Vissen op roofvis
Vissen op roofvis
op het bungalowpark
Vissen
Vissen
vanuit de tuin van uw eigen bungalow

Visvakantie Friesland
Met vakantiehuis aan viswater

Vissen vanuit uw vakantiehuis? U bent een fervent visser en wilt een vakantiehuis direct aan viswater. Bij Beach Resort Makkum in Friesland is het mogelijk. Onze vakantiehuizen liggen direct aan het viswater. De binnenwateren van het park staan in directe verbinding met het IJsselmeer. Bij onze vakantiehuizen is het mogelijk om uw boot aan te leggen. Met uw eigen boot vaart u makkelijk naar het IJsselmeer. Voor het gezin zijn er veel activiteiten op en rond het park. Komt u binnenkort bij ons vissen? 

Een veelzijdige visvakantie in Friesland

Volledig ontspannen staart u naar de dobber, wachtend tot deze kopje onder gaat. U geniet van de prachtige natuur, vandaag aan de waterkant, morgen met de sloep op het IJsselmeer.  Gisteren ving u een snoek. Wat zal u vandaag vangen? Het water klotst zachtjes door de lichte bries en u hoort in het riet wat kwetterende vogels. U verzinkt langzaam in gedachten en gaat helemaal op in het moment… Plots voelt u iets trekken. U schrikt op en kijkt snel naar de dobber: beet!

 

Vissen vanuit je huisje bij Makkum Beach Resort

Bent u op zoek naar een veelzijdige visvakantie in Friesland? Maar vindt u het ook belangrijk dat er genoeg te doen is voor uw gezin en/of medevakantiegangers? Dan bent u bij Makkum Beach Resort aan het perfecte visadres. Vissen kan hier vanaf de kant, vanaf uw eigen steiger en vanaf het water. Op het IJsselmeer, of op het doorgaande water in Friesland zelf. Beach Resort Makkum biedt u de mogelijkheid een boot of sloep te huren. U vaart daarmee zo het IJsselmeer op vanuit uw luxe villa in Makkum. Heeft u zelf al een boot, dan zult u de eigen steiger voor uw vakantieverblijf zeker waarderen.

 

De mooiste visstekken in Friesland, de mooiste visstekken van Nederland?

Makkum Beach Resort heeft één van de mooiste viswateren van Friesland. Het staat vooral bekend om het goed kunnen vissen op roofvissen, zoals snoek(baars), karper, platten, brasem, blei en voorn. Bovendien staan de binnenwateren van het bungalowpark in directe verbinding met het IJsselmeer.

 

Naast Makkum Beach Resort is ook Makkum-centrum een absolute aanrader om te vissen op (roof)vis. Het gaat dan vooral om de 2 kanalen: de grote Zeilroede en de Krommesloot. In het najaar vist u hier op de binnenkomende scholen van voorn, platten en kolblei.

 

Mocht u met de boot vissen, vaar dan ook zeker naar het Makkumerdiep. Met name in de zomer vangt u hier voornamelijk, kolblei en grote brasems.

 

Kijkt u voor alle mooie visstekken, ook als u graag wilt karpervissen, op https://www.ikvis.nl/visstekken/friesland/makkum/

 

Wat heeft u nodig voor uw perfecte visvakantie

Om uw vakantie tot een succesvolle visvakantie te maken, vragen wij u rekening te houden met het volgende:

 

  • Op Beach Resort Makkum het motto 'Catch & Release'. Verder gelden de landelijke visregels.
  • Neem uw vispas mee. Wilt u ter plaatse een vispas bestellen? Of zoekt u andere benodigdheden voor het vissen? Dan kunt u (met uw Gasten kortingspas) terecht bij Idzenga Hengelsport, Buren 3 in Makkum.
  • Van 16 maart tot 30 juni mag u niet met kunstaas, een stukje vis of met een dode vis vissen en moet u iedere snoek, snoekbaars of baars die u eventueel vangt, direct terugzetten.

 

Zo houden we samen de visstand op peil.

 

Kom genieten van water-, natuur- én visrijk Friesland

Makkum Beach Resort zorgt ervoor dat u verblijft in een volledig uitgeruste accommodatie, waardoor u nergens meer aan hoeft te denken. Na een dag vissen kunt u heerlijk ontspannen in uw vakantievilla. Of u maakt gebruik van de vele andere faciliteiten van het allround bungalowpark. Denkt u aan lekker uit eten gaan, hardlopen of wandelen over het strand, of wat dacht u van een potje minigolf samen met uw kinderen?

 

Kijk hier voor een sfeerimpressie en boek snel uw ideale visvakantie in Friesland!

Uw visvakantie in Friesland start op de steiger van uw vakantiehuis

Niet alleen voor de vissen, maar ook voor de hengelaars is het goed toeven op Beach Resort Makkum tijdens deze unieke visvakantie. Gooi vanaf de steiger van uw luxe villa of bungalow een hengeltje uit of stap in uw boot vanaf uw eigen aanlegsteiger. Er is een trailerhelling op het park en de trailer kan bij uw bungalow staan of bij de trailerstalling. Ook de omgeving van Makkum is heel geschikt voor visliefhebbers. 

De visstand (met name roofvissen) is bijzonder goed en daarom ideaal voor uw visvakantie in Friesland. De omliggende polders, vaarten en meren zijn vanuit het bungalowpark gemakkelijk te bereiken. Zo vindt u op 30 min. rijden het Sneeker- en Heegermeer. Ook kunt u uw visvakantie in Friesland voortzetten op het zoute water. Makkum ligt namelijk vlakbij de Afsluitdijk en binnen 10 minuten zit u op de Waddenzee.

Wij vonden het park ontzettend leuk.

Wij vonden het park ontzettend leuk, vooral de mogelijkheid vanuit huis te vissen is bij ons gezin erg in de smaak gevallen!! Het park zelf is erg mooi opgezet.

Heer F., Gastenenquête, Juni 2017, 10p. Beachvilla Royaal
Lekker vissen tussen de rietkragen op het park
Lekker vissen
tussen de rietkragen op het park