luxe bungalows nog beschikbaar zijn bij Beach Resort Makkum.

Fantastische sloepvaren

"Friesland staat bekend om zijn water. Overal kun je varen, of je nu het IJsselmeer op wilt, naar Makkum vaart of Friesland in toert. Het is hier heerlijk varen!"

Heer S., Enquête, August 2019, 6P. Schakel
Vanuit je bungalow zo naar het strand.
Vanuit je bungalow
zo naar het strand.