Makkum Beach
Makkum Beach
een windsurf hotspot

Dé windsurfvakantie
aan het IJsselmeer

Een steady wind, geen afhankelijkheid van eb en vloed, genietend van de zon, en dat allemaal aan uw eigen stuk strand. Beach Resort Makkum is dé plek voor een heerlijk windsurfvakantie aan het IJsselmeer. Ervaar de vrijheid en ruimte van onze luxe verblijven. Of u er even tussenuit wilt met uw partner, vrienden of gezin: in Beach Resort Makkum vindt u de tijd voor elkaar, en voor uw passie windsurfen.

Een windsurfvakantie bij Beach Resort Makkum

Beach Resort Makkum is niet voor niets een vakantie-walhalla voor windsurfers. Hier is het namelijk onbelangrijk of u een beginnende of gevorderde surfer bent. Zo heeft het water de ideale diepte. U kunt snel weer opstarten. Dat geeft beginnende windsurfers de kans de sport snel te leren. Bent u een gevorderde windsurfer? Dan zoekt u de diepte verderop het IJsselmeer op, voor nog meer golfslag. Slalom, speed, freestyle elke discipline kan hier uit de voeten.

 

Op het IJsselmeer hoeft u geen rekening te houden met eb en vloed. Dat maakt de locatie niet alleen voor watersporters ideaal: ook voor jonge kinderen is het zandstrand met ondiep, zoet zwemwater prettig en veilig.

 

Beach Resort Makkum heeft een eigen zandstrand. Door de nabije ligging is het strand ideaal voor het optuigen van de windsurfmaterialen. U verliest geen tijd met de voorbereiding ervan, omdat u direct vanuit uw comfortabele verblijf het strand op gaat.

Comfortabele faciliteiten tijdens uw verblijf
 

Als u liever licht reist, dan is dat geen enkel probleem. Bij verschillende windsurfscholen en surfshops in de buurt huurt u windsurfmaterialen. Maar dat is niet alles: ook horen windsurflessen tot de mogelijkheden. U volgt dan in een ontspannen sfeer lessen die aansluiten op uw eigen niveau.

 

Buiten windsurfen, is er nog veel meer te doen in de omgeving van Beach Resort Makkum. U vindt hier allerlei watersporten: suppen, zeilen, kanoën, vissen en varen. Of wat dacht u van een ontspannende strandwandeling, een bezoekje brengen aan de gezellige boulevard of met de kinderen zandkastelen bouwen op het strand?

 

Geniet het hele seizoen van windsurfen in Nederland


Beach Resort Makkum vormt de ideale uitvalsbasis voor een geweldige windsurfvakantie aan het IJsselmeer. Makkum is elk jaar, half september hét centrum van de Nederlandse windsurfsport met een unieke tweedaagse wedstrijd: The Real Trip. Dit windsurf-event behoort inmiddels tot één van de meest succesvolle windsurf-events van Nederland.

 

Wilt u dit niet missen? Boek dan snel een comfortabel verblijf in één van onze bungalows, luxe villa’s of vakantie-appartementen. Of u meedoet aan de wedstrijd of toeschouwer bent: vanuit uw Beach Resort Makkum-accommodatie zit u hoe dan ook eerste rang bij dit spektakel. 

 

Ervaar de rust, ruimte en authenticiteit van Friesland. Ontspan aan het strand en in uw luxe accommodatie. Voel de wind door uw haren en de golven onder uw voeten. Beleef dankzij Beach Resort Makkum een heerlijke windsurfvakantie aan het IJsselmeer.

 

Boek online en vind het verblijf die bij u past!


Leer surfen tijdens uw vakantie in Nederland

 

Wilt u tijdens uw vakantie op bungalowpark Beach Resort Makkum leren (kite) surfen? Dan kunt u terecht bij:  

 

Funsport Makkum

Verzorgt tijdens het surfseizoen zowel surf- als kitesurflessen waarbij persoonlijke begeleiding voorop staat. De lessen worden in dagdelen gegeven. Van privélessen tot groepsarrangementen. 


Skilbank 9-10
8754 HP Makkum

Tel: 0515 - 23 10 85
E-mail: les@funsportmakkum.nl 
Website: www.funsportmakkum.nl 

 

 

Surf N Sail Makkum

Verzorgt vanaf Pasen tot november dagelijks surf- en kitesurflessen waarbij geschoold wordt in kleine groepen onder begeleiding van een VDWS instucteur. Naast de beginnerslessen worden specifieke lessen gegeven aan gevorderden, herintreders, privélessen.


De Holle Poarte 8
8754 HC Makkum
Mob: 0031- 647 326 481
E-mail: info@surf-makkum.com
Website: www.surf-makkum.com

  

Fantastische surfspot

"Zeer fijn park, prettig gelegen aan het water. 2 weken op het park verbleven, zeker 6 keer kunnen windsurfen met eigen materiaal. Ons zoontje heeft zich prima vermaakt bij het animatieteam en wilde er graag naartoe."

Heer H., Enquête, August 2017, 6P. Schakel
Vanuit je bungalow zo je board op!
Vanuit je bungalow
zo je board op!