Een onvergetelijke
Een onvergetelijke
ervaring

Zeilvakantie
aan het IJsselmeer

Met de zeilboot, zo vanuit uw luxe accommodatie het IJsselmeer op. Dat klinkt als de ideale zeilvakantie voor elke watersporter. Bij Beach Resort Makkum vindt u dit. Daardoor geniet u van het water, wanneer u maar wilt. Zeil langs beschermde natuurgebieden, bekijk historische havenplaatsjes, verken het ruime water en voel de vrijheid.

 

Vaar ook zeker eens de Afsluitdijk door. Daar begint het zoute water naar de Waddenzee. Kilometers ongerepte natuur, nieuwsgierige zeehonden, bijzondere vogels en markante wolkenpartijen: u waant zich in een paradijs. En dat alles in Nederland zelf. De echte avonturiers kunnen tijdens hun zeilvakantie aan het IJsselmeer nóg verder: de Noordzee op via de Waddenzee behoort tot de mogelijkheden.

Een comfortabele accommodatie met ligplaats voor uw zeilboot

Het bungalowpark van Beach Resort Makkum biedt verschillende luxe accommodaties. Ieder met een eigen unieke inrichting en uitstraling, maar altijd ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Zo kunt u na een dag intensief zeilen, met een voldaan gevoel heerlijk ontspannen. Uiteraard beschikt u over een eigen ligplaats die geschikt is voor zeilboten. U vaart dus uit wanneer u wilt, zo vanuit uw bungalow aan het water. De waterdiepte op het park bedraagt 0,6 meter, dus een ophaalbare kiel is afhankelijk van de diepgang noodzakelijk. Uiteraard is het ook mogelijk met de ‘tender’ van de boot naar het park te varen.

 

Bent u even uitgezeild? Zoekt u andere manieren om te ontspannen en plezier te maken met uw vrienden, partner of gezin? Er is genoeg te doen in de omgeving van Beach Resort Makkum. Wandel over de boulevard voor een gezellig diner of drankje, maak een uitgebreide strandwandeling of plons het water in om een stuk te zwemmen. Ook zandkastelen maken gaat prima op het fijne zandstrand met ondiep, zoet zwemwater: fijn voor kinderen.

 

Catamaran huren tijdens uw zeilvakantie aan het IJsselmeer?

 

Dreigende witte schuimkoppen waar u recht op af vaart. Met hoge snelheden scheert u op 1 ligger over het IJsselmeer. De adrenaline die u door uw lijf voelt razen… Klinkt dit als uw perfecte zeilvakantie? Dan is de catamaran precies wat u nodig heeft. Het zeilen met een catamaran is een spectaculaire vorm van zeilen. Makkum staat bekend om haar goede wind en water voor de catamaranzeiler. Komt u met uw eigen catamaran of wilt u er een huren? Het kan allebei.

 

Op het strand van Makkum huurt u een catamaran bij Surf n Sail. Vervolgens gaat u daar meteen het water op. Surf n Sail biedt bovendien verschillende cursussen en lesmogelijkheden. Voor elk niveau een oplossing dus.

 

Verkent u graag in alle rust de omgeving met uw zeilboot en zoekt u een luxe bungalowpark aan het IJsselmeer om te verblijven? Voelt u zich aangetrokken tot de snelheid en het spektakel van een catamaran? Kom genieten bij Beach Resort Makkum.

 

Boek hier uw onvergetelijke zeilvakantie aan het IJsselmeer en vind de accommodatie die bij u past.

Catamaranzeilen

Catamaranzeilen

Het zeilen met een catamaran is misschien wel één van de spectaculairste manieren om te zeilen. De snelheden die een catamaran kan halen liggen erg hoog en dat geeft een geweldig gevoel. Op het strand kunt u een catamaran huren bij Surf n Sail. Zij bieden tevens verschillende cursussen en lesmogelijkheden aan.

Zeilen met uw eigen zeilboot

Zeilen met uw eigen zeilboot

Heeft u een zeilboot gehuurd en wilt u hiermee het IJsselmeer en de aangrenzende Noordzee ontdekken? Beach Resort Makkum biedt vakantiehuizen aan die beschikken over een eigen ligplaats. U vaart dus zo het bungalowpark binnen vanaf het IJsselmeer.

Het IJsselmeer op steenworp afstand
Het IJsselmeer
op steenworp afstand