Kortingen & Aanbiedingen

Ik heb een boeking gemaakt maar ik zie nu een leuke aanbieding. Kan ik mijn boeking omzetten?

Welke kortingen geven jullie?
Hoe kan ik gebruik maken van een korting?
Bestaan er cadeaucheques/bonnen voor Beach Resort Makkum?

 

Ik heb een boeking gemaakt maar ik zie nu een leuke aanbieding. Kan ik mijn boeking omzetten?
Kortingsaanbiedingen gelden niet voor reeds gemaakte boekingen.

 

Welke kortingen geven jullie?

Als vaste kortingen hebben wij:

  • 50+ korting (voor boekingen waarbij minimaal één 50 plusser aanwezig is)
  • Jonge gezinnen (voor gezinnen met minimaal 1 kind jonger dan 7 jaar)
  • Lang verblijf korting (voor een verblijf van 14 dagen en langer)

Deze kortingen zijn bijna het gehele jaar van toepassing. U kunt de kortingsperiodes op de prijslijst vinden. Bij het online boeken worden deze kortingen automatisch toegekend indien van toepassing. 

 

Uiteraard zijn er af en toe ook leuke Aanbiedingen en Last Minutes. U vindt deze dan op de homepagina van onze website. U kunt op de hoogte gehouden worden door u aan te melden voor de nieuwsbrief. Deze wordt +/- 6 keer per jaar verstuurd.

 

Hoe kan ik gebruik maken van een korting?
Als u gebruik wilt maken van een bepaalde korting, kunt u dit aangeven bij het maken van uw reservering. U kunt het telefonisch doorgeven aan de receptie en als u online boekt kunt u een eventuele actiecode, behorende bij de korting, invoeren. De korting wordt dan automatisch van uw huurprijs afgetrokken. De vaste kortingen (50+, jonge gezinnen korting en de lang verblijf korting) worden automatisch berekend. Per boeking, wordt er maximaal één korting verrekend, met uitzondering van de Beach Resort Makkum cadeaubon ter waarde van €25,00.
Extra: Voor reserveringen via derden kunnen wij geen kortingen toevoegen, in het geval deze ook niet met de derde partij zijn afgesproken.

  

Bestaan er cadeaucheques/bonnen voor Beach Resort Makkum?
Met de Beach Resort Makkum cadeaubon kunt u vrienden, familie of kennissen verwennen met een verblijf in een villa of appartement op Beach Resort Makkum. De cadeaubon is te bestellen vanaf € 25,- en in te leveren als betaalmiddel op de gemaakte reservering. Om een cadeaubon te bestellen, kunt u het bijbehorende formulier invullen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.