Beach Resorts Makkum
Beach Resort Makkum
Beach Resort Makkum
Beach Resort Makkum
Beach Resort Makkum

Kan ik het park gemakkelijk met het openbaar vervoer bereiken?

De dichtsbijzijnde bushalte bevind zich ca. 200 meter vanaf de ingang van het park. Voor gedetailleerde en up-to-date reisinformatie kunt u kijken op de website van 9292ov.

Is er een rolstoel op het park aanwezig?

Nee, er is geen rolstoel op het park aanwezig.

​​​​​​​Kan ik een rolstoel / hulpmiddelen huren?

Beach Resorts Makkum biedt geen mogelijkheid om een rolstoel/ hulpmiddelen te huren. Wel kunt u dit zelf bestellen via www.hulpmiddelencentrum.nl. De gehuurde spullen zullen op de met hun overeengekomen datum bij ons afgeleverd worden. Het is voor ons prettig om te weten, wanneer wij eventuele spullen kunnen verwachten (welke spullen, aankomstdatum en naam reservering). Mocht u iets gehuurd/ besteld hebben, zou u ons hierover willen informeren?

Ik wil graag bezoek ontvangen tijdens mijn verblijf op het park, hoe gaat dit in zijn werk?

  • Bezoek welke niet blijft overnachten:

Wanneer gasten alleen overdag komen, dienen zij niet bij ons aangemeld te worden. Afhankelijk van het nog beschikbare aantal parkeerplaatsen bij uw woning, kunnen ze bij uw woning parkeren. Wanneer hier geen plaats meer is, kunnen zij op de algemene parkeerplaats parkeren.

  • Bezoek welke wel blijft overnachten: 

Gasten die blijven overnachten zijn alleen toegestaan als u hiermee niet het maximaal toegestane aantal personen van de woning overschrijdt. U kunt bezoek van te voren aanmelden, of bij aankomst op het park. Belangrijk voor ons om te weten is hoeveel personen er komen en welke nachten zij aanwezig zullen zijn. Voor bezoek betaalt u bedlinnen (€ 10,- p.p.) en de resortheffing (€1,75 p.p.p.n.).

Wat gebeurt er met gevonden/verloren voorwerpen?

Wanneer u iets bent verloren op het park of iets vergeten hebben in de accommodatie, meldt u dit dan gelijk bij de receptie. Mocht het gevonden worden, zullen wij direct contact met u opnemen.

Wanneer u iets heeft gevonden in uw woning of op het park, dan kunt u dit afgeven bij de receptie. Zij zullen (wanneer mogelijk) de eigenaar traceren en het gevonden voorwerp retourneren. Indien het voorwerp opgestuurd moet worden, zijn de kosten hiervan voor de ontvanger.

Beach Resorts Makkum is niet verantwoordelijk voor het wel/ niet terugvinden van verloren voorwerpen.

Verhuren jullie ook kindermeubilair?

Het volgende kindermeubilair is te huur:

-         Kinderbed (1.20 m x 0.90 m) * (bedlinnen  verplicht bij te huren)
-         Kinderstoel
-         Kinderbox
-         Traphekje

* Kinderen tot en met 2 jaar kunnen in een kinderbed slapen. Kinderen vanaf 3 jaar slapen in een groot bed.

Geldt de resortheffing ook voor baby's?

De resortheffing is niet verplicht voor baby's.