Het IJsselmeer
Het IJsselmeer
is tot ver uit de kust ondiep

Vakantie
met de kinderen in Nederland

Beach Resort Makkum biedt u een relaxte vakantie met de kinderen in Nederland. Lekker dichtbij en voor de kinderen genoeg te beleven. Het park ligt direct aan het IJsselmeerstrand. Een groot voordeel is dat het IJsselmeer tot ver uit de kust ondiep is. Uw kinderen kunnen dus veilig het water in en u kunt lekker ontspannen op het strand. En na een dagje strand geniet u met z'n allen van het comfort van uw vakantiehuis. Dat wordt een heerlijke vakantie met de kinderen!

Vakantie in Nederland is heerlijk met kinderen

Vakantie in Nederland is heerlijk met kinderen

Voor kinderen is een vakantie in Nederland vaak nog fijner dan in het buitenland. Geen uren in de auto maar gewoon lekker dichtbij. En bij Beach Resort Makkum is het strand op loopafstand! Ook liggen bijna alle bungalows en villa's aan het water. Op deze binnenwateren vermaken de kinderen zichzelf met hun rubberbootjes, luchtbedden of vishengels. Ze plonsen zo bij de bungalow het water in. Even genoeg zwemplezier? Bij onze Captain's Bikes & Boats kunt u kinderfietsen, skelters of kano's huren. En een rondje midgetgolf mag niet ontbreken tijdens uw verblijf!

 

KINDVRIENDELIJKE BUNGALOWS

Verblijft u met kleine kinderen dan vindt u wellicht onze Duinvilla’s ideaal, aangezien deze vakantievilla niet direct aan het water ligt maar in een klein duinlandschap staat. Of wat dacht u van de Vissersvilla? Deze heeft een omheind terras op palen boven het water. Voor alle accommodaties geldt dat gedurende een groot gedeelte van het jaar 10% Jonge Gezinnenkorting geldt.  

 

Leuke uitstapjes met kinderen

Is het even geen "zwemweer" of wilt u er even op uit, in Friesland zijn volop leuke uitstapjes voor kinderen. Bijvoorbeeld AquaZoo in Leeuwarden. Bij Omgeving vindt u een overzicht van speel- en attractieparken en overdekte zwembaden in Friesland.

We gaan in de zomervakantie weer!

Heerlijke bestemming in eigen land voor mensen met (kleine) kinderen. Geen dagen in de auto! We gaan in de zomervakantie weer. Enige minpunt wellicht het ontbreken van een zwembad, maar we gaan wel in de regio naar een zwembad als het weer slecht is. Leuke dorpjes in de omgeving, Jopie Huisman museum,  Sneek enz..

Beoordeeld op Zoover met een 9
Fun @ Makkumbeach
Fun @ Makkumbeach