Kitesurfscholen
Kitesurfscholen
in Makkum

Leer kitesurfen tijdens uw vakantie in Makkum

Leer kitesurfen tijdens uw vakantie in Makkum

Kitesurfen is een spectaculaire sport en makkelijk te leren. Maar omdat het ook gevaarlijk kan zijn, is het belangrijk om eerst lessen te nemen van een gecertificeerde kiteschool, voordat u alleen het water op gaat. Toch is de sport, door de jaren heen veel veiliger geworden dankzij de ontwikkeling van de uitrusting, aldus Marcus Schlüter, ervaren kitesurf instructeur en eigenaar van NorthWest Kiteboarding.

 

Kitesurfscholen Makkum 

Op het strand vindt u verschillende kitesurfscholen. Hier kunt u privéles krijgen of les in groepsverband.   

 

NorthWest Kiteboarding

NorthWest Kiteboarding is een professionele kitesurfschool in Makkum. Onder leiding van Marcus Schlüter geven verschillende instructeurs les aan beginners, gevorderden en aan groepen. NorthWest Kiteboarding verzorgt het gehele jaar door kitesurflessen aan particulieren, bedrijven en organisaties. Daarbij staat persoonlijke begeleiding, kwaliteit en veiligheid voorop.

 

Als gast van Beach Resort Makkum krijgt u, met uw gastenkortingspas, 10% korting op kitesurf lessen bij NorthWest Kiteboarding! 

 

Trasmolen 37
8754 GL Makkum

Tel: +31 (0)515 - 232066
E-mail: info@northwestkiteboarding.com
Website: www.northwestkiteboarding.com

 

Funsport Makkum

Verzorgt tijdens het surfseizoen zowel surf- als kitesurflessen waarbij persoonlijke begeleiding voorop staat. De lessen worden in dagdelen gegeven. Van privélessen tot groepsarrangementen. Ook hier krijgt u 10% korting met uw gastenkortingspas.


Skilbank 9-10
8754 HP Makkum

Tel: 0515 - 23 10 85
E-mail: les@funsportmakkum.nl 
Website: www.funsportmakkum.nl 

 

Surf N Sail Makkum

Verzorgt vanaf Pasen tot november dagelijks surf- en kitesurflessen waarbij geschoold wordt in kleine groepen onder begeleiding van een VDWS instucteur. Naast de beginnerslessen worden specifieke lessen gegeven aan gevorderden, herintreders, privélessen. Ook bij Surf N Sail krijgt u 10% korting met uw gastenkortingspas.


De Holle Poarte 8
8754 HC Makkum
Mob: 0031- 647 326 481
E-mail: info@surf-makkum.com
Website: www.surf-makkum.com

  

Surfen, tot 's avonds laat!
Surfen,
tot 's avonds laat!