Aankomst

Receptie

Voor al uw vragen over ons park en de omgeving kunt u terecht bij onze receptie. Tevens kunt u voor storingen overdag op het park contact met onze receptie opnemen. Van maandag tot en met zaterdag kunt u bij de receptie terecht voor een krantje zoals de Telegraaf en het Algemeen Dagblad. 

 

Inventaris
Bij aankomst dient u de inventaris te controleren op basis van de inventarislijst welke u bij het inchecken heeft gekregen. Mocht er iets ontbreken dan vernemen wij dit graag uiterlijk de dag na aankomst, voor 12 uur. Mocht er tijdens uw verblijf iets breken en/of beschadigen in uw accommodatie, dan verzoeken wij u dit bij de receptie te melden. De kosten hiervan worden bij u in rekening gebracht. Mocht u hierin verzuimen, dan verrekenen wij dit bij vertrek met uw borg.

 

Parkeren
Uw accommodatie heeft één of meerdere parkeerplaatsen. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan uw auto(’s) buiten deze parkeerplaatsen te parkeren (niet bij de strandjes, in de berm, aan de waterkant etc.).

Wanneer u in één van de appartementen verblijft van de Residence Sudersee heeft u zowel buiten als in de parkeerkelder onder het complex een eigen parkeerplaats. U kunt de parkeerkelder bereiken via de centrale lift van het appartementencomplex of via de zijdeur van de garagedeur, die u kunt openen met de sleutel die u heeft ontvangen bij de receptie. De garagedeur kunt u van binnenuit elektronisch bedienen.

Verblijft u in appartementencomplex “Zuiderzee State” dan heeft u één parkeerplaats. Wij verzoeken u uw auto te parkeren in het genummerde vak, welke overeenkomt met het nummer van uw appartement en de parkeerkaart, die u bij aankomst heeft gekregen, duidelijk zichtbaar achter uw voorruit te plaatsen.

Algemene parkeerplaats ingang park
Bij de hoofdingang van het park bevindt zich de algemene parkeerplaats. Indien er bij uw accommodatie niet voldoende parkeerplaatsen zijn, dienen de andere auto’s hier te parkeren.

 

Intercom “Zuiderzee State” en “Residence Sudersee”
In de appartementencomplexen “Zuiderzee State” en “Residence Sudersee” bevindt zich in ieder appartement een intercom. Wanneer er bij de entree voor u aangebeld wordt, neemt u de hoorn van de haak. U kunt de voordeur ontgrendelen door de knop in te drukken en deze enkele seconden ingedrukt te houden.

 

Welkomstpakketje
Er ligt een welkomstpakketje in uw woning voor u klaar. Hierin bevindt zich 1 WC rol, 3 vaatwastabletten, 1 aanrechtdoekje, 1 vuilniszak,
1 pedaalemmerzak, 1 afwasborstel, 1 doosje lucifers, 1 miniflacon afwasmiddel en 1 schuursponsje. Komt u vaatwas- en wastabletten of vuilniszakken te kort? Geen probleem. Bij de receptie zijn deze artikelen verkrijgbaar.

 

Afsluiten
Bij het verlaten van uw accommodatie dient u altijd uw deur, ramen en terrasdeuren af te sluiten. Bij deuren met kunststof kozijnen moet u eerst de deurkruk omhoog duwen, voordat u de deur op slot kunt doen. ’s Avonds dient u de eventueel aanwezige parasol naar binnen te halen in verband met mogelijk sterke weerswisselingen.

Handdoeken en keukendoeken
Thee- of handdoeken vergeten of tekort? Bij de receptie heeft u de mogelijkheid een handdoekenpakket
(1 badlaken en 1 handdoek) en/of een keukendoekenpakket (1 keukenhanddoek en 2 theedoeken) te huren.

Kindermeubilair
Via de receptie kunt u kinderbedjes (met dekbedje en bedlinnen), -stoelen, -boxen en traphekjes huren. Bij vertrek dient u het kindermeubilair in de hal van uw accommodatie te plaatsen.