Goed om te weten
tijdens uw verblijf

Zoekt u de dichtstbijzijnde brievenbus of geldautomaat? Of heeft u een eigen bootje meegenomen en bent u benieuwd waar u deze te water kunt laten? In dit hoofdstuk vindt u een aantal handige weetjes over het bungalowpark. Als u nog andere vragen heeft, gaat u dan even langs bij de receptie. Zij kunnen uw vraag ongetwijfeld beantwoorden!

Goed om te weten

Bezoekers
Krijgt u bezoek op uw vakantieadres? Geen probleem! In verband met de nachtregistratie verzoeken wij u om overnachtende bezoekers aan te melden bij de receptie. Bezoekers hoeven alleen de resortheffing en een bedlinnenpakket te betalen.

Internet/wifi
Als uw accommodatie over een internetaansluiting beschikt, vindt u de inloggegevens op de deur van de meterkast. Behalve in appartementencomplex “Zuiderzee State” vindt u de inloggegevens in de woonkamer.

Heeft uw accommodatie geen internetaansluiting en wilt u toch gebruik maken van het internet? Bij de receptie in het hoofdgebouw bevindt zich een hotspot (Wifi = gratis).

Vuilnis
Huisafval kunt u verpakt in gesloten plastic zakken in de daarvoor bestemde containers deponeren. Op uw parkplattegrond staat aangegeven waar de containers zich bevinden. Voor papierafval en glas zijn aparte containers.

 

Appartementencomplex ‘’Zuiderzee State’’

Voor gasten van Zuiderzee State geldt dat er een ondergrondse restafvalcontainer op de parkeerplaats bij het appartementencomplex aanwezig is. Hier zijn tevens aparte containers voor papier en glas. Deze containers staan achter een gesloten hek. Het hek kunt u openen en afsluiten met de sleutel van uw appartement.

Wij krijgen vaak vragen over de mogelijkheid van verdere afvalscheiding (plastic, GFT). Wij zouden hier graag in voorzien echter daar ons afval niet gescheiden ingezameld wordt, heeft dit helaas geen zin.


Brievenbus
Bij de ingang van het park vindt u een brievenbus voor uw post. Gasten die in het Appartementencomplex “Zuiderzee State” verblijven, vinden de dichtstbijzijnde brievenbus tussen Beach Hotel de Vigilante en het Appartementencomplex “Zuiderzee State”. Bij onze receptie heeft u de mogelijkheid uw post te laten frankeren. Ook kunt u hier uw post afgeven.

 

Berichten en post

Berichten en post welke wij voor u ontvangen, worden bij de receptie in postvakjes op alfabet gesorteerd. U kunt alleen bij het postvak tijdens de openingstijden van onze receptie. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor in ontvangst genomen post of pakketten. 

 

Captain’s Shop
In de Captain's Shop kunt u heerlijk neuzen tussen de souvenirs. In de shop vindt u allemaal leuke hebbedingetjes, zoals vuurtorens, schelpen maar ook grote modelschepen en gezellige lampjes. En wilt u een berichtje sturen naar familie of vrienden? Wij hebben een groot assortiment ansichtkaarten en flessenpost die u gelijk bij de receptie kunt laten frankeren.

Cadeaubon
Wilt u iemand op originele wijze verrassen? Bij de receptie kunt u een cadeaubon van Beach Resort Makkum verkrijgen. Deze cadeaubon geeft korting op een verblijf op ons park. De cadeaubon is vanaf € 25, - te verkrijgen. Wanneer u iemand met een cadeaubon voor meer dan € 25, - wilt verrassen, is deze op aanvraag te bestellen bij de receptie.

Stofzuiger
Iedere accommodatie beschikt over een stofzuiger of centraal stofzuigsysteem. Wanneer de stofzuigerzak vol is, kunt u bij de receptie gratis een nieuwe stofzuigerzak halen.

Batterijen / lampen
Het kan voorkomen dat tijdens uw verblijf een afstandsbediening of lamp niet functioneert. Bij de receptie kunt u terecht voor een nieuwe lamp of batterijen. Tip; neem de oude mee, dan zorgen wij dat deze op de juiste manier worden weggegooid.


Brug op het park
Wilt u een dagje het IJsselmeer op, maar kan uw boot niet onder de ophaalbrug bij de dijkvilla’s door? Bij onze receptie kunt u tegen betaling van een waarborgsom de sleutel voor de ophaalbrug afhalen. U ontvangt daarbij een gebruiksreglement.

 

Trailerhelling

Vlakbij het hoofdgebouw de "Captain's Club", aan de Borndiep is een trailerhelling waar u uw boot te water kunt laten. De maximale diepgang is ca. 50 cm.

Muggen
Naast het park ligt het beschermde natuurgebied de Makkumerwaarden met een uniek ecosysteem. De circa 220 vogelsoorten en vele vissoorten hebben een zeer voedzaam dieet; namelijk de kleine dansmug die overigens niet steekt. Deze mug heeft een korte levensduur en is soms te gast op ons park. Als u deze aantreft in uw woning, kunt u deze gemakkelijk met de stofzuiger verwijderen.

 

Waterkwaliteit IJsselmeer
Als er iets met het zwemwater aan de hand is, wordt dat op de informatieborden op het strand vermeld.