Wat een luxe!
Wat een luxe!
Een buiten jacuzzi in uw eigen tuin!

Sauna & Jacuzzi
in uw eigen bungalow!

Dat is pas genieten! Naast een heerlijke bungalow op dit prachtige bungalowpark in Makkum, Friesland, beschikt u ook nog eens over een jacuzzi in de tuin en een heerlijke sauna. Dat wordt genieten van een wellness vakantie in Friesland op Beach Resort Makkum! 

Bungalow met jacuzzi en sauna op Beach Resort Makkum

Lekker ontspannen in uw eigen sauna

U zoekt een bungalowvakantie in eigen land, dichtbij het strand en aan het water? Kom dan naar Beach Resort Makkum in Friesland! Dit prachtige bungalowpark ligt aan het IJsselmeerstrand en de bungalows liggen aan of dichtbij het water! 

 

Bungalows met jacuzzi en sauna

Beach Resort Makkum beschikt over maar liefst 29 verschillende types. Wordt het een luxe villa, bungalow of appartement? U wilt graag nog wat extra luxe in uw bungalow? Wat dacht u dan van een een wellness-bungalow, oftewel een bungalow met eigen jacuzzi en sauna? Beach Resort Makkum biedt een 4-persoons Vissersvilla met jacuzzi en sauna of een 6-persoons Beachvilla met jacuzzi en sauna. Aan u de keuze! En een wellness-bungalow hoeft helemaal niet duur te zijn. Bekijk hier onze villa's met sauna en jacuzzi. 

 

U boekt al een weekend in een Beachvilla vanaf € 362,50 (excl. bedlinnen en resortheffing).

Heerlijk!

In onze Beachvilla was de inrichting mooi en degelijk. We hebben hier een lang weekend met 6 volwassenen en 2 baby's genoten van de sauna en de jacuzzi. De inrichting van het huisje was heel compleet en de tuin was ruim en zeer goed onderhouden.

 

Op Zoover beoordeeld met een 8
Beach Resort Makkum, direct aan strand en IJsselmeer
Beach Resort Makkum,
direct aan strand en IJsselmeer