Luxe vakantievilla's
Luxe vakantievilla's
voor de lente!
Luxe vakantievilla's
Luxe vakantievilla's
aan het water

Luxe vakantievilla's
aan het water en strand

U zoekt een luxe vakantievilla die aan het water ligt? Dan bent u op bungalowpark Beach Resort Makkum op het juiste adres. Of u nu een luxe rietgedekte vakantievilla zoekt, een villa bovenop de dijk met adembenemend uitzicht over het IJsselmeer of een vakantievilla direct aan het strand, u bent verzekerd van een bijzondere accommodatie waarin het écht genieten is van een luxe vakantie aan het water. En bent u met een groter gezelschap, 2 families, of zijn opa en oma ook mee? Bekijk dan zeker ook onze extra grote vakantievilla's voor 10 - 12 personen. 

Luxe vakantievilla direct aan het IJsselmeer of met privéstrand

De luxe vakantievilla's op Beach Resort Makkum, zijn absoluut bijzonder. Zo beschikt de Vissersvilla over een prachtig terras op palen, boven het water. En dit water staat in directe verbinding met het Ijsselmeer. Kiest u voor een Vissersvilla met steiger, dan legt u de boot dus onder uw vakantievilla aan. En wat dacht u van onze Strandvilla? De naam zegt het al; het strand ligt voor de deur! Een ding geldt voor alle vakantievilla's; ze zijn zeer royaal qua afmeting (120 - 160 m2) en liggen op de mooiste plekjes van ons park. 

Zoek en boek uw ideale vakantievilla aan het water

Alle vakantievilla's zijn uniek qua inrichting (kenmerken) en aankleding. U kunt kiezen voor een vakantievilla met een sauna, buiten bubbelbad, open haard of whirlpool. Elke vakantievilla is anders. Wilt u zeker weten dat uw vakantievilla over bepaalde kenmerken beschikt? Maak dan een voorkeursboeking en kies via Zoek & Boek zelf uw ideale vakantievilla aan het water.

Luxe vakantievilla's omringd door het IJsselmeer
Luxe vakantievilla's
omringd door het IJsselmeer