Beach Resort Makkum
Kerstvakantie in Friesland

Kerstvakantie in Friesland

  • Kerstvakantie in Friesland
  • Sfeervolle woningen voor max. 12 personen
  • Uitwaaien aan het IJsselmeer

Vier samen de kerst aan het IJsselmeer

Heeft u al net zo veel zin in de kerst als wij? Gezellig samen met uw geliefden rond de kerstboom. Genieten van een heerlijk kerstdiner en een winterwandeling, wie weet ligt er dit jaar wel sneeuw! Hoe leuk is het om dit jaar eens kerst te vieren met de hele familie in een vakantiehuisje aan het IJsselmeer? Gezellig met zijn allen overnachten in een comfortabele en luxe villa, bungalow of appartement. Tijdens uw kerstvakantie is er voor het gehele gezin veel te doen, speel bijvoorbeeld spelletjes in de ruime woonkamer of kook het heerlijkste kerstdiner in de compleet uitgeruste keuken. Maar ook de rijke omgeving biedt veel mogelijkheden, bezoek bijvoorbeeld de elf steden van Friesland. Wanneer boekt u een kerstvakantie in Friesland?

Kerstactiviteiten

🎄 Santa run: Santa run over het beach resort! (+/- 3 km) Met een officiële start en finish en een verdiende medaille na het uitrennen! Geef je op de bij de receptie van Beach Resort Makkum, de kosten bedragen €2,50.

🍷🍴Geniet van het kerstdiner in Strandhuys Makkum! Op kerstavond en op 1e kerstdag heeft Strandhuys Makkum een speciaal 3 gangen kerstmenu en op 2e kerstdag staat er een heerlijk kerstbuffet klaar onder begeleiding van live muziek door Weima & van der Werf

🌟 Winter speurtocht, Speuren over het park.. Vind jij alle letters die verstopt zijn over het park? Haal snel je speurtocht bij de receptie!

Boek uw kerstvakantie
 

Zoek en boek uw kerstvakantie in Friesland ⤵︎

 

Uw overnachting tijdens de kerstvakantie

Bij ons kunt u tijdens de kerstvakantie overnachten in verschillende accommodaties, zoals een appartement, bungalow of villa. Ziet u het al voor u? Heerlijk met uw gezin zitten in de woonkamer rond de kerstboom, spelletjes spelen en wachten tot het kerstdiner klaar is. Het kerstdiner wordt voorbereid in uw compleet ingerichte keuken. Na het eten maakt u een heerlijke wandeling over het strand van het IJsselmeer, wist u dat deze aan de rand van uw accommodatie ligt of op loopafstand er vandaan? Bent u na uw wandeling helemaal afgekoeld en wilt u opwarmen en ontspannen? Boek dan eens een accommodatie met wellness faciliteiten tijdens de kerstvakantie in Friesland.

Ontdek de accommodaties van Beach Resort Makkum ⤵︎

Een greep uit onze faciliteiten:

 

Strand en IJsselmeer

Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over privé stranden, ideaal voor een winterwandeling. 

 

Fietsverhuur

 Huur een fiets, elektrische fiets of een e-chopper en ontdek de prachtige omgeving van Makkum.

 

Schaatsen

Misschien wordt dit wel het jaar dat er weer geschaatst kan worden op ons vakantiepark!

 

Eten en drinken

Beach Resort Makkum heeft een sfeervol restaurant waar u heerlijk kunt opwarmen tijdens de kerstvakantie.

 
 

De leukste activiteiten tijdens de kerstvakantie

Tijdens uw kerstvakantie in Friesland kunt u van alles doen. Heeft u kinderen? Ga dan naar het Kinderspeelparadijs Ballorig of het subtropisch zwembad Swimfun. Of bekijk een kerstfilm in de bioscoop. Ook zijn er diverse steden in de omgeving zoals Harlingen, Bolsward en Sneek die u kunt bezoeken. Bent u gek op kerstmarkten? Dan kunt u een bezoek aan Kerstmarkt Blokhuispoort in Leeuwarden zeker niet overslaan. Ook zijn er diverse musea zoals het Kazematten Museum dat u kunt bezoeken. Voor mooie wandelingen tijdens uw kerstvakantie in Friesland bent u aan het juiste adres bij het Makkumersúdwaard. Wat gaat u doen tijdens uw kerstvakantie in Friesland?

Leukste activiteiten voor het hele gezin

  • Afsluitdijk Wadden Center
  • Street Jump Leeuwarden
  • Bioscopen
  • Kinderspeelparadijs Ballorig
  • Subtropisch Zwembad Swimfun
 

Veelgestelde vragen over een kerstvakantie in Friesland

Waar boek ik een kerstvakantie?

Bij Beach Resort Makkum boekt u een ideale kerstvakantie in Friesland. Wij hebben verschillende luxe accommodaties waar u heerlijk met uw gezin of familie kunt verblijven. Wist u dat we accommodaties met wellness hebben? Dat is pas ontspannen tijdens de kerstvakantie.

Wat is een leuke bestemming voor een kerstvakantie?

Friesland is een ideale locatie voor een kerstvakantie. Tijdens uw kerstvakantie in Friesland kunt u prachtige winterwandelingen maken, kerstmarkten bezoeken en de Friese cultuur proeven in de bekende elf Friese steden. Dit kunt u ideaal ondernemen vanaf Beach Resort Makkum.

Boek uw kerstvakantie
 
9,4

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,4.

 
Kerstvakantie aan de kust