Beachvilla's
Beachvilla's
gelegen bij het IJsselmeer
Beachvilla's
Beachvilla's
gelegen bij het IJsselmeer

Beachvilla
in Makkum

De Beachvilla's op vakantiepark Beach Resort Makkum liggen bijna allemaal aan het water en beschikken over een grote eigen tuin. Een aantal Beachvilla's beschikt zelfs over een buiten bubbelbad. Ook zijn er Beachvilla's die uitkijken over het naastgelegen natuurgebied. Boek een Beachvilla en u geniet van de prachtige omgeving en de luxe van uw eigen vakantievilla in Makkum. 

De Beachvilla: sfeervolle vakantievilla , 5-, 6- of 8 persoons

De Beachvilla: sfeervolle vakantievilla , 5-, 6- of 8 persoons

Bijna elke Beachvilla ligt aan open vaarwater en heeft een eigen aanlegsteiger. De villa beschikt over een grote tuin waardoor u lekker veel privacy heeft. Sommige Beachvilla's liggen naast het natuurgebied en bieden een prachtig uitzicht over het groen. Andere Beachvilla's liggen juist weer wat centraler op het park en een aantal hiervan beschikken over een buiten bubbelbad. 


Basiscomfort of luxe variant

In onze zoek en boek module kunt u zoeken naar verschillende uitvoeringen van een bepaald type vakantiewoning. U heeft de keuze uit een comfortabele of een luxere uitvoering. De luxere uitvoeringen zijn aangegeven met een plus(+).  

Algemene eigenschappen van de Beachvilla

  • Gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras.
  • Tuin met terras, tuinset met verstelbare tuinstoelen en kussens
  • Keuken met o.a. magnetron, vaatwasser, Senseo- en koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en koel/vriescombinatie.
  • Badkamer met ligbad en/of douche of alleen 2 douches
  • Internetaansluiting, digitale TV, was/droogcombinatie en CD/DVD-speler
  • 2 parkeerplaatsen

 

Een Beachvilla helemaal naar uw voorkeur?

De inrichtingskenmerken kunnen per bungalow verschillen. Heeft u behoefte aan bijvoorbeeld een een buiten bubbelbad, sauna of een sfeerhaard? Geen probleem! Via onze zoek en boek kunt u verschillende kenmerken selecteren. U kunt een voorkeursboeking maken en een Beachvilla naar uw wensen boeken. U weet dan zeker dat uw Beachvilla helemaal aan uw wensen voldoet!

 

Let op: niet elke Beachvilla is gelegen aan het water. Wilt u zeker weten dat u een Beachvilla aan het water huurt? Boek dan één van onze Beachvilla's aan het water met voorkeur.

Zeker voor herhaling vatbaar

Wij hebben een weekend bij jullie 2 huizen naast elkaar gehuurd. Het is ondanks regen en harde wind geweldig geweest. Mooie grote complete huizen, comfortabel en netjes. Potten en pannen, bestek en glazen in ruime sortering en alles keurig. De buiten bubbelbad is veel gebruikt want ook in de regen was goed vertoeven daar. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mevrouw P., Gastenenquête, December 2018, 6p. Beachvilla
Geniet van het comfort van uw Beachvilla
Geniet
van het comfort van uw Beachvilla