Beach Resorts Makkum
Beach Resort Makkum
Beach Resort Makkum
Beach Resort Makkum
Beach Resort Makkum

Zijn er accommodaties speciaal ingericht voor invalide/minder valide personen?

Nee, er zijn op het park geen accommodaties die specifiek ingericht zijn voor invalide personen.

Bent u echter slecht ter been dan zijn de bungalows type Star of de appartementen Zuiderzee State en Residence Sudersee wellicht een optie aangezien deze gelijkvloers zijn. In beide appartementengebouwen is een lift aanwezig. Tevens beschikken de Beachvilla Royaal, de Beachvilla XL en de meeste Beach-, Duin- en Vissersvilla's voor 8 personen over een slaap- en badkamer op de begane grond. 

Ook verhuren wij zelf plaatsbare badrandbeugels en handgrepen met zuignappen. U kunt dit extra reserveren bij uw boeking.

Hoeveel personen mogen maximaal in de accommodatie?

In de omschrijving van de accommodatie staat aangegeven voor hoeveel personen de accommodatie geschikt is. Dit aantal komt overeen met het aantal beschikbare bedden en is tevens het maximaal aantal toegestane personen. Vanwege veiligheidsvoorschriften is het niet toegestaan dat er meer mensen in de accommodatie verblijven. Er kunnen dus geen extra bedden/luchtbedden bijgeplaatst worden.

Kinderen tot en met 2 jaar worden wel als extra persoon geaccepteerd (maximaal 2 per accomodatie). Het kind moet dan wel in een kinderbedje slapen. Voor kinderen moet u resortheffing betalen, voor baby's niet. 

Zijn er rookvrije accommodaties op het park?

Ja, alle accommodaties zijn rookvrij. Het is niet toegestaan om te roken in de accomodatie of het appartement.

Is het mogelijk om de auto bij de accommodatie te parkeren?

Bij de bungalows en villa's zijn er minstens 2 parkeerplaatsen beschikbaar. Bij de 8 tot 12 persoons accommodaties zijn er zelfs 3 parkeerplaatsen. De appartementen Zuiderzee State beschikken over 1 parkeerplaats en de appartementen Residence Sudersee hebben, naast een parkeerplaats buiten, in de parkeergarage plek voor 1 auto. Bij de ingang van het park vindt u een algemene parkeerplaats, waar eventuele extra auto's kunnen worden geparkeerd.

Is bedlinnen verplicht? Is het mogelijk de bedden te laten opmaken?

Ja, bedlinnen is verplicht en kost 10,- per persoon. WIlt u graag dat de bedden bij aankomst opgemaakt zijn, dan kunt u dit aangeven bij de reservering. De kosten hiervoor zijn 12,50 per bed. Wenst u tijdens uw verblijf vervanging van het bedlinnen, dan kunt u dit (tegen betaling) ophalen bij onze receptie.

Zijn er handdoekpakketten / keukendoekpakketten aanwezig?

Nee, deze zijn niet standaard aanwezig maar wel bij te bestellen of tijdens uw verblijf af te halen bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen: Handdoekpakket (1 badlaken en 1 baddoek): 9,50 per pakket. Keukendoekpakket (2 theedoeken en 1 keukenhanddoek) 8,50 per pakket.

Is er internet aanwezig?

De meeste woningen op het park beschikken over internet, behalve de woning Middelgronden 40A en het appartement Zuiderzee State 27. In het hoofdgebouw en op het terras kunt u gebruik maken van het gratis WiFi netwerk.

Biedt Beach Resorts Makkum ook staplaatsen en / of camperplaatsen aan?

Nee, wij verhuren alleen accommodaties (bungalows, villa's en appartementen). Het plaatsen van tenten, of het laten verblijven van gasten in een camper/caravan op het park/op het parkeerterrein is verboden.