Park algemeen

Kan ik het park met het openbaar vervoer bereiken?
Zijn huisdieren welkom?
Waar kan ik de plattegrond van het park vinden?
Waar vind ik de routebeschrijving?
Waar kan ik mijn post naar door laten sturen?

Ik wil iemand die op het park verblijft wat toesturen, hoe werkt dat?

 

Kan ik het park gemakkelijk met het openbaar vervoer bereiken?
De dichtsbijzijnde bushalte bevind zich ca. 200 meter vanaf de ingang van het park. Voor gedetailleerde en up-to-date reisinformatie kunt u kijken op de website van 9292ov

 

Zijn huisdieren welkom?
Ja, huisdieren zijn van harte welkom op ons bungalowpark. In het merendeel van de accommodaties zijn huisdieren (max. 2) toegestaan. Voor huisdieren geldt een toeslag van € 4,50 per nacht, per huisdier en een extra schoonmaak van eenmalig €12,50. Omdat er ook een aantal accommodaties zijn waar geen huisdieren zijn toegestaan, verzoeken wij u bij reservering aan te geven dat u uw huisdier meeneemt. Wanneer u via internet wilt boeken, klik dan hier. U krijgt dan het overzicht van alle accommodaties waarin huisdieren zijn toegestaan.  


Op het park geldt dat honden aangelijnd dienen te zijn (ook op het strand). In de periode van 15 april tot 1 oktober zijn honden niet toegestaan op het strand. Er is een speciale uitlaatplaats voor honden tegenover het park.

 

Waar kan ik de plattegrond van het park vinden?
U kunt hier klikken voor de parkplattegrond.

 

Waar vind ik de routebeschrijving?
De routebeschrijving naar ons bungalowpark vindt u hier.

 

Waar kan ik mijn post naar door laten sturen?
Wanneer u uw post of pakketjes doorstuurt naar Beach Resort Makkum, dan kunt u uw post afhalen in de postvakjes, bij de receptie.

Beach Resort Makkum
Langezand 2
8754 HR Makkum

Wanneer wij namens u pakketjes in ontvangst moeten nemen, verzoeken wij u dit door te geven aan de receptie.

 

Ik wil iemand die op het park verblijft wat toesturen, hoe werkt dat?
Wilt u post verzenden naar mensen die aanwezig zijn op het park? Dan kunt u dat opsturen naar bovenstaand adres, o.v.v. de naam van de ontvanger, verblijfsdata en eventueel het parkadres. Wenst u bloemen, cadeaus, pakketten of iets anders naar gasten te verzenden, neemt u dan van te voren even contact met de receptie op.