Kitesurfen
Kitesurfen
@Makkumbeach!

Kitesurfvakantie
aan het IJsselmeer

Echt spectaculair! Vanuit mijn luxe bungalow aan het strand, bewonderde ik de kitesurfers op het IJsselmeer. Ik zag ze de meest waanzinnige tricks uithalen, mooie airtime halen is hier geen probleem. Achteroverleunend met een drankje in mijn hand, dacht ik: Morgen ga ik dat ook proberen. Er is voor de hele week wind voorspeld. Dit wordt super!

 

Een ervaring van één van onze gewaardeerde gasten over Beach Resort Makkum. Samen met zijn gezin keert hij elk jaar terug om te kitesurfen in Makkum. Dit watersportdorp is dan ook één van de meest geliefde kitesurfspots van Nederland. Kornwerderzand ligt er om de hoek en er zijn veel kitescholen in de regio om het onder de knie te krijgen of nog beter te worden.

Beach Resort Makkum maakt uw kitesurfvakantie in Nederland onvergetelijk

Vanaf uw bungalow stapt u zo het strand op. Hier krijgt u direct een beeld van de condities, de windrichting, de windsterkte. Ook ziet u of er al andere kitesurfers actief zijn. Perfect om te bepalen wat de dag gaat brengen. Of om na een actieve dag nog even lekker op het strand bij te komen.

 

Na een intensieve dag kitesurfen wilt u natuurlijk even lekker ontspannen. Kitesurfen is immers een dynamische surfsport die veel energie vergt. Waai daarom lekker uit tijdens een wandeling over de boulevard, frisbee met uw kinderen of vrienden, luier op het strand om een mooi vakantiekleurtje te krijgen óf kijk de sport af bij andere kitesurfers.

 

Vindt u het tijd om naar binnen te gaan? Dan keert u terug naar een luxe bungalow, die van alle gemakken is voorzien. Bovendien is elke bungalow uniek qua indeling en meubilair. U kiest dus zelf een bungalow uit die het beste bij u en uw gezelschap past.

 

Oftewel: bij Beach Resort Makkum bent u aan het juiste adres als het gaat om een heerlijke kitesurfvakantie.

 

Het hele jaar door kitesurfen in Makkum

 

5 maanden lang, van 1 oktober tot 1 mei is het mogelijk te kitesurfen in Makkum. Zoekt u een kitesurfvakantie buiten het surfseizoen, dan is dat ook geen enkel probleem. Van 1 mei tot 1 oktober kunt u namelijk terecht op het nabij gelegen Kornwerderzand. Dit strand bevindt zich op slechts 10 kilometer vanaf Beach Resort Makkum. Zo geniet u ook buiten het seizoen van een heerlijk luxe verblijf én de mogelijkheid om in de buurt te kitesurfen.

 

Leren kitesurfen op het IJsselmeer

 

Is het uw wens om te leren kitesurfen? Gelukkig is het relatief makkelijk te leren. Desondanks is het ook een vrij gevaarlijke surfsport, met name voor onervaren kitesurfers. “De sport is door de jaren heen veel veiliger geworden dankzij de ontwikkeling van de kitesurf-uitrusting”, aldus Marcus Schlüter, ervaren kitesurf instructeur en eigenaar van NorthWest Kiteboarding. “Maar desondanks is het belangrijk om eerst kitesurflessen te nemen bij een gecertificeerde kitesurfschool”. Vlakbij Beach Resort Makkum vindt u gelukkig verschillende kitesurfscholen en surfshops.


Wacht niet langer en boek direct uw onvergetelijke  kitesurfvakantie!

Vanuit het appartement uitzicht op de kitesurfers

De perfecte locatie voor een kitesurf vakantie. Maar ook superleuk om lekker vanuit je appartement aan het strand de capriolen van de kitesurfers te bewonderen. Echt spectaculair!

Vanaf het strand stap je zo op je board
Vanaf het strand
stap je zo op je board