Vrijstaande villa
Vrijstaande villa
op de dijk aan het IJsselmeer

Dijkvilla
met uitzicht op het IJsselmeer

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, het uitzicht vanaf deze luxe Dijkvilla is altijd bijzonder. De villa's zijn als het ware ' tegen' de dijk van het IJsselmeer aan gebouwd en doordat de woonkamer op de 1e verdieping ligt, heeft u door de glazen pui van de woonkamer, of vanaf uw ruime terras, een uniek weids uitzicht over het IJsselmeer. Dit uitzicht verveelt nooit! Met een Dijkvilla geniet u van al het moois dat het IJsselmeer te bieden heeft. Echt vakantie.

De Dijkvilla: villa aan het IJsselmeer in Makkum

De Dijkvilla: villa aan het IJsselmeer in Makkum

Aan de rand van het bungalowpark, bovenop de dijk, grenzend aan het IJsselmeer, liggen deze schitterende Dijkvilla's (ca. 120 m2). De dijkvilla beschikt over een groot terras met een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer. Aan het achterkant van de Dijkvilla bevindt zich een balkon met nog een terras zodat u op 2 plaatsen heerlijk kunt buitenzitten. Doordat de woonkamer een grote glazen pui heeft en op de eerste verdieping ligt, heeft u ook vanuit de woonkamer een geweldig uitzicht over het IJsselmeer.

 

Algemene eigenschappen van de Dijkvilla

  • Ruime woonkamer met sfeerhaard op de 1e verdieping met weids uitzicht over IJsselmeer
  • Glazen pui met schuifdeuren naar terras op de dijk, met verstelbare tuinstoelen met kussens
  • Luxe open keuken met o.a. vaatwasser, magnetron, Senseo- en koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en koel/vriescombinatie
  • Badkamer met whirlpool, douche en toilet op de begane grond
  • Internetaansluiting en wasmachine
  • Drie 2-persoons slaapkamers op de begane grond (deels via trapje toegankelijk).
  • 2 parkeerplaatsen

 

Ontdek de unieke extra's per villa

Het basiscomfort van elke Dijkvilla is gelijk, maar de inrichting en extra’s kunnen per villa verschillen. Wilt u bijvoorbeeld een sauna, digitale TV of airconditioning in uw Dijkvilla? U kunt een voorkeursboeking maken en een Dijkvilla helemaal naar uw wensen boeken. 

Een aanrader

Opnieuw op vakantie in Makkum Beach Resort, nu een week rondom Kerst. Na een vriendelijke ontvangst gingen we naar ons vakantiehuis. Ook in de winter is het uitzicht over het meer heel mooi. Het huis was fijn en de omgeving met vriendelijke mensen en een goede service in winkels en restaurants is heel plezierig. Een aanrader na opnieuw een fijn verblijf.

Familie M., Gastenenquête, December 2018, 6p. Dijkvilla
In een Dijkvilla is dit uw uitzicht...
In een Dijkvilla
is dit uw uitzicht...