Handige informatie
Handige informatie
over uw aankomst en vertrek

Handige informatie over uw aankomst en vertrek

Bij de receptie kunt u in- en uitchecken en deze is zeven dagen per week geopend. Verwacht u op uw aankomstdag later dan 18.00 uur aan te komen? Neemt u dan contact met ons op: via tel. +31 (0)515 - 23 22 85 per e-mail: info@makkumbeach.nl 

 

Week

Aankomst: vrijdag vanaf 16.00 uur | Vertrek: vrijdag tot 10.00 uur

Weekverblijf van maandag - maandag is ook mogelijk.

 

Midweek

Aankomst: maandag vanaf 16.00 uur | Vertrek: vrijdag tot 10.00 uur

 

Weekend

Aankomst: vrijdag vanaf 16.00 uur | Vertrek: maandag tot 10.00 uur

 

Zomervakantie

Tijdens de zomervakantie kunt u ervoor kiezen om op vrijdag of maandag aan te komen. De minimale vakantieduur in de zomervakantie is 1 week.

 

Voor het reserveren van afwijkende periodes verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie: +31 (0)515 - 23 22 85 of per Mail: info@makkumbeach.nl.

 

 

Gastenenquête

Aan het einde van uw vakantie sturen wij u per e-mail een gastenenquête. Wij zijn namelijk reuze benieuwd hoe u uw vakantie heeft ervaren en of u verbeterpunten voor ons heeft.

 

Ook zijn wij erg benieuwd naar uw mening betreffende de accommodatie. Uw tips worden ook gedeeld met de desbetreffende eigenaar, zodat deze op de hoogte is van uw mening en waar nodig uw verbeterpunten kan doorvoeren in de accommodatie.

 

Alle enquêtes worden zorgvuldig gelezen en behandeld. Door het invullen van onze gastenenquête helpt u bij het optimaliseren van onze dienstverlening.

 

Het invullen duurt circa 5 minuten. Als dank voor uw deelname ontvangt u een cadeaubon van € 25,- te besteden bij een volgend verblijf. 

 

Heeft u de e-mail met de gastenenquête niet ontvangen? Controleer in dit geval uw spam map.

Onze faciliteiten er is van alles te doen op het park
Onze faciliteiten
er is van alles te doen op het park