Makkum Beach
Makkum Beach
ideale locatie voor een surfvakantie

Surfvakantie
in Nederland

Makkum staat bekend als de ideale locatie voor een surfvakantie in Nederland. Beach Resort Makkum ligt direct aan het strand en het IJsselmeer dus vanaf het park kunt u zo met uw surfboard het IJsselmeer op. Of u bekijkt de verrichtingen van uw kinderen vanaf een van de terrassen op de boulevard. Dat wordt een onvergetelijke surfvakantie in Nederland! 

Dit is een echte surfvakantie in Nederland!

Beach Resort Makkum wordt omringd door water en er staat vaak een goede wind. Hierdoor staat Makkum bekend als de ideale locatie voor een surfvakantie of kitesurfvakantie in Nederland. Vanaf het strand van het vakantiepark kun je zo met je board het IJsselmeer op. Een aantal vakantievilla's en de vakantie-appartementen liggen direct aan het IJsselmeerstrand. Dus geen eindeloos "gesleep" met surfspullen. U verblijft op loopafstand van de gezellige pier en boulevard van Makkum, waar u de verrichtingen van andere surfers kunt bekijken en geniet van de gezellige sfeer.


Leer surfen tijdens uw vakantie in Nederland

Het IJsselmeer is ideaal voor de (beginnende) windsurfer. Omdat het water tot ver uit de kust kniediep is, is het voor iedereen mogelijk om de sport snel te leren. Voor de gevorderde surfer is het verderop op het IJsselmeer geweldig.

 

Wilt u tijdens uw vakantie op bungalowpark Beach Resort Makkum leren (kite) surfen? Dan kunt u terecht bij:  

 

Funsport Makkum

Verzorgt tijdens het surfseizoen zowel surf- als kitesurflessen waarbij persoonlijke begeleiding voorop staat. De lessen worden in dagdelen gegeven. Van privélessen tot groepsarrangementen. 


Skilbank 9-10
8754 HP Makkum

Tel: 0515 - 23 10 85
E-mail: les@funsportmakkum.nl 
Website: www.funsportmakkum.nl 

 

 

Surf N Sail Makkum

Verzorgt vanaf Pasen tot november dagelijks surf- en kitesurflessen waarbij geschoold wordt in kleine groepen onder begeleiding van een VDWS instucteur. Naast de beginnerslessen worden specifieke lessen gegeven aan gevorderden, herintreders, privélessen.


De Holle Poarte 8
8754 HC Makkum
Mob: 0031- 647 326 481
E-mail: info@surf-makkum.com
Website: www.surf-makkum.com

  

Fantastische surfspot

"Zeer fijn park, prettig gelegen aan het water. 2 weken op het park verbleven, zeker 6 keer kunnen windsurfen met eigen materiaal. Ons zoontje heeft zich prima vermaakt bij het animatieteam en wilde er graag naartoe."

Heer H., Enquête, August 2017, 6P. Schakel
Vanuit je bungalow zo je board op!
Vanuit je bungalow
zo je board op!