Beach Resorts Makkum
voorjaarvakantie ijsselmeer
  • Aan het IJsselmeer
  • Bungalows, villa's en appartementen
  • Diverse watersportmogelijkheden
 

Beleef een heerlijke voorjaarsvakantie aan het strand

Geniet van de rust en de ruimte aan het Friese IJsselmeer tijdens uw voorjaarsvakantie aan het strand. Beach Resorts Makkum is direct gelegen aan het strand en het IJsselmeer. Tijdens uw verblijf in de voorjaarsvakantie in één van onze prachtige vakantiewoningen ziet u de natuur weer tot leven komen. Geniet 's ochtends van een heerlijk ontbijt in de zon terwijl de vogels hun ochtendlied zingen en de konijnen na een lange winterslaap weer uit hun hol komen. Wij hebben diverse activiteiten voor jong en oud, zo is er altijd wel wat te doen!

 
 

Zoek en boek uw voorjaarsvakantie in Nederland ‡︎

 

Accommodaties aan het IJsselmeer

Bij Beach Resorts Makkum hebben wij verschillende accommodaties aan het IJsselmeer tijdens uw voorjaarsvakantie in Friesland. 's Ochtends wakker worden met uitzicht op het prachtige strand en 's avonds genieten van de zonsondergang tijdens uw voorjaarsvakantie aan het IJsselmeer. Wij bieden diverse types luxe villa's aan, zoals een Strandvilla of Beachvilla. Deze bevinden zich direct aan het strand. U stapt uw deur uit en kunt gelijk genieten van het heerlijke strand. Naast de villa's bieden wij ook mooie bungalows op loopafstand van het strand aan. Wilt u liever in een appartement slapen? Dat kan! Wij hebben diverse appartementencomplexen aan het strand die een prachtig uitzicht hebben op het IJsselmeer. Wanneer boekt u uw voorjaarsvakantie in Friesland?

 

Ontdek de accommodaties van Beach Resorts Makkum ‡︎

 

Een greep uit onze faciliteiten tijdens de voorjaarsvakantie:

 

Strand en IJsselmeer

Ons park ligt aan het IJsselmeer en beschikt over privΓ© stranden, ideaal voor een strandvakantie.Β 

 

Eten en drinken

Makkum Beach heeft een sfeervol restaurant met terras aan het strand, een lekkere ijssalon en snackcorner.

 

Sport en spel

Speel tennis, midgetgolf of voetbiljard of ontdek samen met uw kinderen de speeltuinen en sportvelden.

 
 

Voorjaarsvakantie tijdens carnaval

Heeft u geen zin in de carnavalsdrukte en zoekt u liever de rust op tijdens uw voorjaarsvakantie aan het strand?Β Dan bent u van harte welkomΒ op ons vakantiepark in Friesland. Op ongeveer 2 uur rijden vanuit Breda bereikt u onze carnavalsvrije oase aan het IJsselmeer.Β Beleef bij ons een rustige en ontspannende voorjaarsvakantie tussen het IJsselmeer en de rijke natuur van Friesland. Geniet van heerlijke momenten ver weg van de carnavalsdrukte.Β Wij bezorgen iedere ochtend verse broodjes tot aan de deur van uw vakantiewoning om de dag extra goed te starten.Β 

Wat te doen in de omgeving

 
  • Friese elfsteden
  • Bosrijke omgeving
  • Kunst en cultuur
  • Zwemmen en wellness

Veelgestelde vragen over een voorjaarsvakantie in Friesland

 

🏑 Waar kan ik een huisje huren in de voorjaarsvakantie aan het IJsselmeer?

Wilt u wakker worden met uitzicht over het prachtige strand? Boek dan nu een villa, bungalow of appartement aan het strand bij Beach Resorts Makkum tijdens uw voorjaarsvakantie aan het strand! Wij hebben verschillende soorten bungalows, villa's en zelfs appartementen aan het prachtige strand van Makkum.

πŸ– Wat is er te doen op de boulevard tijdens een voorjaarsvakantie in Friesland?

DeΒ boulevard van MakkumΒ bestaat uit gezellige terrassen en veel diverse winkeltjes. Op de boulevard zijn verschillende watersportbedrijven, zoals eenΒ catamaranzeilschool enΒ (kite-)surfscholen. Er is dus genoeg te doen tijdens uw voorjaarsvakantieΒ aan het IJsselmeer!