Beach Resorts Makkum
 Kerstvakantie in Friesland

Kerstvakantie in Friesland

 • Kerstvakantie in Friesland
 • Sfeervolle woningen voor max. 12 personen
 • Uitwaaien aan het IJsselmeer

Samen Kerstmis vieren aan het IJsselmeer

Heeft u al net zo veel zin in de kerst als wij? Gezellig samen met uw geliefden rond de kerstboom. Genieten van een heerlijk kerstdiner en een winterwandeling, wie weet ligt er dit jaar wel sneeuw! Hoe leuk is het om dit jaar eens kerst te vieren met de hele familie in een vakantiehuisje aan het IJsselmeer? Gezellig met zijn allenΒ overnachten in een comfortabele en luxe villa, bungalow of appartement. Tijdens uw kerstvakantie is er voor het gehele gezin veel te doen, speel bijvoorbeeld spelletjes in de ruime woonkamer of kookΒ het heerlijkste kerstdiner in de compleet uitgeruste keuken. Maar ook de rijkeΒ omgeving biedt veel mogelijkheden, bezoek bijvoorbeeld de elf steden van Friesland. Wanneer boekt u een kerstvakantie in Friesland?

Zoek en boek uw kerstvakantie in Friesland ‡︎

 

Uw overnachting tijdens de kerstvakantie

Bij ons kunt u tijdens de kerstvakantie overnachten in verschillende accommodaties, zoals een appartement, bungalow of villa. Ziet u het al voor u? Heerlijk met uw gezin zitten in de woonkamer rond de kerstboom, spelletjes spelen en wachten tot het kerstdiner klaar is. Het kerstdiner wordt voorbereid in uw compleet ingerichte keuken. Na het eten maakt u een heerlijke wandeling over het strand van het IJsselmeer, wist u dat deze aan de rand van uw accommodatie ligt of op loopafstand er vandaan? Op eerste kerstdag geniet je van een heerlijkΒ kerstontbijtpakket die wij persoonlijk aan de deur van jouw vakantiewoning komen langsbrengen!

Belangrijk om te weten: het is op ons vakantiepark niet toegestaan om vuurwerk af te steken. Vuurwerk afsteken is alleen toegestaan aan de noordzijde van de pier van Makkum

 

De leukste activiteiten tijdens de kerstvakantie

Tijdens uw kerstvakantie in Friesland kunt u van alles doen. Heeft u kinderen? Ga dan naar het Kinderspeelparadijs Ballorig of het subtropisch zwembad Swimfun. Of bekijk een kerstfilm in de bioscoop. Ook zijn er diverse steden in de omgeving zoals Harlingen, Bolsward en SneekΒ die u kunt bezoeken. Bent u gek op kerstmarkten? Dan kunt u een bezoek aanΒ Kerstmarkt Blokhuispoort in Leeuwarden zeker niet overslaan. Ook zijn er diverse musea zoals hetΒ Kazematten Museum dat u kunt bezoeken. Voor mooie wandelingen tijdens uw kerstvakantie in FrieslandΒ bent u aan het juiste adres bij hetΒ MakkumersΓΊdwaard. Of bezoek spektakelmusical De Tocht en waan je in het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap.Β Wat gaat u doen tijdens uw kerstvakantie in Friesland?

Kerstactiviteiten bij Makkum Beach:

  Santa Run

  De Santa RunΒ op 23 december is inmiddels een traditie in Makkum; renΒ over Beach Resort Makkum gehuld in een kerstmanpak. Een gezellig activiteit voor jong en oud! Ga jij mee doen of moedig jij de kerstmannen aan?

  Kerstontbijt en diner

  Tijdens de kerstdagen kun je bijΒ Strandhuys Makkum genieten van een smakelijk kersdiner! Of laat het kerstontbijt bezorgen bij jouw vakantiehuis en geniet samen rondom de tafel!

  Betoverende winteravond

  Laat je meevoeren naar een avond vol warmte en gezelligheid. Tijdens onze betoverende winteravond brengen we de magie van kerst tot leven. Proef de smaak van winterse hapjes en geniet!

 
 

Ontdek de accommodaties van Beach Resorts Makkum ‡︎